Σελίδες

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016

My Favorite At Home Workouts

Καλημέρα ομορφιές μου

Τι μου κάνετε; Καλό μήνα να σας ευχηθώ!!

   Μπήκαμε λοιπόν και επίσημα στο Καλοκαίρι και σιγά σιγά θα αρχίσουμε αν δεν έχετε αρχίσει ήδη να πηγαίνουμε για τα πρώτα μας μπανάκια στην θάλασσα. Οπότε σήμερα σκέφτηκα να μοιραστώ μαζί σας τα αγαπημένα μου βιντεάκια με ασκήσεις γυμναστικής που μπορείτε να κάνετε στο σπίτι σας, με τα οποία σε συνδυασμό με μία ισορροπημένη διατροφή έχω χάσει τους τελευταίους 8 μήνες 13 κιλά! Και το καλύτερο; Κανένα από τα βιντεάκια αυτά δεν ξεπερνάει τα 20 λεπτά.



Αν είστε τελείως αρχάρεια και έχετε να γυμναστείτε κάτι χρόνια όπως και εγώ στην αρχή τότε τα βιντεάκια της Leslie Sansone είναι ότι πρέπει για εσάς καθώς το μόνο που κάνετε κυριολεκτικά είναι να περπατάτε. Θα τα χαρακτήριζα σαν ήπια αερόβια γυμναστική.



1 Mile in Home Walk (εδώ)
1 Mile Happy Walk  (εδώ)

   Τώρα αν θέλετε να γυμνάσετε κάποια συγκεκριμένη περιοχή του σώματος σας θα βρείτε πάρα πολλά βιντεάκια με ασκήσεις στο Youtube.  Τα δικά μου αγαπημένα είναι :

Για τα χέρια το How to lose Arm Fat (εδώ)

Για κοιλιακούς το The 7 Best Ab Excercises (εδώ) αλλά και το 9 Excercises For A Flat Stomach (εδώ)

Για τους γλουτούς και γενικά τα πόδια το Thigh Excercises For Losing Fat (εδώ)

Αυτά ήταν λοιπόν τα βιντεάκια που χρησιμοποιώ εγώ για την γυμναστική μου στο σπίτι.
 
   Όπως σας προανέφερα beauties μπορείτε να βρείτε άπειρα τέτοιου είδους βιντεάκια στο Youtube τα οποία θα καλύπτουν τις δικές σας ανάγκες και με τα οποία αν τα βάλετε στο πρόγραμμά σας θα δείτε αποτελέσματα απλά φροντίστε με οποία γυμναστική και αν επιλέξετε να κάνετε στο σπίτι να κάνετε κάποια προθέρμανση και αποθεραπεία για να μην τραυματιστείτε.


Φιλιά πολλά

Sofia

2 σχόλια: