Σελίδες

Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

Finally Empties



Καλησπέρα beauties.

Σήμερα ήρθε ο καιρός να μιλήσουμε για empties, δηλαδή για τα προϊόντα που έχω χρησιμοποιήσει έως τέλους. Όπως και θα παρατηρήσετε είναι το πρώτο empties post που κάνω (έχει κάνει ένα παλιότερο post η Dina, το οποίο μπορείτε να βρείτε εδώ) και αυτό γιατί αργώ πολύ να τελειώσω προϊόντα και ειδικότερα καλλυντικά, για αυτό μην ξαφνιαστείτε αν δείτε προϊόντα για τα οποία σας έχω μιλήσει καιρό τώρα.






Θα ξεκινήσω λοιπόν με δύο προϊόντα που πραγματικά τελειώνω γρηγόροτερα και από χαρτομάντιλα. Αναφέρομαι στα υγρά μωρομάντηλα από τον ΑΒ Βασιλόπουλος αλλά και τα υγρά μαντήλια ντεμακιγιάζ από το My Market. Και τα δύο κάνουν εξαιρετικά την δουλειά τους και είναι σουπερ οικονομικά. 

Έπειτα τελείωσα το Νερό ντεμακιγιάζ από την Garnier το οποίο έχετε δει πολλές φορές σε αγαπημένα του μήνα. Το αγαπώ, κάνει πολύ καλό ντεμακιγιάζ, δεν ερεθίζει τα μάτια μου ενώ επίσης βρίσκω ότι κάνει πολύ καλή δουλειά και σαν τόνερ. Σας το συστήνω ανεπιφύλακτα.

Μια ενυδατική προσώπου για την οποία σας έχω κάνει και ξεχωριστό post (εδώ) είναι η Instant moisturizer από τα Sephora, την χρησιμοποίουσα κυρίως το βράδυ μιας και μου έπεφτε λίγο βαριά για το πρωί. Ενυδάτωνε εις βάθος την επιδερμίδα μου, έχει ευχάριστο άρωμα και απορροφάτε σχετικά γρήγορα. Σίγουρα θα την ξανα αγοράσω στο μέλλον.

Και αφού σας μίλησα για ενυδατική προσώπου, θα σας μιλήσω για μία ακόμη ενυδατική που τελείωσα ή καλύτερα μια ενυδατική που σταμάτησα να χρησιμοποιώ και πλέον έχει λήξη. Για αυτό θα ήταν καλό beauties για να μην χρειαστεί να πετάξετε τζάμπα ένα προϊόν και κυρίως περιποίησης να κοιτάτε την ημερομηνία λήξης τους. Η συγκεκριμένη κρέμα δεν μου πρόσφερε και την τέλεια ενυδάτωση αλλά ήταν αρκετά καλή και μου άρεσε ιδιαίτερα να την χρησιμοποιώ κάτω από μακιγιάζ.


Ένα επίσης προϊόν που τελείωσα πρόσφατα ήταν η βάση για βερνίκια από την Beauty Line Cosmetics. Τα βερνίκια της Beauty Line Cosmetics τα εμπιστεύομαι και τα αγοράζω χρόνια όπως και την συγκεκριμένη βάση, η οποία μου αρέσει πάρα πολύ μιας και έχει μια πιο παχυρρευστή σύσταση με αποτέλεσμα να μην αφήνει το χρώμα του βερνικιού να "λερώσει" και να αφήσει στάμπα στο νύχι.

Έφτασε στο τέλος ένα από τα αγαπημένα μου αποσμητικά από την Valey. Το συγκεκριμένο είναι αυτό με την aloe vera. Έχει πολύ καλή διάρκεια, είναι ελληνικό προϊόν, δεν έχει parabens, αν όχι πάντα πολύ συχνά θα τα βρείτε 1+1 δώρο, τι άλλο να σας πω. Να το δοκιμάσετε.

Για το τέλος σας άφησα το ένα και μοναδικό προϊόν που δεν μου άρεσε καθόλου και περίμενα πως και πως για να τελειώσει και να το πετάξω. Πρόκειται για το dry shampoo από τα Sephora. Το είχα βρει σε προσφορά στην τιμή των 2,5 ευρώ και το θεώρησα την τέλεια ευκαιρία να δοκιμάσω και εγώ ένα dry shampoo αλλά δυστυχως μου βγήκε χάλια. Η συσκευασία του είναι πολύ καλή και βολική αλλά για κάποιο λόγο δεν ξέρω αν είναι η σύσταση του προϊόντος τέτοια αλλά το προϊόν κατά την εφαρμογή του εβγαίνε υγρό με αποτέλεσμα αντί να απορραφά την λιπαρότητα των μαλλιών μου να τα μουσκεύει.

Αυτά από μένα beauties,εσείς έχετε χρησιμοποιήσει κάποιο από αυτά τα προϊόντα; Ποια η γνώμη σας;

Μην ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά στην σελίδα μας στο facebook οπού τρέχει και ένας διαγωνισμός.

Φιλιά

Sofia

6 σχόλια:

  1. Τα αποσμητικά από την Valey μου αρέσουν πάρα πολύ αλλά μου είναι δύσκολο να τα βρω μιας και στον Ηοντο της πόλης μου δεν τα φέρνει. Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι πράγματι πολύ καλά! Αν θες κοίταξε και στα supermarket εγώ τα προμηθεύομαι και από τα MyMarket, οπότε ρίξε μια ματιά!! Φιλιά :)

      Διαγραφή
  2. Δεν έχω δοκιμάσει κανένα από αυτά τα προϊόντα, αλλά μόλις μου τελειώσει το νερό μισελέρ της Nivea, θα αγοράσω οπωσδήποτε αυτό της Garnier! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρούλα μου είναι πάρα πολύ καλό, νομίζω θα το κατα ευχαριστηθείς!! Φιλιά :)

      Διαγραφή
  3. Tην ενυδατικη johnson ειχα δοκιμασει και μου άρεσε ωραιο post

    ΑπάντησηΔιαγραφή