Σελίδες

Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

My Favorite Products of 2015

Hello beauties,


   Αν και πολύ καθυστερημένα σήμερα θα σας μιλήσω για τα προϊόντα που λάτρεψα το χρόνο που μας πέρασε. Όπως θα δείτε τα προϊόντα για τα οποία θα σας μιλήσω είναι πολύ λίγα και αυτό γιατί αποφάσισα να σας δείξω αυτά που πραγματικά ξεχώρισα και χρησιμοποίησα και χρησιμοποιώ ακόμη και σήμερα σχεδόν καθημερινά.



Πάμε να σας τα δείξω;

1. Sea Flower Bronzing Powder από Korres

   Ένα προϊόν που έχετε δει πολλές φορές στα αγαπημένα του μήνα. Το λατρεύω, το χρησιμοποιώ κυριολεκτικά κάθε μέρα είτε σαν bronzer είτε σαν ρουζ ή σαν σκιές!! Τα λόγια είναι περιττά για το συγκεκριμένο προϊόν!

2. Άρωμα τύπου Bronze Godess από Patistas Prestige

   Όταν βρίσκομαι στην Αθήνα πάντα επισκέπτομαι το συγκεκριμένο κατάστημα μιας και τα αρώματα τύπου τους είναι φοβερά. Έχουν πολύ καλή διάρκεια, δεν ερεθίζουν το δέρμα μου κάτι πολύ σημαντικό για μένα και η απομίμηση των αρωμάτων τους είναι φανταστική! Το άρωμα αυτό επέλεξα να μπει στα αγαπημένα του 2015 γιατί ήταν για μένα ΤΟ άρωμα του καλοκαιριού. Το χρησιμποποίησα τελείως όπως μπορείτε να δείτε και από το άδειο μπουκάλι και κάθε φορά που μυρίζω το συγκεκριμένο άρωμα έρχονται στο νου όλες αυτές οι αναμνήσεις από τις περσινές μου διακοπές!!

3. Κρέμα χεριών και σώματος με καλέντουλα από Ventus Beaute 

   Ένα ακόμη προϊόν που χρησιμοποίησα και χρησιμοποιώ ακόμη σχεδόν καθημερινά. Έχει ένα πολύ ιδιαίτερο άρωμα, πλούσια υφή και το σημαντικότερο ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα μου. Την συγκεκριμένη κρέμα μου αρέσει να την χρησιμοποιώ εκτός από τα χέρια και στα πόδια μου μετά από το ξύρισμα αλλά και σαν μάσκα ποδιών αφού όπως σας ανέφερα έχει πολύ παχύρρευστη υφή και ενυδατώνει πάρα πολύ καλά το δέρμα μου.

4. Μολύβι χειλιών από Essence στην απόχρωση 07 Cute Pink

 Ίσως το πιο πολυφορεμένο μολύβι χειλιών για μένα φέτος. Το συγκεκριμένο μολύβι το φόρεσα πάρα πολύ το καλοκαίρι που μας πέρασε είτε μόνο του είτε κάτω από άλλα κραγιόν. Έχει ένα πανέμορφο ροζ χρώμα ενώ όπως όλες ξέρετε τα μολύβια χειλιών από Essence είναι πολύ μαλακά και έχουν πολύ καλή απόδοση χρώματος.


5. Top coat από την σειρά Luxeffects της Essie στην απόχρωση Summit of Style

    Δεν θα μπορούσα στα αγαπημένα προϊόντα για το 2015 να μην συμπεριλάβω το μοναδικό βερνίκι ή καλύτερα Glitter top coat που φορούσα σχεδόν σε όλα τα μανικιούρ που έκανα.


Αυτά ήταν τα δικά μου αγαπημένα προϊόντα για το 2015. Θα χαρώ να μάθω ποια ήταν τα προϊόντα που ξεχωρίσατε εσείς την χρονιά που μας πέρασε!

Φιλιά 

Sofia

4 σχόλια:

  1. Πολύ όμορφο ποστ! Έχω κι εγώ μια ενυδατική χεριών της Ventus, αλλά αυτήν με την αλόη. Πραγματικά πολύ καλές κρέμες!

    Φιλάκια ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η κρέμα χεριών είναι θεική!!! Όπως επίσης το μολύβι χειλιών της essence!!! Τα λατρεύω!!! <3 φιλιά πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ένα και ένα τα πραγματάκια που ξεχώρισες! Μ'άρέσουν πολύ τα μολυβάκια από essence και όλα τα προϊόντα που έχω δοκιμάσει από Korres! Ζήλεψα το top coat από essie ! Φαίνεται φοβερό! Πολλά φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Cute nailpolish :)
    BLOG M&MFASHIONBITES : http://mmfashionbites.blogspot.gr/
    Maria V.

    ΑπάντησηΔιαγραφή