Σελίδες

Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

Review : e.l.f Luscious Liquid Lipsticks

Hola beauties!!

Τι μου κάνετε;
Σήμερα σκέφτηκα να σας μιλήσω για τα luscious liquid lipsticks της elf!

 Η e.l.f (ή αλλιώς Eyes Lips Face) είναι μία από τις αγαπημένες μου μάρκες όχι μόνο επειδή τα προϊόντα τους είναι εξωφρενικά οικονομικά, αλλά επειδή είναι cruelty-free, δηλαδή δεν κάνουν πειράματα σε ζωάκια και προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων που πραγματικά κάποια μπορούν άνετα να συγκριθούν με κάποια αντίστοιχα των high-end εταιριών όσον αφορά τουλάχιστον το χρώμα και την απόδοση τους .




 Αρχικά πριν ξεκινήσω να σας πω την γνώμη μου να σας ξεκαθαρίσω ότι παρόλο που η ονομασία τους είναι liquid lipsticks δεν είναι κραγιόν, είναι lip gloss.
 Η σύστασή τους είναι αρκετά καλή, κολλάνε λίγο αλλά εμένα προσωπικά δεν με ενοχλεί και να φανταστείτε σιχαίνομαι τα lip gloss που κολλάνε αλλά τα συγκεκριμένα δεν με ενοχλούν.Η απόδοσή τους όπως βλέπεται και στις φωτογραφίες είναι αρκετά καλή, βέβαια όσο πιο σκούρα είναι τα χρώματα τόσο πιο καλή είναι και η απόδοση τους δηλαδή τα πιο αχνά χρώματα πιθανόν να μην γράφουν τόσο καλά. Το μόνο ελάττωμα των συγκεκριμένων κατά την γνώμη μου είναι η συσκευασία τους. Για να μπορέσετε να βγάλετε το προϊόν από την συσκευασία πρέπει να στρίβετε και να στρίβετε το καπάκι στην αρχή τουλάχιστον κανένα πεντάλεπτο μέχρι να βγει το προϊόν.
Εγώ έχω στην κατοχή μου το Ruby slipper και το Rasberry!!

  Είναι πολύ οικονομικά γύρω στα 2 ευρώ αλλά επειδή η e.l.f βγάζει συχνά προσφορές μπορείτε να τα προμηθευτείτε ακόμα πιο φθηνά.
  Εγώ ψωνίζω συνήθως τα προϊόντα της από το αγγλικό site της μιας και δεν μπορούμε να ψωνίσουμε από το αμερικανικό αλλά και από το iherb !



Αυτά από μένα beauties! 

Τα έχετε δοκιμάσει; Ποια η γνώμη σας;

Φιλιά
Sofia :)

7 σχόλια:

  1. καλα εκανες και εγραψες ποστ για τα συγκεκριμενα γιατι τα κοιτουσα στο site και αναρωτιομουν αν ειναι καλα..τα χρωματα φαινονται παρομοια, αλλα νομιζω οτι προτιμω το raspberry..Η συσκευασια ειναι οντως ενα μειον..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για την τιμή τους Βασιλική μου είναι πάρα πολύ καλά! Στα συστήνω!!
      Φιλιά :)

      Διαγραφή
  2. πάρα πολύ ωραία χρώματα , το ruby θα διάλεγα θα τα τσεκάρω γιατί δεν έχω κάτι ακόμα απο elf!
    φιλια:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το Ruby πραγματικά είναι ένα πολύ ωραίο χρώμα, τέλειο για το φθινόπωρο και το χειμώνα!!
      Φιλιά :)

      Διαγραφή
  3. Απαντήσεις
    1. Πράγματι γράφουν πολύ ωραία Μαίρη μου, όλες οι σκούρες αποχρώσεις και ειδικά το Ruby slipper!!
      Φιλιά :)

      Διαγραφή
  4. Πολύ ωραίο ποστ τα εχω κ εγώ σε 3 χρώματα ;)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή