Σελίδες

Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016

A Small Jordana Haul!!


Χρόνια πολλά beauties μου,

   Καλή Χρονιά!! Πάντα με αγάπη-υγεία και ευτυχία! Σας εύχομαι ότι το καλύτερο για την νέα χρονιά! Επιτέλους επέστρεψα με ένα μικρό haul με προϊόντα της εταιρείας Jordana από το bebeauty.gr . Είναι η δεύτερη φορά που παραγγέλνω από το συγκεκριμένο site και έχω μείνει απολύτως ικανοποιημένη από την εξυπηρέτηση τους και τις δύο φορές, οπότε αν θέλετε ρίξτε μια ματιά.

Ας σας δείξω όμως τα πραγματάκια που επέλεξα..





   Αρχικά ήθελα να δοκιμάσω το Complete Cover 2-In-1 Concealer & Foundation στην απόχρωση #04 Natural Beige (εδώ), ένα make up το οποίο υπόσχεται ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν concealer. Για το συγκεκριμένο προϊόν θα σας μιλήσω αναλυτικότερα σε κάποιο επόμενο post οπότε να περιμένετε Review post σύντομα. Έπειτα καθώς και μου τελείωσε η προηγούμενη βάση ματιών που είχα επέλεξα να δοκιμάσω την βάση ματιών Eye Primer- Base στην απόχρωση Light Nude (Matte)(εδώ) για την οποία και είχα ακούσει πολύ καλά λόγια αλλά προσωπικά από τις λίγες φορές που την δοκίμασα δεν με ξετρέλανε.
   Τέλος δεν θα μπορούσα να μην δοκιμάσω και εγώ έστω και ένα από τα πολυφημισμένα Matte Lipstick της Jordana, για τον λόγο αυτό επέλεξα την απόχρωση #32 Milano(εδώ) το οποίο έχει ένα πολύ όμορφο καφε-κεραμμυδι χρώμα το οποίο και μου αρέσει και φοράω πάρα πολύ το τελευταίο διάστημα. Είναι τελείως ματ στα χείλη με πολύ βουτυρένια υφή, το μόνο ίσως αρνητικό του για μένα είναι η μυρωδιά του καθώς μυρίζει κάπως έντονα.


   Αυτά ήταν τα λίγα πραγματάκια που αγόρασα beauties από την εταιρία Jordana, θα χαρώ να μάθω αν έχετε δοκιμάσει κάποιο από τα προϊόντα της εταιρείας αυτής και ποια η γνώμη σας για αυτά!!

Φιλιά πολλά

Sofia

10 σχόλια:

  1. Καλή χρονιά να έχεις με Υγεία !
    Τα Matte Lipstick θα ήθελα πολύ να τα δοκιμάσω ...
    Σου εύχομαι να τα ευχαριστηθείς όλα!
    Φιλάκια!
    karamellamou.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ!!Να τα δοκιμάσεις νομίζω θα σου αρέσουν πάρα πολύ!! Φιλιά :) :*

      Διαγραφή
  2. Πήρα και εγώ 5 Jordana lipsticks, δεν μπορουσα να αποφασίσω τι να πάρω, έχουν εξαιρετικά χρώματα και είναι πολύ φθηνά! το Milano είναι πολύ όμορφο, εγώ πήρα το Taupe που είναι παρόμοιο!

    Γιώτα xx
    pinkdaisyloves.blogspot.com.cy

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. To Taupe το έχω βάλει εδώ και καιρό στο μάτι καθώς έχω ακούσει ότι είναι dupe για το whirl από Mac αλλά επέλεξα το Milano καθώς μου αρέσουν πάρα πολύ τα ζεστά καφέ χρώματα το τελευταίο διάστημα!! Φιλιά :) :*

      Διαγραφή
  3. Με γεια σου κοπέλα μου, να τα χαρείς!!! Καλή και χαρούμενη χρονιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου! Καλή χρονιά πάντα με αγάπη υγεία και ευτυχία σου εύχομαι!! :)

      Διαγραφή
  4. ωραια πραγματάκια!!!! δεν εχω δκιμασει ποτε τπτ από αυτην την εταιρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή