Σελίδες

Πέμπτη 6 Αυγούστου 2015

Current Favorites


Τι μου κάνετε beauties,

   Μιας και δεν μπόρεσα να κάνω τα αγαπημένα του μήνα ούτε τον Ιούνιο αλλά ούτε τον Ιούλιο σκέφτηκα σε αυτό το post να σας δείξω τα προϊόντα που χρησιμοποιώ σχεδόν σε καθημερινή βάση τον τελευταίο καιρό.


   Αρχικά ένα από τα προϊόντα που θα σας αναφέρω είναι το άρωμα που χρησιμοποίησα περισσότερο όλο το καλοκαίρι και δεν είναι άλλο από το Miss Dior Cherie από Dior. Το συγκεκριμένο άρωμα τείνω να το χρησιμοποιώ περισσότερο τώρα το καλοκαίρι και όχι τόσο τον χειμώνα  και αυτό γιατί το άρωμα του είναι τόσο γλυκό και λουλουδένιο που πραγματικά μου θυμίζει καλοκαίρι. Άν δεν το έχετε μυρίσει σας προτείνω την επόμενη φορά που θα επισκεφτείτε τα Sephora να του ρίξετε μια ματιά, μυρίζει θεϊκά!

   Ένα ακόμη προϊόν το οποίο χρησιμοποίησα πάρα πολύ τον τελευταίο καιρό είναι το βερνίκι της Essie στην απόχρωση Fear or Desire, το οποίο έχει ένα πολύ όμορφο πορτοκαλί/μανταρινί χρώμα το οποίο δείχνει πάρα πολύ ωραία σε μαυρισμένη επιδερμίδα.

   Αν και δεν το έχω πολύ καιρό στην κατοχή μου το γαλάκτωμα σώματος από την σειρά Olivia Papoutsanis με την μυρωδιά Kumquat μου έχει κλέψει την καρδιά. Από την συσκευασία του μέχρι το άρωμα του το συγκεκριμένο προϊόν αγγίζει την τελειότητα. Η σύσταση του είναι λεπτόρρευστη και απορροφάτε κυριολεκτικά αμέσως από την επιδερμίδα. Το έχω λατρέψει, αν και ακριβό σίγουρα θα δοκιμάσω και τις άλλες μυρωδιές της σειράς.


   Στη συνέχεια θα σας μιλήσω για δύο προϊόντα μακιγιάζ που χρησιμοποιώ τελευταία. Γενικά όσο αυξάνεται η θερμοκρασία τόσο λιγότερα προϊόντα μακιγιάζ χρησιμοποιώ. Πέρα από την ενυδατική της Bioten η οποία έχει Spf15 και για την οποία σας έχω κάνει αναλυτικό post (εδώ) τα μόνα προϊόντα που χρησιμοποιώ για το καθημερινό μου μακιγιάζ είναι το Face Form Contouring and Blush Palette από την Sleek στην απόχρωση Light και το κραγιόν από την BeautyUk στην απόχρωση 16 Pink my Ride, το οποίο έχει ένα υπέροχο φούξια χρώμα.


   Αυτά είναι λοιπόν τα προϊόντα που χρησιμοποιώ περισσότερο τον τελευταίο καιρό. Θα χαρώ να μάθω ποία είναι τα προϊόντα που χρησιμοποιείτε εσείς τον τελευταίο καιρό.


Φιλιά 


Sofia

1 σχόλιο: