Σελίδες

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016

Empties (Queen Helen, Mastic Spa, Dove, Bioten etc)

Και ναι είναι γεγονός μετά από ένα σχεδόν χρόνο νέο post με empties!

   Το ξέρετε πως είμαι από τα άτομα που δεν τελειώνουν εύκολα προϊόντα μακιγιάζ και περιποίησης.  Όμως επιτέλους τελείωσα κάποια προϊόντα (κάποια μου έληξαν πριν μου τελειώσουν) και ήρθε η ώρα να σας τα δείξω.




   Θα ξεκινήσω με δύο προϊόντα για την κυτταρίτιδα. Το ένα είναι από την Mastic Spa το Liposvelte Cream με μαστίχα, κακάο και καφεϊνη και το άλλο είναι από την γερμανική αν δεν κάνω λάθος εταιρεία Krauterhof  το οποίο περιέχει λεμονόχορτο. Αν έπρεπε να σας προτείνω κάποιο από τα δύο θα επέλεγα το Anti-Cellulite Gel από την Krauterhof  το οποίο βέβαια δεν ξέρω αν μπορείτε να βρείτε στην Ελλάδα γιατί έμενα μου το έφερε μία φίλη μου. Με το προϊόν αυτό όντως είδα διαφορά στην κυτταρίτιδα. Το χρησιμοποιούσα καθημερινά για δύο μήνες και όντως έκανε δουλειά. Το συγκεκριμένο είναι από τα gel/κρέμες που σε "καίνε" δηλαδή θερμαίνονται λίγο μετά την εφαρμογή τους. Η κρέμα από Mastic Spa δεν έκανε κάποια δουλειά σε μένα, είχε υπέροχο άρωμα αλλά αυτό μόνο, την χρησιμοποιούσα δηλαδή σαν μια απλή κρέμα σώματος. 

   Θα συνεχίσω με το προϊόν που δεν πρόλαβα να τελειώσω καθώς μου έληξε και είναι το πολυλατρεμένο μου απολεπιστικό προσώπου από την Queen Helen. Σας έχω ξαναμιλήσει για αυτό σε παλιότερα αγαπημένα. Έχει έντονους κόκκους κάνει δηλαδή βαθιά απολέπιση για αυτό και το χρησιμοποιούσα μία φορά την εβδομάδα και καθώς είναι στα 170 gr δεν πρόλαβα να το τελειώσω.



   Μία κρέμα προσώπου που μου έχει τελειώσει εδώ και πολύ καιρό είναι η Skinnergy Refresh it από την Bioten για την οποία σας έχω κάνει και αναλυτικό post (εδώ) ενώ επίσης τελείωσα και την Hydrance Optimale από την Avene, μια πολύ ωραία και ελαφριά ενυδατική κρέμα με δείκτη προστασίας 20. Απορροφάτε γρήγορα από την επιδερμίδα και δεν έχει κάποιο άρωμα. Μου άρεσε πάρα πολύ και σίγουρα θα την ξαναγοράσω κάποια στιγμή.



   Τελείωσα ακόμη αρκετά αποσμητικά από τα οποία κράτησα να σας δείξω 3 από αυτά. Τα δύο από αυτά μου άρεσαν πάρα πάρα πολύ και είναι της Dove το Talk Soft και της Noxzema το Talc γενικά έχω παρατηρήσει ότι τα περισσότερα αποσμητικά που περιέχουν πούδρα λειτουργούν πολύ καλά σε μένα. Αυτό που δεν μου άρεσε είναι αυτό από την Sanex το Dermo extra control micro talk με 0% αλκοόλ. Δεν μου άρεσε καθόλου καθώς δεν είχε διάρκεια αν και λέει ότι έχει 48ωρη διάρκεια σε μένα κρατούσε περίπου 3-4 ώρες.



  Θα κλείσω αυτό το post με το αγαπημένο μου άρωμα, το οποίο έχω τελειώσει ήδη δύο φορές και εννοείται έχω ξαναγοράσει. Αναφέρομαι στο άρωμα τύπου Black Opium από τα Dust&Cream. Κατά την γνώμη μου μετά από τα καταστήματα Rouge (πρώην Patistas) τα Dust&Cream έχουν τα καλύτερα αρώματα τύπου. Τα αρώματα τους μυρίζουν ακριβώς το ίδιο με τα αυθεντικά, έχουν φοβερή διάρκεια και είναι super οικονομικά.


Αυτά ήταν λοιπόν τα empties προϊόντα μου beauties. Έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά; Ποια η γνώμη σας; 

Φιλιά 

Sofia



8 σχόλια:

  1. Η κρεμουλα της avene είναι φανταστική! Την χρησιμοποιουσα το χειμώνα ως βάση για το μακιγιάζ μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εμένα μου άρεσε πάρα πολύ Martina μου γιατί ήταν πολύ ελαφριά και περιείχε spf κάτι πολύ σημαντικό!!

      Διαγραφή
  2. Η κρεμουλα της avene είναι φανταστική! Την χρησιμοποιουσα το χειμώνα ως βάση για το μακιγιάζ μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το αποσμητικό της dove και το άρωμα τύπου black opium τα λατρεύω απλά! Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. θελω να πάω να πάρω άρωμα απο dust and cream και όλο το αμελώ :(
    το dove με το ροζ καπάκι θα ναι το επόμενο που θα πάρω! η κρέμα της avene φαίνεται πολυ καλη ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να τα δοκιμάσεις Ελένη μου!! Έχουν μεγάλη ποικιλία από αρώματα και η ποιότητα τους είναι εξαιρετική!! Φιλιά :)

      Διαγραφή
  5. Δεν εχω πάρει ποτε αρωμα τυπου απο τα d&c... θα το βαλω στο προγραμμα
    ωραιο ποστ btw
    φιλιααα :****

    http://labeautefem.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή