Σελίδες

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016

Review : Daylong Extreme Lotion Spf 50+


Καλησπέρα beauties μου, τι μου κάνετε;

   Αυτό το μήνα αλλά και τον επόμενο θα δείτε αρκετά reviews αντηλιακών στο blog και αυτό γιατί το τελευταίο χρονικό διάστημα έχω δοκιμάσει και δοκιμάζω ακόμη πάρα πολλά αντηλιακά. Κάποια από αυτά τα έχω αγοράσει τα έχω δηλαδή σε full size και κάποια από αυτά τα έχω δοκιμάσει σε δείγματα.

   Σήμερα θα σας μιλήσω για την αντηλιακή λοσιόν με λιποσώματα και spf 50+ από την Daylong.Το συγκεκριμένο προϊόν το έχω σε δείγμα αλλά επειδή το κάθε δείγμα περιέχει 10ml προϊόντος και έχω ήδη χρησιμοποίησει 3 τέτοια δείγματα θεωρώ ότι μπορώ να έχω μια σαφή άποψη και εικόνα για το προϊόν.




Ποια η γνώμη μου;

   Είναι ένα από τα καλύτερα αντηλιακά που έχω δοκιμάσει και αυτό γιατί απορροφάτε κατευθείαν από την επιδερμίδα μου και έχει matte τελείωμα. Μου αρέσει πάρα πολύ.
 
   Γενικά πρόκειται για ένα φαρμακευτικό προϊόν το οποίο απευθύνεται σε πολύ ευαίσθητες, λιπαρές ή αλλεργικές στον ήλιο επιδερμίδες.  Δεν περιέχει πρόσθετα συντηρητικά ή αρώματα, είναι ανθεκτικό στο νερό , χαρίζει βαθιά θρέψη και ενυδάτωση στην επιδερμίδα χάρη στη βιταμίνη Ε και στην αλόη που περιέχει και είναι υποαλλεργικό.
Το μόνο μειονέκτημα του κατά την γνώμη μου είναι η ποσότητα του καθώς περιέχει μόλις 100 ml προϊόντος οπότε αν σκοπεύετε να το χρησιμοποιήσετε σε πρόσωπο και  σώμα θα σας τελειώσει σύντομα.Αν όμως έχετε πολύ ευαίσθητη ή αλλεργική επιδερμίδα θα σας πρότεινα να το δοκιμάσετε γιατί είναι όντως πάρα πολύ καλό!!

   Αυτή την περίοδο μπορείτε να βρείτε την αντηλιακή αυτή λοσιόν στο pharmadvice.gr σε προσφορά με δώρο την Daylong Ultra Spf 25 σε full size στα 14 ευρώ (εδώ).


Την έχει δοκιμάσει κάποια από εσάς beauties; Ποια η γνώμη σας;

Φιλιά

Sofia

6 σχόλια:

  1. Πρώτη φορά ακούω αυτή την εταιρεία και αυτό με χαροποιεί! Η αντιηλιακη ακούγεται ενδιαφέρουσα! Μου αρέσει το ματ τελείωμα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η αλήθεια είναι πως και εγώ πέρσι ανακάλυψα την συγκεκριμένη εταιρεία και με εξέπληξαν ευχάριστα τα προϊόντα της!! Φιλιά :)

      Διαγραφή
  2. Δεν ήξερα τη συγκεκριμένη εταιρία, αλλά θα δοκιμάσω σίγουρα κάποιο δειγματάκι μιας και έχω ευαίσθητη και γενικά πολύ προβληματική επιδερμίδα! Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να την δοκιμάσεις Penny μου,νομίζω θα σου αρέσει πολύ!! Φιλιά :)

      Διαγραφή
  3. Πρέπει οπωσδήποτε να την δοκιμάσω νομίζω έχει ότι χρειάζομαι!!!!!!

    cosmetologylover.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να την δοκιμάσεις κοπέλα μου, νομίζω θα σου αρέσει!! Φιλιά :)

      Διαγραφή