Σελίδες

Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014

Review : Sephora Instant Moisturizer


Hello beauties,

Τι μου κάνετε; 
Αχ δεν φαντάζεστε πόσο μου λείψατε, αλλά όπως σας είπα και στη σελίδα μας στο facebook από εδώ και πέρα θα τα λέμε πιο συχνά οπότε να περιμένετε πολλά νέα ποστ!

Στο σημερινό post αποφάσισα να σας μιλήσω για την ενυδατική κρέμα που χρησιμοποιώ τον τελευταίο καιρό η οποία δεν είναι άλλη από την Instant Moisturizer από τα Sephora.
Η αλήθεια είναι ότι ο πρωταρχικός λόγος που την αγόρασα,εκτός του ότι μου είχε τελειώσει η ενυδατική που χρησιμοποιούσα και χρειαζόμουν μία νέα, είναι το γεγονός ότι την βρήκα σε προσφορά, στην απίστευτη τιμή των 2,50 ευρώ!! Ενώ η αρχική της είναι περίπου στα 12,90!!







'Ερχεται σε αυτήν την συσκευασία των 30 ml αλλά και σε μία ακόμα των 50 ml και θα τη βρείτε σε ένα γυάλινο βαζάκι. Επάνω στη συσκευασία αναγράφει ότι είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους επιδερμίδας.
Η συγκεκριμένη ισχυρίζεται ότι το συστατικό HydroSenn+ που περιέχει είναι ένα super ενυδατικό φυσικό συστατικό το οποίο είναι ακόμα πιο αποτελεσματικό και από το υαλουρονικό οξύ για άμεση και μακράς διάρκειας ενυδάτωση, ενώ επίσης περιέχει αντιοξειδωτικά για την πρόληψη των πρώτων σημαδιών γύρανσης. 

 Δεν περιέχει : 
  • parabens
  • θειϊκό άλας
  • φθαλικό εστέρα
  • OGM
  • Triclosan.





Η γνώμη μου:

Είναι μια αρκετά καλή ενυδατική κρέμα προσώπου, αλλά παρόλο που ισχυρίζεται ότι ταιριάζει σε όλους τους τύπους επιδερμίδας πιστεύω πως θα ταιριάζει καλύτερα σε κανονικές και ξηρές επιδερμίδες. Σε μένα που η επιδερμίδα μου είναι μικτή προς λιπαρή νιώθω πώς είναι λίγο βαριά. Γι' αυτό και πλέον την χρησιμοποιώ περισσότερο σαν ενυδατική νυχτός.
Μου αρέσει το γεγονός ότι δεν περιέχει parabens και επίσης ότι βοηθάει στην πρόληψη των πρώτων σημαδιών γήρανσης. Αν και δεν μπορώ να σας πω πάνω σ'αυτό το κομμάτι εάν πραγματικά κάνει αυτό που ισχυρίζεται.
Η σύστασή της είναι αρκετά πηχτή οπότε χρειάζεστε μια μικρή ποσότητα για να καλύψετε ολόκληρό το πρόσωπό σας. Έχει μια ευχάριστη αλλά δυνατή, λουλουδένια μυρωδιά που ευτυχώς δεν διαρκεί πολύ.

Tην έχει δοκιμάσει καμιά από εσάς; Ποιά είναι η γνώμη σας;


Αυτά από μένα beauties!!
Τα λέμε σύντομα με νέο post!!


Φιλιά
Sofia :* 

4 σχόλια: