Σελίδες

Κυριακή 1 Μαρτίου 2015

Samples of The Month : Apivita, Galenic, Clinique, La Roche-Posay



Καλησπέρα beauties! Καλό μήνα να έχουμε, επιτέλους μπαίνουμε στην Άνοιξη!

Στο σημερινό post θα σας μιλήσω για μερικά δειγματάκια που δοκίμασα μέσα στον μήνα που μας πέρασε! 
Μέσα στον Φεβρουάριο ένιωθα το δέρμα μου πολύ αφυδατωμένο και στεγνό οπότε θεώρησα πώς ήτανε η κατάλληλότερη περίοδος για μένα για να δοκιμάσω όλα αυτά τα δειγματάκια από ενυδατικές κρέμες. 

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν να σας πω την γνώμη μου για καθένα από αυτά :



1) Clinique Dramatically Different Moisturizing Gel : Αυτή είναι ίσως μία από τις αγαπημένες μου κρέμες προσώπου . Ενυδατώνει πλήρως το δέρμα μου, ακόμη και τα μέρη που μπορεί να είναι πιο στεγνά. Αφήνει το δέρμα μου να αισθάνεται λείο και απαλό. Την συστήνω ανεπιφύλακτα σε όλες εσάς που έχετε λιπαρά δέρματα. Αν και λίγο ακριβή, μπορώ να σας πω ότι τα αξίζει τα λεφτά της.

2) La Roche-Posay Hydraphase Intense Serum : Ισχυρίζεται ότι ενυδατώνει το ευαίσθητο δέρμα, μειώνει το σφίξιμο του δέρματος και ότι  μειώνει τις γραμμές αφυδάτωσης. Δεν είχε κάποια αισθητά αποτελέσματα για το δέρμα μου. Δεν παρατήρησα τίποτα από αυτά που ισχυρίζεται. Ήταν ένα οκ προϊόν για μένα.

3) Apivita Aqua Vita : Την συγκεκριμένη κρέμα την καταχάρηκα. Άφηνε στο δέρμα μου μία αίσθηση δροσιάς και ενυδάτωσης. Η συγκεκριμένη ενυδατική περιέχει δείκτη προστασίας 10 που την κάνει την ιδανική ενυδατική κρέμα για μένα. Θα την αγοράσω σίγουρα στην κανονική της συσκευασία τώρα που μπαίνουμε σιγά σιγά προς το καλοκαίρι.

4) Galenic Nectalys Soothing Refreshing Eye Care : Να σας πω την αλήθεια δεν είχα ξαναχρησιμοποιήσει κάποια ενυδατική ματιών οπότε δεν μπορώ να την συγκρίνω με κάποια άλλη. Αυτό που μπορώ να σας πω ήταν ότι μου άρεσε αρκετά, ενυδάτωνε καλά την περιοχή των ματιών αλλά  δεν έχω κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα ( μαύρους κύκλους ή σακούλες) για να μπορέσω να σας πω αν κάνει κάτι πάνω σε αυτά τα ζητήματα.

5) Galenic Aquapulpe Creme Desalterante Peaux Seches : Η συγκεκριμένη κρέμα είναι η μοναδική που προορίζεται για ξηρές επιδερμίδες από όλα αυτά τα δειγματάκια που σας έχω μιλήσει καθώς όλα τους προορίζονται για μεικτές/λιπαρές επιδερμίδες. Μου άρεσε αρκετά, ενυδάτωνε αρκετά καλά την επιδερμίδα μου αλλά να σας πω την αλήθεια περίμενα πως θα ήταν πιο πλούσια σε σύσταση από την στιγμή που προορίζεται για ξηρές επιδερμίδες.


Αυτά ήταν λοιπό τα δειγματάκια που δοκίμασα μέσα στον Φεβρουάριο. Θα ήθελα πολύ να μάθω αν έχετε δοκιμάσει κάποια από αυτά και ποια είναι η γνώμη σας για αυτά.



Φιλιά

 Sofia

5 σχόλια:

  1. Η aquavita είναι εκπληκτική! Να την πάρεις σίγουρα σε full size...εγώ την έχω καταευχαριστηθεί! :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. η κρεμα της clinique ειναι καλουτσικη αλλα λιγο ακριβη..εχω βρει πιο οικονομικες να με καλυπτουν..τα υπολοιπα δεν τα εχω δοκιμασει..πολυ ενδιαφερον ποστ..εγω συνηθως τα ξεχναω τα δειγματακια και δεν τα χρησιμοποιω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είχα τον ορό της La Roche Posay σε κανονικό μέγεθος και στο δικό μου λιπαρό/αφυδατωμένο/ευαίσθητο δέρμα έκατσε πολύ καλά! Ενυδάτωνε όσο χρειαζόταν χωρίς να με λαδώνει :) x

    ΑπάντησηΔιαγραφή