Σελίδες

Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

13 favorites of 2013: Sophia's edition

Hello beauties
Τι μου κάνετε;Πως περάσατε αυτές τις μέρες;
Εγώ πέρασα υπέροχα και ελπίζω πως και εσείς το ίδιο.
Στο σημερινό ποστ λοιπόν θα σας μιλήσω για τα 13 αγαπημένα μου του 2013, να σας πω εξαρχης οτι δεν θα αναφερθώ μόνο σε προιοντα μακιγιαζ και περιποίησης αλλα γενικά σε οτιδήποτε αγάπησα μέσα στο χρόνο που μας πέρασε.
Ας ξεκινήσουμε λοιπον....




  1. Mua heaven & earth palette : Λατρεύω τις παλέτες της MUA, δεν μπορώ να πω ότι έχουνν την καλύτερη απόδοση χρώματος αλλά για την τιμή τους είναι φανταστικές. Η συγκεκριμένη παλέτα είναι dupe για την naked της Urban decay και περιέχει 12 shimmery αποχρώσεις σε φυσικούς τόνους, όταν βάφομαι γιατί συνήθως το μόνο που κάνω σε καθημερινή βάση ειναι να βάζω eyeliner και μάσκαρα, αυτή είναι η παλέτα που χρησιμοποιώ για να κάνω το μακιγιάζ μου.
  2. Oriflame beauty perfect blush in Classicl rose: Είναι ένα πολύ όμορφο τριανταφυλλί χρώμα που κατά την γνώμη μου ταιριάζει σε κάθε επιδερμίδα. Η απόδοση του είναι πραγματικά παρά πολύ καλή και σίγουρα δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από κάποιο άλλο ρουζ κάποιας high end εταιρίας.
  3. Priorites lipstick in Orange brown : Είναι ένα κόκκινο κραγιόν που πορτοκαλίζει αρκετά, η απόδοση του είναι πάρα πολύ καλή και είναι και πάρα πολύ ενυδατικό.Το φόρεσα πολύ το καλοκαίρι που μας πέρασε και σίγουρα όταν μου τελειώσει θα το ξανά αγοράσω καθώς είναι ένα από τα λίγα κόκκινα κραγιόν που μου ταίριαξαν τόσο καλά.
  4. Golden rose collection 2000 lipstick in 142 : Σας έχω ξαναμιλήσει για αυτό το κραγιόν στα αγαπημένα του μήνα Οκτωβρίου οπότε δεν έχω να σας πω πολλά για το συγκεκριμένο προϊόν. είναι ένα πολύ ενυδατικό κραγιόν το οποίο χρησιμοποιώ σε καθημερινή βάση. 
  5. Jessica's nail polish in 222 Winter berries: Αν και το όνομα του είναι χειμερινά μούρα κατά την γνώμη μου είναι ένα βερνίκι το χρώμα του οποίου μπορεί να φορεθεί όλο το χρόνο.
  6.  Rexonna's deodorant in shower fresh: Είναι λίγο άβολο να σας μιλάω για αποσμητικά αλλά κορίτσια αυτό το προϊόν αξίζει να είναι στα αγαπημένα αυτού του χρόνου γιατί κυριολεκτικά για μένα ήταν σωτήριο.Το βρίσκω συνέχεια σε προσφορά 1+1,μυρίζει υπέροχα σε σημείο που κάποιοι το περνούν για άρωμα,δηλαδή απλά τέλειο και το καλύτερο "κρατάει" για αρκετές ώρες .
  7. J'adore by Dior: Αυτό το άρωμα μπορεί και να το φορούσα καθημερινά, τόσο πολύ το λατρεύω.Για να φανταστείτε αρχικά είχα  πάρει το συγκεκριμένο άρωμα απομίμηση από ένα κατάστημα και επειδή όπως σας είπα το αγάπησα, πήγα και αγόρασα το αυθεντικό και όχι στην μικρή συσκευασία αλλά σε αυτή των 100ml. I l LOVE IT <3
  8. Body shop body lotion in Japanisse cherry blossom :  Το συγκεκριμένο body lotion μυρίζει υπέροχα και είναι σούπερ ενυδατικό, για αυτό το λόγο και το χρησιμοποιώ περισσότερο μετά το ξύρισμα.
  9. Garnier fructis miraculous oil: Κατά την γνώμη μου το συγκεκριμένο λαδάκι είναι το καλύτερο που κυκλοφορεί στην αγορά μέχρι στιγμής τουλάχιστον κατά την δική μου γνώμη πάντα. Ενυδατώνει τα μαλλιά χωρίς να τα λαδώνει και μυρίζει πολύ ευχάριστα και είναι και αρκετά οικονομικό.
  10. One day by David Nicholls: Αχ κλάμα που έριξα με το συγκεκριμένο βιβλίο κορίτσια, δεν ξέρω αν το έχετε διαβάσει ή αν έχετε δει την ταινία που πραγματικά ήταν πολύ καλά δουλεμένη,γιατί συνήθως οι ταινίες βιβλίων που έχω διαβάσει με απογοητεύουν, η συγκεκριμένη μου άρεσε πάρα πολύ και το καλύτερο έπαιζε ο Jim Sturgess.Αν δεν έχετε διαβάσει το βιβλίο ή ακόμη και την ταινία σας συμβουλεύω να το κάνετε. <3
  11. Αrrow series:
    Το κόλλημα με αυτήν την σειρά απλά δεν λέγεται,κάθε εβδομάδα κυριολεκτικά μετράω αντίστροφα τις μέρες για να δω το νέο επεισόδιο. Εσείς το έχετε πάθει με καμία σειρά ή να αρχίσω να ανησυχώ;   
  12.  Don't you worry child by Swedish house mafia(here)                                               Te extrano by Xtreme (here)                                                                                    Gypsy heart by Playmen(here)                                                                                  Τελείως κλεψιά το ξέρω αλλά κορίτσια επειδή δεν μπορούσα να αποφασίσω ποιο ήταν το ποιο αγαπημένο μου τα έβαλα και τα τρία.
  13. Το 13 και το καλύτερο όλων το προαναφερθέντων για το 2013 χωρίς καμία αμφιβολία είναι αυτό το blog!!
Ποια ήταν τα 13 δικά σας αγαπημένα για το 2013;


Φιλιά πολλά
xoxo Sophia

8 σχόλια:

  1. To λαδάκι και η παλέτα πολύ ωραία!!(αν και εγώ έχω την παλέτα undress me too)!
    Όσο για το "Μια Μέρα"??Το είδα σε ταινία άσε...πολύ στενοχώρια...αχ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η undress me too θα είναι σε πολύ λίγο στα χέρια μου και είμαι σίγουρη ότι θα την λατρέψω και αυτήν. Όσο για την ταινία, πολύ κλάμα...αλλά παρ'όλα αυτά την αγαπώ!! <3

      Διαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σε ευχαριστούμε πάρα πολύ για το πρώτο μας βραβείο!! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι παλέτες της MUA λοιπόν μπήκαν στην Wishlist μου! Αυτή η σειρά των Body Shop για εμένα είναι η καλύτερη! Αγαπώ ιδιαίτερα την μυρωδιά Indian Night Jasmine! Μου αρέσει που έχουν και αφρόλουτρο και body mist και eau de toilette και λαδάκι!
    mariasbeautifulworld.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πραγματικά είναι πολύ καλές,θα τις κατά ευχαριστηθείς!! :) :*

      Διαγραφή
  5. Η ταινία One Day ηταν απλά υπέροχη, μου αρεσε και εμένα πολύ! Και μην ανησυχεις για το κόλλημα με το arrow! Το χουμε πάθει και εμεις! Ειναι απόλυτα φυσιολογικό!! ;ρ Καλή χρονιά ευχομαι και καλή συνέχεια στο blog! xx
    Vasiliki, tell-a-beauty-story.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αχχχ γιατί δεν έχουμε κανένα κοινό?????
    Μόνο το λαδάκι...αλλά έχω την νέα εκδοχή που είναι και καλά κατά της θερμότητας!!
    Τέλεια όλα..το j'adore μυρίζει υπέροχα!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή