Σελίδες

Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

Haulaki

Καλό μήνα και καλό Φθινόπωρο beauties!!

Στο σημερινό post σκέφτηκα να μοιραστώ μαζί σας 2-3 πραγματάκια που αγόρασα την τελευταία εβδομάδα.


Αρχικά από το αγαπημένο μου πλέον supermarket προμηθεύτηκα τα πλέον αναγκαία για μένα μαντηλάκια ντεμακιγιάζ ιδιωτικής ετικέτας pappy for you. Τα συγκεκριμένα παρασκευάζονται από την Septona A.E  και είναι πάρα πολύ καλής ποιότητας. Κόστιζε 2,50 ευρώ και περιέχει 30 υγρά μαντήλια ντεμακιγιάζ.



Έπειτα από την ίδια μάρκα Pappy for you αγόρασα το γαλάκτωμα καθαρισμού με βιταμίνη Ε και panthenol. Το έχω δοκιμάσει κανα δυο φορές και μου άρεσε αρκετά. Κόστιζε 1,90 ευρώ ενώ υπάρχει και η αντίστοιχη τονωτική λοσιόν πάλι στην ίδια τιμή. Πείτε μου αν θα θέλετε να σας κάνω ένα ξεχωριστό post για το συγκεκριμένο προϊόν. Τέλος για να κλείσω με τις αγορές από το supermarket αγόρασα επίσης κάποια απλά και βασικά μωρομάντηλα από την BabyCare. Τα συγκεκριμένα μου αρέσουν πολύ γιατί έχουν εκχύλισμα χαμομηλιού και είναι πάρα πολύ βολικά για την τσάντα.




Έπειτα από μια βόλτα στα Dust & Cream προμηθεύτηκα ένα βερνίκι νυχιών από την Beauty Line Cosmetics στην απόχρωση #207 καθώς και ένα κραγιόν στην απόχρωση #14. Το βερνίκι αν θυμάμαι καλά κόστιζε 1,50 ευρώ και το κραγιόν 2,50 ευρώ.

Επίσης από το φαρμακείο της γειτονιάς μου αγόρασα τη μάσκα της Apivita με πρόπολη, μιας και τον τελευταίο καιρό έχω εμφανίσει μερικά σπυράκια. Κόστιζε περίπου 4 ευρώ.

Τέλος θα κλείσω με ένα δώρο που κέρδισα στον διαγωνισμό της σελίδας Fairies of beauty στο Facebook. Πρόκειται για το αντηλιακό προσώπου Wet force της Shiseido, το οποίο και δεν κατάφερα να δοκιμάσω ακόμη.


Αυτά από μένα beauties, θα χαρώ να μάθω τα ψώνια που κάνατε εσείς το τελευταίο διάστημα.

Φιλιά

Sofia










4 σχόλια: