Σελίδες

Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

Review : Baolishi Matte Flat Finish Pigment Glosses

Καλησπέρα beauties μου,

   Σήμερα σας έχω άλλο ένα review post για τα Matte Flat Finish Pigment Gloss της εταιρείας Baolishi. Τα συγκεκριμένα προϊόντα τα βρήκα στο κατάστημα Cosmetico στη Λάρισα και κόστιζαν μόλις 1 ευρώ οπότε καταλαβαίνετε δεν μπορούσα να μην τα δοκιμάσω.






   Τα συγκεκριμένα αν και το όνομα τους αναφέρει ότι είναι pigment glosses δεν είναι καθόλου glossy αλλά αντίθετα είναι πολύ σταθερά matte κραγιόν τα οποία παραμένουν αναλλοίωτα για αρκετές ώρες. Πρόκειται ουσιαστικά για αντιγραφή των γνωστών φαντάζομαι σε πολλούς Matte Pigment Glosses από L.A Girl Cosmetics τα οποία δεν κυκλοφορούν στην Ελλάδα.

   Στην σειρά αυτή υπάρχουν 5 αποχρώσεις από τις οποίες κατάφερα να βρω μόνο τις 3.
Το νούμερο 6 το οποίο έχει ένα ζεστό καφέ χρώμα, το οποίο είναι φανταστικό και πολύ της μόδας!Το νούμερο 10 το οποίο έχει ένα πολύ όμορφο ροζ χρώμα κατάλληλο για κάθε μέρα καθώς και το νούμερο 12 το οποίο έχει ένα κοκκινο χρώμα το οποίο  θα έλεγα ότι πορτοκαλίζει λιγάκι οπότε και θα είναι υπέροχο για το καλοκαίρι.

   Η υφή τους είναι λίγο περίεργη δηλαδή δεν είναι σε όλα η ίδια. Το νούμερο 6 και 12 έχουν βελούδινη υφή κατά την τοποθέτηση τους αλλά αν δεν τα αφήσετε να στεγνώσουν πλήρως θα αρχήσουν να κολλάνε στα χείλη σας ενώ το νούμερο 10 έχει εξαρχής αυτην την κολλώδη υφή. Για μόλις 1 ευρώ όμως πιστεύω ότι είναι πάρα πολύ καλά lip stains, με φοβερή χρωματική απόδοση και σίγουρα θα σας τα πρότεινα!!

Αυτά από μένα beauties,
Θα ήθελα πολύ να ακούσω την άποψη σας για τα συγκεκριμένα lip stains καθώς και αν τα έχετε δοκιμάσει.


Φιλιά

Sofia

4 σχόλια:

  1. Φαίνονται πολύ ενδιαφέροντα! Και σε πολύ δελεαστική τιμή! Ξηραίνουν τα χείλη καθόλου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι πολύ καλά για την τιμή τους Maryloo μου, Η αλήθεια είναι ότι ξηραίνουν αρκετά τα χείλη αλλά αν τα έχεις ενυδατώσει καλά πριν την εφαρμογή τους είναι πολύ άνετα!! Φιλιά :)

      Διαγραφή
    2. Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!

      Διαγραφή
  2. Χμμ..φαινοντε ενδιαφέρον δεν τα έχει πάρει το μάτι μου ακόμα εδώ αλλά αν τα δω θα τα δοκιμάσω 😊😊

    ΑπάντησηΔιαγραφή