Σελίδες

Τρίτη 4 Αυγούστου 2015

Review : Bioten Skinnergy Refresh it!


  Τι μου κάνετε beauties;

   Σήμερα θα σας μιλήσω για τη νέα ενυδατική κρέμα από την Bioten, την οποία και έχω στην κατοχή μου κάτι παραπάνω από μήνα, αρκετό χρονικό διάστημα δηλαδή για να μπορέσω να την δοκιμάσω και να μπορέσω να αποκτήσω μια άποψη.

Γενικά αυτή η νέα σειρά της Bioten περιλαμβάνει τρεις ενυδατικές κρέμες προσώπου :

- την Skinnergy Refresh it η οποία προορίζεται για κανονικές/μεικτές επιδερμίδες
- την Skinnergy Break Free η οποία προορίζεται για λιπαρές επιδερμίδες
- και την Skinnergy Go Moist η οποία προορίζεται για ξηρές επιδερμίδες

και όλες έχουν δείκτη αντηλιακής προστασίας 15.

καθώς και τρία νέα γαλακτώματα σώματος : το Skinnergy So bright (για θαμπές επιδερμίδες ), το Skinnergy So alive (για κανονικές προς ξηρές επιδερμίδες) και το Skinnergy  So pampered (για ξηρές επιδερμίδες).



   Εγώ επέλεξα να δοκιμάσω την Skinnergy Refresh it, γιατί αν και η επιδερμίδα μου είναι λιπαρή, τώρα το καλοκαίρι τείνει να αφυδατώνεται λίγο και έτσι χρειαζόμουν κάτι που θα μου πρόσφερε λίγο παραπάνω ενυδάτωση.

   Όπως προανέφερα η συγκεκριμένη ενυδατική κρέμα προορίζεται για κανονικές/μεικτές επιδερμίδες. Έχει δείκτη προστασίας spf15 κάτι πολύ σημαντικό για τώρα το καλοκαίρι αλλά και για το χειμώνα. Έχει ευχάριστη ελαφριά gel υφή η οποία απορροφάται πολύ γρήγορα από την επιδερμίδα. Έχει θεϊκή μυρωδιά η οποία βέβαια είναι λίγο έντονη αλλά μετά από λίγα λεπτά υποχωρεί, οπότε δεν νομίζω να σας ενοχλήσει.

Υ.Γ Θα ήθελα επίσης να σας ενημερώσω ότι θα ήταν καλό να μην την τοποθετείτε σε σημεία που χτυπάει ο ήλιος καθώς παρατήρησα ότι διαχωρίζονται τα έλαια με το gel και χρειάζεται πολύ καλή ανακίνηση του προϊόντος για να επανέλθει στην αρχική του σύσταση.


   Στη συνέχεια θα σας μιλήσω για το γαλάκτωμα σώματος της ίδιας σειράς, το Skinnergy So alive Body Lotion για κανονικές προς ξηρές επιδερμίδες. Παρέχει 48ωρη ενυδάτωση και όπως και η ενυδατική κρέμα προσώπου περιέχει 100% εκχύλισμα goji berry, ενώ είναι Parafin-Paraben-Colourant Free.

   Έχει ελαφρύ άρωμα, απλώνεται εύκολα και δεν χρειάζεστε μεγάλη ποσότητα, η υφή του παρατήρησα είναι λίγο πιο πηχτή από κάποια άλλα γαλακτώματα σώματος της Bioten αλλά αφήνει εξίσου καλά ενυδατωμένο το σώμα μου.

Αυτά από μένα beauties. Εσείς έχετε δοκιμάσει την νέα αυτή σειρά της Bioten; Ποια η γνώμη σας;

Φιλιά 

Sofia

4 σχόλια:

  1. Είναι η αγαπημένη μου ενυδατική κρέμα... Την δοκίμασα σε δείγμα και την αγόρασα αμέσως! Έχει τόσο υπέροχο άρωμα. Πολύ όμορφο ποστ :)

    Φιλάκια ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Αγγελική μου. Πράγματι είναι πάρα πολύ καλή και οικονομική!! Φιλιά :)

      Διαγραφή
  2. Eίναι πολύ καλή κρέμα..ομολογώ πως δεν την τελείωσα όλο το καλοκαίρι και την άφησα για λίγο στην άκρη..συμφωνώ οτι 8έλει καλό κούνημα γιατί και εμένα μου διαχωρίστικαν και νόμιζα οτι κάτι δε πάει καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ειναι απιστευτη κρεμα προσωπου!!ενυδατωνει εχει υπεροχο αρρωμα και εχει πολυ ελαφρια υφη!!! Ωραιο ποστ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή