Σελίδες

Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

Review : Bioten CC Cream


Καλησπέρα beauties

Σήμερα θα σας μιλήσω για ένα πολύ ξακουστώ και πολυσυζητημένο προϊόν το οποίο δεν είναι άλλο από την CC cream ή αλλιώς Colour Corrector Cream της Bioten.





Όπως αναφέρει η ίδια η εταιρεία η κρέμα αυτή είναι εμπλουτισμένη με μεταλλικά χρωστικά στοιχεία και 100 % φυσικά ενεργά συστατικά που προσφέρουν αψεγάδιαστη επιδερμίδα με μία μονο κίνηση.


  • Παρέχει αντιγηραντική δράση
  • Είναι δερματολογικά ελεγμένη,
  • Έχει δείκτη προστασίας 20 
  • ενώ δεν περιέχει Parabens και Paraffin.

Η γνώμη μου?

Αρχικά το πρώτο που παρατήρησα και μου άρεσε πάρα πολύ είναι η συσκευασία της, απλή και βολική! Έπειτα εκείνο που θα σας τραβήξει το ενδιαφέρον είναι η μυρωδιά της που για μερικές μπορεί να θεωρηθεί έντονη και για άλλες ευχάριστη εμένα προσωπικά μου άρεσε πολύ και δε με ενοχλούσε καθόλου! Κατά την εφαρμογή διαπίστωσα πως προσφέρει αρκετά καλή ενυδάτωση και δεν βαραίνει το δέρμα μου.

Ως προς την κάλυψη, με ένα πέρασμα ήταν μέτρια αλλά προσωπικά δεν με ενοχλεί. Είναι πάρα πολύ ενυδατική χάρη στο hydronutrient 24h και στο 100 % φυσικό εκχύλισμα κυδωνιού που περιέχει κάτι το οποίο οι λιπαρές επιδερμίδες θα πρέπει να έχουν στο νου τους καθώς αφήνει μια κάποια λιπαρότητα αλλά αν δεν σκοπεύετε να την φορέσετε για πολλές ώρες και την σετάρετε με μία πούδρα νομίζω πως δεν θα έχετε κάποιο πρόβλημα.

Παρόλα αυτά όμως αν και μου αρέσει πάρα πολύ σαν προϊόν, σαν υφή και κάλυψη πρέπει να σας πω η απόχρωση της (έχω την απόχρωση medium) πορτοκαλίζει ΠΑΡΑ πολύ σε μένα, όπως μπορείτε να δείτε και στην φωτογραφία, με αποτέλεσμα να μην μπορώ να το χρησιμοποιώ. :( 
Ίσως το καλοκαίρι μου καθίσει πιο καλά και μπορέσω να την χρησιμοποιήσω.

Αυτά από μένα beauties!!
Φιλιά 

Sofia

8 σχόλια:

  1. Ωραίο review!!
    θα θελα πολυ να την δοκιμάσω αλλά λόγω επιδερμίδας(μεικτολιπαρή)
    δεν θα μου καθόταν καλά...οπότε...θα περιμένω απλά μπας και βγάλει καμιά για λιπαρά δέρματα! :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Την έχω δοκιμάσει αλλά δεν κάνει για λιπαρά δέρματα ;-(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχώς δεν κάθεται καθόλου καλά σε λιπαρές επιδερμίδες!! Ελπίζω σύντομα να βγαλουν και για λιπαρές επιδερμίδες. Αν σε ενδιαφέρει βέβαια έχω ακούσει ότι η CC cream από Youth Lab είναι πάρα πολύ καλή για λιπαρές επιδερμίδες. Φιλιά :)

      Διαγραφή
  3. Εγω εχω ξηρη επιδερμιδα και την λατρευω ειναι η αγαπημενη μου, πολυ ωραιο review!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ελπίζω να βγάλουν έκδοση για λιπαρά δέρματα, καθώς και πιο ανοιχτόχρωμη απόχρωση! Εγώ που είμαι πολύ λιπαρή δεν τολμάω καν να τη δοκιμάσω! Φιλάκια Σοφία μου :) x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Eλπίζω και εγώ σύντομα να βγάλουν μία έκδοση για λιπαρές επιδερμίδες γιατί πραγματικα είναι ένα πολύ αξιόλογο προϊόν!! Φιλιά :)

      Διαγραφή