Σελίδες

Παρασκευή 27 Μαΐου 2016

A Small Giveaway to Thank you (Closed) !!

Καλησπέρα beauties μου


   Σήμερα σας έχω ένα μικρό διαγωνισμό με τον οποίο θέλω να σας ευχαριστήσω καθώς σιγά σιγά φτάνουμε τους 500 followers στο Twitter τους 800 στο Facebook καθώς επίσης έχουμε ξεπεράσει και τις 21.000 προβολές στο blog μας.

   Οι αριθμοί αυτοί μπορεί να είναι μικροί για κάποιους αλλά για εμένα σημαίνουν πάρα πολλά και για αυτό σας ευχαριστώ πολύ!
 
   Όσον αφορά τον διαγωνισμό μία ή ένας τυχερή/ός θα κερδίσει 2 μάσκες προσώπου από την πολυαγαπημένη Caudalie σε travel size σωληνάριο των 15ml.




Πρόκειται για τις

  •  Moisturizing Mask : Μάσκα καταπράυνσης και θρέψης. Μάσκα που χαρίζει ενυδάτωση, χάρις το υαλουρονικό οξύ & το έλαιο από κουκούτσια σταφυλιού. Απευθύνεται σε όλους τους τύπους επιδερμίδας. 
  •  Instant Detox Mask : Μάσκα για βαθύ καθαρισμό και απομάκρυνση του σμήγματος. Μάσκα βαθύ καθαρισμού με φυτικά συστατικά που αφαιρεί τους ρύπους και τις ακαθαρσίες και αναζωγονεί την επιδερμίδα.Απευθύνεται σε όλους τους τύπους επιδερμίδας. 


Οι όροι είναι πολύ απλή, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα.


a Rafflecopter giveaway

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι τις 12 Ιουνίου και είναι ανοιχτός μόνο για Ελλάδα! Ο νικητής ή νικήτρια θα ανακοινωθεί την επόμενη μέρα εδώ, στο Facebook αλλά και στο Twitter.

Καλή επιτυχία εύχομαι σε όλους σας beauties!!

Φιλιά πολλά

Sofia


6 σχόλια: