Σελίδες

Τετάρτη 4 Μαΐου 2016

April 2016 Favorites ❤

Καλησπέρα beauties μου.

Χριστός Ανέστη!
Χρόνια πολλά και καλό μήνα να σας ευχηθώ!!
Ελπίζω να περάσατε υπέροχα στις γιορτές τους Πάσχα!!Άλλος ένας μήνας πέρασε οπότε όπως καταλαβαίνετε ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για τα αγαπημένα του μήνα Απριλίου!


   Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω πολλά προϊόντα μακιγιάζ και περιποίησης να σας δείξω μιας και χρησιμοποιώ πολλά από τα προϊόντα που σας έχω ήδη δείξει και σε παλαιότερα αγαπημένα οπότε και σκέφτηκα να μην σας τα ξανά δείξω.

   Το μοναδικό foundation που χρησιμοποίησα αυτό το μήνα δεν ήταν άλλο από το Nude Magique Cushion από την L'oreal Paris! Είναι ένα πολύ ενυδατικό makeup το οποίο δίνει μία πολύ ωραία λάμψη στο δέρμα. Δίνει μία ελαφριά κάλυψη την οποία βέβαια μπορείτε να χτίσετε και είναι πολύ γρήγορο στην εφαρμογή του.


  Το πόσο αγαπώ τα μολύβια από την Emily και ειδικά των χειλιών δεν λέγεται. Είναι όσο μαλακά πρέπει, γράφουν πολύ έντονα, έχουν πολύ καλή διάρκεια και είναι πολύ οικονομικά! Όλα τα χρώματα είναι υπέροχα και πραγματικά τα έχω σχεδόν όλα αλλά αυτό που χρησιμοποίησα πιο πολύ από όλα αυτό το μήνα ήταν το #203 το οποίο έχει ένα πολύ ωραίο mauve/καφέ χρώμα.


   Άλλο ένα πολύ οικονομικό προϊόν το οποίο έχετε δει και σε προηγούμενο Nails of The Day post είναι το Matte βερνίκι από Gabrini στην απόχρωση M 10. Τα συγκεκριμένα βερνίκια στεγνώνουν πολύ γρήγορα για αυτό και τα χρησιμοποιώ συνέχεια.


   Το τελευταίο προϊόν που έχω να σας δείξω είναι η το γαλάκτωμα σώματος με λάδι ελιάς από την STC (Specia Tender Care). Η μυρωδιά του απλά με ταξιδεύει στα παιδικά μου χρόνια. Είναι πολύ ενυδατικό και απορροφάτε αμέσως από την επιδερμίδα μου. Σας συστήνω να το δοκιμάσετε beauties. Είναι πραγματικά από τα καλύτερα γαλακτώματα σώματος που έχω δοκιμάσει!!



Αυτά από μένα beauties!!
Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά τα προϊόντα; Ποια η γνώμη σας;

Φιλιά

Sofia


5 σχόλια:

  1. Χριστός Ανέστη κορίτσι μου!!Καλό μήνα να έχεις!! Δεν έχω δοκιμάσει κάποιο από αυτά και δεν έχω άποψη. Να περνάς όμορφα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρόνια πολλά Χριστός Ανέστη!
    Το γαλάκτωμα που το βρίσκουμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χρόνια πολλά κοπέλα μου! Μπορείς να το βρεις στο ηλ.φαρμακείο parapharmacie.gr

      Διαγραφή
  3. πού μπορούμε να βρούμε μολύβια της emily;;
    θέλω πολύ να δοκιμάσω!
    δες εδω http://beauty-corns.blogspot.gr/ τα δικα μου αγαπημένα του Απριλίου <3 ειναι το πρώτο μου ποστ! φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελένη μου τα συγκεκριμένα μολυβάκια τα βρίσκω σε ένα κατάστημα με οικονομικά καλλυντικα στην πόλη μου. Δεν ξέρω αν τα πουλάνε σε hondos αλλά σίγουρα θα τα βρείς σε καταστήματα με οικονομικά καλλυντικά!! Φιλιά :)

      Διαγραφή