Σελίδες

Τρίτη 30 Αυγούστου 2016

First Impressions : Youth Lab Cleansing Radiance Mask


Καλησπέρα ομορφιές μου!

   Σήμερα έχουμε ακόμη ένα First Impressions post. Αυτή την φορά μιλάμε για την Cleansing Radiance Mask από την Youth Lab.

Η συγκεκριμένη μάσκα υπόσχεται :

" Η κρεμο-μάσκα προσώπου Cleansing Radiance καθαρίζει σε βάθος την επιδερμίδα, προσφέροντας ήπια απολέπιση και ενεργοποιώντας τη κυτταρική ανανέωση. Απομακρύνει σμήγμα και ρύπους, ενώ παράλληλα ρυθμίζει την έκκριση λιπαρότητας και συσφίγγει ορατά τους διεσταλμένους πόρους! Ακόμη, θα σας ανακουφίσει από κοκκινίλες και πιθανές εξάρσεις ακμής.
Δείτε την επιδερμίδα σας ανανεωμένη και λαμπερή σε μόλις σε 10 – 15 λεπτά! "

Είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος ακόμα και για ευαίσθητες επιδερμίδες (με λιγότερο χρόνο εφαρμογής).Δερματολογικά ελεγμένη, χωρίς parabens και sulfate.






   Πριν μιλήσουμε όμως για την μάσκα και για το ποια είναι η γνώμη μου θα ήθελα να σας επισημάνω πως όπως και με κάθε προϊόν περιποίησης θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το εκάστοτε προϊόν πάνω από 2-3 φορές για να μπορέσετε να έχετε μία ολοκληρωμένη άποψη! Καθώς επίσης και το ότι κάθε προϊόν λειτουργεί διαφορετικά σε κάθε επιδερμίδα!!

Πάμε να την δοκιμάσουμε;

   Το πρώτο που παρατήρησα στην συγκεκριμένη μάσκα ήταν η μυρωδιά της η οποία ήταν κάπως περίεργη,κάπως πλαστική!! Πέρα από αυτό σαν μάσκα μου άρεσε αρκετά. Καθάρισε όντως σε βάθος την επιδερμίδα μου αφήνοντας την πολύ απαλή!! Όσον αφορά την λιπαρότητα και τους πόρους δεν είδα κάποια διαφορά αλλά φαντάζομαι ότι η διαφορά θα φανεί σε βάθος χρόνου και με συστηματική χρήση του προϊόντος.
    Ακόμη θα ήθελα beauties να σας ενημερώσω πώς ΑΝ έχετε ξηρά σημεία στο πρόσωπο σας όπως εγώ καλό θα ήταν όπως και με κάθε άλλη μάσκα για βαθύ καθαρισμό να τα αποφεύγετε γιατί θα ξηραθούν ακόμη περισσότερο!!

Αυτή ήταν λοιπόν η πρώτη μου εντύπωση για την Cleansing Radiance Mask από την Youth Lab. Εσείς την έχετε δοκιμάσει beauties; Ποια η γνώμη σας;

Φιλιά

Sofia

7 σχόλια:

  1. μηπως θυμάσαι τιμούλα?Ειναι δείγμα? φαινεται πολυ καλη και μου αρεσουν τετοιου είδους μάσκες.!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η συγκεκριμένη είναι δείγμα! Αλλά πλέον μπορείς να βρεις τις μάσκες τις Youth Lab σε φακελάκια σε πολύ οικονομική τιμή γύρω στα 2-2,5 ευρώ σε ηλεκτρ. φαρμακεία!!

      Διαγραφή
  2. Τη λατρεύω τη συγκεκριμένη εταιρεία... ό,τι κι αν έχω δοκιμάσει με έχει αφήσει απίστευτα ικανοποιημένη!! Φαντάζομαι και οι μάσκες της θα είναι εξίσου καλές!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν έχω δοκιμάσει τίποτα από την Youthlab και θέλω πολύ :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πιστεύεις εγώ που έχω κανονικό δέρμα με ξηρα μάγουλα αλλά βγαζω κάποια σπυρακια από ακμή θα με βοηθήσει στο να αποτρέψει τα σπυρακια; Ή λες να μου ξηρανει πολύ το πρόσωπο; Μήπως άμα βάλω μία καλή ενυδατικη και τη χρησιμοποιώ μια φορά τη βδομάδα να κάνει καλή δουλειά; Επίσης σκέφτηκα αν αγοράσω αυτή να πάρω και τη thirst relief και να την αφήσω το βράδυ για να μη ξεραθεί το δέρμα μου..εσύ τι μου προτεινεις/ θα μου συμβουλεύες; Επίσης ξερεις κάποια άλλη μάσκα που να κάνει πολύ καλή δουλειά με περιστασιακά σπιτάκια χωρίς να ξηρανει; :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πιστεύεις εγώ που έχω κανονικό δέρμα με ξηρα μάγουλα αλλά βγαζω κάποια σπυρακια από ακμή θα με βοηθήσει στο να αποτρέψει τα σπυρακια; Ή λες να μου ξηρανει πολύ το πρόσωπο; Μήπως άμα βάλω μία καλή ενυδατικη και τη χρησιμοποιώ μια φορά τη βδομάδα να κάνει καλή δουλειά; Επίσης σκέφτηκα αν αγοράσω αυτή να πάρω και τη thirst relief και να την αφήσω το βράδυ για να μη ξεραθεί το δέρμα μου..εσύ τι μου προτεινεις/ θα μου συμβουλεύες; Επίσης ξερεις κάποια άλλη μάσκα που να κάνει πολύ καλή δουλειά με περιστασιακά σπιτάκια χωρίς να ξηρανει; :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Bea foxxylady Θα σου πρότεινα αν έχεις χρησιμοποιήσει μάσκες αργίλου και δεν σε έχουν ενοχλήσει να την δοκιμάσεις. Δυστυχώς δεν έχω δοκιμάσει ακόμη την Thirst Relief αλλά νομίζω ότι ταιριάζει στον δικό σου τύπο επιδερμίδας! Όσο για τα σπυράκια η μάσκα που χρησιμοποιώ εγώ και έχω δει όντως διαφορά είναι η μάσκα με πρόπολη από την Apivita. Ελπίζω να σε βοήθησα κάπως. Φιλιά :) :*

      Διαγραφή