Σελίδες

Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

March Favorites/ Αγαπημένα Μαρτίου




Καλό μήνα beauties, τι μου κάνετε;
Στο σημερινό ποστ θα σας μιλήσω για τα προϊόντα που χρησιμοποίησα περισσότερο τον μήνα που μας πέρασε. 
Ας ξεκινήσουμε λοιπόν..



Αρχικά θα σας μιλήσω για τα προϊόντα περιποίησης που χρησιμοποίησα και δεν είναι αλλά από τα..

Bioten perfect hands repairing hand cream: Την χρησιμοποιώ καθημερινά πρωί και βράδυ και μπορώ να σας πω κορίτσια ότι κάνει πάρα πολύ καλή δουλεία και μυρίζει υπέροχα.
Jonson's daily essentials 24h cream: Μια απλή ενυδατική κρέμα με δείκτη προστασίας 15! Αν θέλετε να δοκιμάσετε μία νέα ενυδατική κρέμα προσώπου σας την συστήνω ανεπιφύλακτα.Την χρησιμοποιώ χρόνια και είμαι πολύ ευχαριστημένη και το καλύτερο είναι πολύ οικονομική.Κοστίζει γύρω στα 5-6 ευρώ.
Korres Guava Body Butter : Δεν θα πω πολλά για το συγκεκριμένο προϊόν(υπάρχει αναλυτικό ποστ εδώ). Μυρίζει υπέροχα,ενυδατώνει πολύ καλά την επιδερμίδα.
Herbal essences Bee Strong shampoo & Conditioner: Τα αγαπώ!!!Κυριολεκτικά με έχουν βοηθήσει πάρα πολύ.Έχω δει μεγάλη διαφορά στα μαλλιά μου από τότε που άρχισα να τα χρησιμοποιώ.
Pantene Spray Λάμψης & θερμοπροστασίας: Το χρησιμοποιώ κάθε φορά που στεγνώνω τα μαλλιά μου,δεν μπορώ να πω ότι είναι το καλύτερο heat protecting προϊόν στην αγορά αλλά είναι αρκετά καλό.



Και συνεχίζουμε με τα προϊόντα μακιγιάζ...

Giordani Gold Bronzing Pearls in Natural Bronze: Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν ρουζ και σαν bronzer. Εγώ ειδικά τώρα που ανοίγει ο καιρός το χρησιμοποιώ σαν bronzer σε ολόκληρο το πρόσωπο και μου δίνει αυτό το ηλιοκαμένο αποτέλεσμα που λατρεύω. 
Vollare Cosmetics Casmir mineral makeup: Ένα απλό καθημερινό makeup, θα μπορούσα να το συγκρίνω άνετα με bb cream. Έχει πολύ ελαφριά κάλυψη και είναι πολύ ενυδατικό.
Glamorous blush duo in 08: Τα συγκεκριμένα χρώματα δεν τα λες ρουζ με τίποτα καθότι είναι πολύ αχνά αλλά για μένα λειτουργούν τέλεια σαν highlighters.
Maybelline baby lips in Pink Punch:  Από τότε που το αγόρασα το χρησιμοποιώ καθημερινά.Είναι πολύ ενυδατικό, έχει βουτυρένια υφή και  πολύ καλή χρωματική απόδοση. 
Essence liquid eyeliner:  Ένα απλό υγρό eyeliner με flip tip βουρτσάκι.Έχει πολύ καλή χρωματική απόδοση και το σημαντικότερο για μένα δεν μουτζουρώνει.

Αυτά από μένα beauties,ποια ήταν τα δικά σας αγαπημένα για τον μήνα Μαρτίου;
Φιλιά πολλά Sofia :* :*

9 σχόλια:

  1. πολυ ωραία αγαπημένα! δενν εχω δοκιμάσει κάποια απο αυτα! θα ηθελα πολυ την ενυδατικης της jonsons

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ!! Να την δοκιμάσεις, θα σε βολέψει πάρα πολύ ειδικά για τώρα το καλοκαίρι μιας και έχει spf15!

      Διαγραφή
  2. Λατρεύωωωωωω το body butter guava!!!Μ'αρέσει ομως η συσκευασία με την αντλία!
    Και η ενυδατική johnson's είναι αρκετά καλή!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πραγματικά είναι τέλειο.Δεν ήξερα ότι υπάρχει συσκευασία με αντλία αλλά τώρα που το έμαθα σίγουρα θα την αναζητήσω!! Φιλιά

      Διαγραφή
  3. Σε έχουμε κάνει tag :)
    Πέρασε από το Blog μας για να δεις τις ερωτήσεις :)
    http://maryblossom13.blogspot.gr/2014/04/spring-lover-tag.html#more

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. το body butter ειναι απο τα καλυτερα που εχω δοκιμασει..τελεια μυρωδια και απιστευτη ενυδατωση..το ειχα ξεχασει, μαλλον πρεπει να το ξαναπαρω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή