Σελίδες

Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

Ένα μικρό haul ♥


Καλησπέρα beauties,

Τι μου κάνετε; 
Ξέρω ξέρω έχουμε καιρό να τα πούμε αλλά δυστυχώς τρέχω με την δουλειά και κυριολεκτικά δεν μου μένει καθόλου χρόνος...αλλά θα προσπαθήσω να ανεβάζω πιο συχνά ποστ!
Στο σημερινό λοιπόν post θα σας δείξω 2-3 πραγματάκια που αγόρασα πρόσφατα.


 Αρχικά, η αγορά για την οποία είμαι περισσότερο ενθουσιασμένη είναι το βιβλίο του John green, "Το λάθος αστέρι". Δεν ξέρω αν έχετε ακούσει για αυτό, αλλά γίνεται ένας πανικός το τελευταίο διάστημα με την ταινία με τον ομώνυμο τίτλο.
Είναι απλά τέλειο κορίτσια,σας το συνιστώ ανεπιφύλακτα!!


Έπειτα από το κομμωτήριο της γειτονιάς μου προμηθεύτηκα το vice versa  το οποίο είναι ένα neon πράσινο χρώμα από την καλοκαιρινή  σειρά της essie με τα  neon χρώματα!Ο λόγος που διάλεξα το συγκεκριμένο χρώμα και όχι κάποιο άλλο από την σειρά είναι ότι θεωρώ ότι δεν υπάρχουν πολλά χρώματα στην αγορά που να μοιάζουν στο συγκεκριμένο. 


 Δεν θα μπορούσα να μην μπω σε μαγαζί με καλλυντικά και να μην αγοράσω κάποιο κραγιόν, αγόρασα λοιπόν δύο κραγιόν της lovie στις αποχρώσεις no 55 και no 66!! Το πρώτο no 55, είναι ένα πολύ όμορφο καθημερινό ροζ χρώμα, ενώ το no 66 είναι ένα τέλειο τέλειο φούξια χρώμα!! Το καθένα κόστιζε στα 2,50 ευρώ.



Και τέλος σήμερα παρέλαβα το δωράκι μου από τον διαγωνισμό της Κωνσταντίνας από το blog http://kwnstantinan.blogspot.gr στο οποίο και πρέπει να ρίξετε μια ματιά !! 


Το δωράκι περιείχε 3 προϊόντα από την Beauty uk, την παλέτα σκιών στην απόχρωση no 3 glitz, ένα ρουζ στην απόχρωση no 3 pink και ένα κραγιόν στην απόχρωση no 16 pink my ride, το δωράκι επίσης περιείχε ένα σετ αυτοκόλλητα για τα νύχια σε μια μπλε απόχρωση !!
Όλα τους φαίνονται τέλεια,εννοείται πως θα σας κάνω και ένα πιο αναλυτικό post μόλις τα δοκιμάσω!!



Αυτά από μένα beauties! Εσείς έχετε δοκιμάσει κανένα από αυτά τα προϊόντα; Ποια είναι η γνώμη σας;


Φιλιά 
Sofia :) 







13 σχόλια:

  1. Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ κάτι από beautyuk και θέλω να το κάνω σύντομα! Φαίνονται πολύ ωραία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι όλα τους πάρα πολύ καλά...ειδικά το ρουζ θεϊκό!!

      Διαγραφή
  2. Με γεια σου!!!! πολύ όμορφες οι αγορές σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. με γεια σου! πολύ όμορφες αγορές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ααα υπεροχο βιβλιο..και τι τελειο χρωμα στο βερνικι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. με γεια σου κοπέλα μου!! Όλα είναι πολύ όμορφα!!! Χαίρομαι που σου άρεσαν τα δωράκια σου!! Το βιβλίο θέλω να το διαβάσω κι εγώ!! Έχω ακούσει τόσα καλά λόγια!!! Φιλιά κούκλα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή