Σελίδες

Δευτέρα 16 Μαΐου 2016

Collective Haul : Boxpharmacy.gr, Pharmadvice.gr, L'oreal κ.ά

Γεια σας ομορφιές μου,τι μου κάνετε;

Στο σημερινό post σκέφτηκα να μοιραστώ μαζί σας δύο παραγγελίες που είχα κάνει από το ηλεκτρονικό φαρμακείο Box Pharmacy αλλά και από το Pharmadvice καθώς και κάποια άλλα πργαμτακάκια που αγόρασα πρόσφατα!

   Θα ξεκινήσω από το Pharmadvice.gr από το οποίο και παρήγγειλα μόνο ένα προϊόν το  Καθαριστικό προσώπου Sebium Gel Moussant από την Bioderma. Το συγκεκριμένο καθαριστικό κόστιζε μόλις 3,95 € και μαζί με την παραγγελία μου μου δώσανε δύο δειγματάκια για να δοκιμάσω, κάτι που με εξέπληξε ευχάριστά καθώς με μία τόσο μικρή παραγγελία δεν περίμενα να μου δώσουν κάποιο δειγματακι!



   Από το ηλ.φαρμακείο Box pharmacy παρήγγειλα την Ενυδατική κρέμα προσώπου με αλόη και έλαιο argan από την Sostar για εμένα ενώ από την ίδια εταιρεία επέλεξα την Αντιγηραντική κρέμα προσώπου με κολλαγόνο για την μητέρα μου. Η κάθε μία κρέμα κόστιζε 2,55 €. Από το συγκεκριμένο φαρμακείο αγόρασα επίσης την Πράσινη άργιλος σε σκόνη 300γρ από την Laino η οποία και κόστιζε 4,58 €, μιας και χρησιμοποιώ πάρα πολύ συχνά μάσκες αργίλου και η συγκεκριμένη σύμφερε κατά πάρα πολύ. Μαζί με την παραγγελία μου είχαν την ευγενή καλοσύνη να μου δώσουν και κάποια δειγματάκια από την Youth Lab να δοκιμάσω και τους ευχαριστώ πολύ! Γενικά και τα δύο ηλεκτρονικά φαρμακεία είχαν άψογη εξυπηρέτηση, πολύ καλές τιμές και σας τα συστήνω ανεπιφύλακτα.




   Έπειτα από μία παραγγελία που είχε κάνει η κολλητή μου Dina από ένα φαρμακείο της είχα ζητήσει να μου παραγγείλει το Antiseptic Hand gel με άρωμα Λεμόνι από την InterMed Reval Plus το οποίο κόστιζε 1€ καθώς και το Intima Wash Original από την InterMed Eva το οποίο χρησιμοποιώ και εμπιστεύομαι χρόνια και το οποίο κόστιζε κάπου στα 3€



   Από ένα μαγαζί εδώ στην Λάρισα που πουλάει οικονομικά καλλυντικά αγόρασα το Chocolate & Cookies Body milk στα 130ml από την Ventus το οποίο κόστιζε μόλις 1€ και από μια φίλη αντιπρόσωπο της Avon αγόρασα την Perfectly Purifying with Dead Sea Minerals Face Mask στα 75ml από την Avon η οποία κόστιζε 3,50 € και την οποία έχω ήδη δοκιμάσει και μπορώ να σας πω ότι μου αρέσει πάρα πολύ.



   Τέλος σε ένα διαγωνισμό που διοργάνωνε το blog S4 Sister Style μαζί με την L'oreal είχα κερδίσει το Nude Magique Cushion Foundation στην απόχρωση 09 από την L'oreal Paris και για το οποίο σας ετοιμάζω σύντομα review.

Αυτές ήταν beauties οι αγορές που έκανα το τελευταίο διάστημα! Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά τα προϊόντα; Ποια η γνώμη σας ;

Φιλιά πολλά

Sofia



11 σχόλια:

  1. Πολύ ωραία τα πραγματάκια σου Σοφία! Θέλω να δοκιμάσω οπωσδήποτε το καθαριστικό της bioderma! Ακούω από όλους τα καλύτερα! Καλή εβδομάδα και πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Martina μου! Είναι πάρα πολύ καλό καθαριστικό, την τελευταία εβδομάδα που το χρησιμοποιώ πραγματικά το έχω λατρέψει!! Φιλιά :)

      Διαγραφή
  2. Πολύ ωραία τα πραγματάκια σου Σοφία! Θέλω να δοκιμάσω οπωσδήποτε το καθαριστικό της bioderma! Ακούω από όλους τα καλύτερα! Καλή εβδομάδα και πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ανυπομονώ να δω το review του Cushion απο τη L'oreal! πολύ ωραία!! :)
    να τα χαρείς όλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Ελένη μου!! Το review αν όλα πάνε καλά θα ανέβει μέσα στην εβδομάδα!! Φιλιά πολλά :)

      Διαγραφή
  4. Πολυ ωραια πραγματακια! Θελω να αγορασω το Cushion απο τη L'oreal αλλα θα περιμένω πρωτα το Review σου! Επίσης με έβαλες σε πειρασμό για την επόμενη ενυδατική κρέμα μου. Φιλάκιααα :)
    http://marinas-thoughts.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ Μαρίνα μου!! Ακόμα δεν την έχω χρησιμοποιήσει πολλές φορές για να έχω μία άποψη αλλά εντάξει με τέτοια τιμή δεν έχεις να χάσεις κάτι!! Φιλιά πολλά :)

      Διαγραφή
  5. Το καθαριστικό από Bioderma χρησιμοποιώ και εγώ αυτόν τον καιρό και είμαι πολύ ευχαριστημένη! Από Sostar δεν έχω δοκιμάσει κάποιο από τα πράγματα που ανέφερες, αλλά την ενυδατική ματιών και στην προτείνω σίγουρα αν θες να τεστάρεις και άλλα προϊόντα της στο μέλλον! Η μάσκα από Planet spa εξαιρετική, δεν περίμενα ποτέ η Avon να έχει καλά προϊόντα περιποίησης προσώπου! Τη Laino δεν την έχω ξανά ακούσει και θα ήθελα να δοκιμάσω την άργιλο που ανέφερες! Φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στο μέλλον σίγουρα θα την δοκιμάσω Penny μου μιας και είμαι στην αναζήτηση μιας καλής ενυδατικής κρέμας ματιών αλλά αυτή τη στιγμή δοκιμάζω κάποια δειγματάκια από κρέμες ματιών για αυτό και δεν την αγόρασα!Φιλιά πολλά :)

      Διαγραφή
  6. Με γεια!!! ότι έχω δοκιμάσει απο τα planet spa μου εμφάνισε πολλά σπυράκια και τα έδωσα όλα. Θέλουμε εντυπώσεις για το Cushion! φιλιάααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ!! Κρίμα, προσωπικά η συγκεκριμένη μάσκα μου αρέσει πάρα πολύ! Φιλιά :) :*

      Διαγραφή