Σελίδες

Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015

Let's Talk about Face Masks : Apivita (Part 1)

Καλησπέρα beauties μου.

   Μιας και μπήκαμε για τα καλά στο Φθινόπωρο και αρχίζουν σιγά σιγά τα κρύα και αρχίζουμε και εμείς να περιποιούμαστε πιο συστηματικά την επιδερμίδα μας, σκέφτηκα να σας μιλήσω και να σας πω την γνώμη μου για διάφορες μάσκες προσώπου που έχω δοκιμάσει τον τελευταίο καιρό. Στο σημερινό post θα σας μιλήσω  λοιπόν για μερικές από τις μάσκες της Apivita που έχω δοκιμάσει!!



Ας ξεκινήσουμε...

1. Μάσκα ενυδάτωσης και δροσιάς με θαλάσσια λεβάντα



   Μία από τις αγαπημένες μου μάσκες. Την χρησιμοποίησα πολύ αυτό το καλοκαίρι και κυρίως στις διακοπές μου μετά από την παραλία και την πολύωρη  έκθεση στον ήλιο. Ενυδάτωνε και άφηνε απαλή την επιδερμίδα μου ενώ μυρίζει θεσπέσια κάτι το οποίο θεωρώ εξίσου σημαντικό.

2, Μάσκα για απαλό καθαρισμό με ροζ άργιλο



   Έχοντας μεικτή/λιπαρή επιδερμίδα λατρεύω τις μάσκες πράσινου άργιλου και τις χρησιμοποιώ χρόνια τώρα, έτσι αποφάσισα φέτος να δοκιμάσω και αυτή την μάσκα με ροζ άργιλο. Μου άρεσε αρκετά αλλά θεωρώ ότι δεν έκατσε τόσο καλά στην επιδερμίδα μου όσο ο πράσινος άργιλος.

3, Μάσκα ενυδάτωσης με αλόη



   Πρόκειται για μια μάσκα βαθιάς ενυδάτωσης η οποία θα απευθύνεται σε πολύ ξηρές επιδερμίδες. Την χρησιμοποίησα σε συνδυασμό με την μάσκα με θαλάσσια λεβάντα το καλοκαίρι και μου άρεσε αρκετά, αν και μου εμφάνιζε κάποια έξτρα λιπαρότητα.

4, Μάσκα για νεανική-λιπαρή επιδερμίδα με πρόπολη



   Δυστυχως η λιγότερη αγαπημένη μου μάσκα από την Apivita. Αν και απευθύνεται  στον δικό μου τύπο δέρματος την ένιωθα να τραβάει την επιδερμίδα μου ενώ ταυτόχρονα την ένιωθα να καίει κάτι το οποίο προσωπικά δεν μου άρεσε και για τον λόγο αυτό δεν θα την ξαναγοράσω. Πιθανώς να λειτουργεί καλύτερα σε πιο λιπαρές επιδερμίδες.

Αυτά από μένα beauties.. θα τα πούμε σύντομα με κάποιο νέο post!! Μην ξεχάσετε να μου πείτε ποιες μάσκες έχετε δοκιμάσει εσείς από την Apivita και ποια η γνώμη σας για αυτές!

Φιλιά

Sofia


*Όπως βλέπετε προτιμώ να αγοράζω τα φακελάκια των 8ml και όχι ολόκληρες τις συσκευασίες καθώς θεωρώ ότι με βολεύουν περισσότερο και μπορώ να τις βρω αρκετά οικονομικά σε online φαρμακεία.

9 σχόλια:

  1. Όμορφη ανάρτηση! σε περιμένει βραβείο!!! http://womensstuff83.blogspot.gr/2015/10/1-liebster-award.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. η αλήθεια είναι πως σπάνια κάνω μάσκες αλλά μάλλον θα ξεκινήσω από αυτές τις apivita!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τις λατρεύω! Έχω δοκιμάσει πάρα πολλές και είμαι πολύ ευχαριστημένη! η μάσκα με τον ροζ άργυλο μου ξέφυγε! Είναι πολύ καλό το ότι μπορείς να τις αγοράσεις σε φακελάκια για αν δεις αν σου ταιριάζουν πριν πάρεις την κανονική συσκευασία! Πολύ ωραίο άρθρο.

    Marylooo
    από: http://marylooo.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. έχεις βραβείο!!
    http://marylooo.blogspot.gr/2015/10/liebster-award.html
    <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λατρεύω τις μάσκες της Apivita! Να δοκιμάσεις και αυτή με το ρόδι για λάμψη, είναι από τις αγαπημένες μου! Φιλιά πολλά Σοφία μου :) x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σε ευχαριστώ πολύ Σταυρούλα μου την έχω ήδη στην wishlist μου,ακούω από όλες τα καλύτερα για την συγκεκριμένη!! Ανυπομονώ να την δοκιμάσω!! Φιλιά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή