Σελίδες

Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Huge haul!!! ♥

Γεια σας και πάλι αγαπημένες μου beauties!! Τι κάνετε;
Σήμερα θέλω πολύ να σας δείξω ορισμένα πραγματάκια που έχω πάρει εδώ και πάρα πολύ καιρό τους τελευταίους δύο μήνες περίπου από τις γιορτές των Χριστουγέννων, αλλά και μετά. Τα οποία δεν έβρισκα καθόλου χρόνο να σας τα δείξω. Είναι αρκετά οπότε πάμε να ξεκινήσουμε!





Αρχικά, η πρώτη μου αγορά ήταν το body spray από τα The body shop με άρωμα βανίλια! Είναι από τις αγαπημένες μου μυρωδιές όπως ξέρετε. Το φοράω σαν άρωμα αλλά που και που ψεκάζομαι και στο σώμα και το απλώνω. Δεν μπορώ να πω ότι διαρκεί και πολύ το άρωμά του στο δικό μου δέρμα αλλά δεν με απασχολεί ιδιαίτερα. Η ποσότητα είναι αρκετή 100ml και η κανονική τιμή του είναι στα 12 ευρώ, αλλά εγώ το πήρα σε προσφορά 8 και κάτι.

Επόμενη αγορά για την οποία ήμουνα και είμαι πολύ ενθουσιασμένη είναι το body butter από τα Sephora επίσης και αυτό με άρωμα βανίλια! (μα σας είπα τη λατρεύω αυτή τη μυρωδιά) Δεν έχει καμία σχέση με τα body butter από τα The body shop, η υφή του είναι λίγο πιο ρευστή και απλώνεται ομοιόμορφα και χωρίς δυσκολία στο δέρμα. Απλά το λατρεύω! Η τιμή του είναι είναι στα 11,50 ευρώ.

Έπειτα έκανα κάποιες αγορές από online φαρμακείο. Η πρώτη ήταν η ενυδατική κρέμα που χρησιμοποιώ εδώ και πολύ καιρό της La Roche-Posay Η Effaclar H και την ξαναπήρα επειδή μου είχε τελειώσει. Περιληπτικά θα σας πω ότι μου αρέσει πάρα πολύ έχει πλούσια υφή, ενυδατώνει αρκετά το δέρμα μου τόσο όσο χρειάζομαι επειδή έχω μεικτό δέρμα. Δεν μου δημιουργεί καμία λιπαρότητα οφείλω να πω. Την παρήγγειλα από οnline φαρμακείο γύρω στα 9 με 10 ευρώ πολύ πιο φθηνά σε σχέση με κανονικό φαρμακείο αν την έπαιρνα που η αρχική της τιμή είναι στα 15 με 16 ευρώ.

Το επόμενο προιόν που πήρα ήταν το διφασικό ντεμακιγιάζ ματιών από τη Garnier. Το παίρνω ξανά και ξανά όταν μου τελειώνει, δεν έχω να πω πολλά γι'αυτό ξεβάφει πολύ καλά ακόμα και το αδιάβροχο μακιγιάζ και ταυτόχρονα ενυδατώνει την περιοχή. Μου αρέσει πολύ και πάντα θα το παίρνω! Η τιμή του; 6 ευρώ και κάτι.

Άλλη μια κρέμα που πήρα για να δοκιμάσω είναι πάλι από τη La Roche-Posay η Effaclar Duo. Τη συγκεκριμένη την πήρα γιατί ήθελα να τη χρησιμοποιώ μόνο βράδυ αν και μπορείς και σαν απλή ενυδατική να την φορέσεις, και εκτός αυτού με βοηθάει σε μερικά σπυράκια όταν έχω, την βάζω τοπικά και την επόμενη μέρα συνήθως έχει εξαφανιστεί εάν το προλάβω φυσικά. Έχω ακούσει ότι βοηθάει πολύ τα δέρματα με τάση να βγάζουν σπυράκια οπότε συνεχίζω την χρήση και θα σας πω γνώμη!! Και αυτήν την παρήγγειλα από online φαρμακείο και κόστισε γύρω στα 10 ευρώ.

Τέλος, πήρα δύο προιόντα για τη φροντίδα των χειλιών μου. Έχω πολύ μεγάλο πρόβλημα ξηρότητας ειδικά το χειμώνα με το κρύο που αφυδατώνεται η περιοχή αυτή. Γι'αυτό και το ένα που πήρα και ήθελα να δοκιμάσω για πρώτη φορά ήταν το ceralip από τη La Roche-Posay. Είναι μια κρέμα χειλιών στην ουσία αλλά μέχρι στιγμής δεν με έχει ενθουσιάσει καθόλου, παρόλα αυτό θα της δώσω και άλλες ευκαιρίες μήπως και την αδίκησα! Η τιμή του ήταν γύρω στα 3 και σε online φαρμακείο αλλά αρχική είχε 5 ευρώ σε κανονικό φαρμακείο.

Αντιθέτως, το άλλο προιόν που πήρα και το έχω κιόλας λατρέψει είναι το liposan της Neutrogena Norwegian Formula Lip Care με SPF20. Είναι υπέροχο ενυδατώνει πάρα πολύ τα χείλη, βέβαια εντάξει εννοείται πως θέλει συχνή εφαρμογή κατά τη διάρκεια της ημέρας γι'αυτό και το έχω πάντα στην τσάντα μου! Παραγγείλαμε 2 μαζί με την αδερφή μου στην τιμή των 2 ευρώ.

Συνεχίζοντας με ένα ακόμη άρωμα που μου έκανε δώρο η αδερφή μου μέσα στις γιορτές είναι το άρωμα Free Spirit από τη B.U. Έρχεται με δώρο ένα αποσμητικό. Το άρωμά του είναι πολύ φρέσκο και νεανικό καθόλου βαρύ και μου αρέσει πολύ!

Επόμενη αγορά μου ήταν ένα κραγιόν από τη Rimmel και τη σειρά της Kate Moss το νούμερο 107. Είναι ένα σκούρο χρώμα του κρασιού, όχι πολύ μπορντό, ένα σκούρο κόκκινο θα έλεγα. Είναι πολύ ενυδατικό και το έχω λατρέψει. Το παρήγγειλα από το feelunique και η τιμή του ήταν 7,14.

Άλλο ένα προιόν μακιγιάζ που αγόρασα είναι ένα ρουζ από την essence στην απόχρωση 40 natural beauty. Είναι πολύ ωραίο ζεστό χρώμα καφέ-σομόν με λίγους ιριδισμούς-shimmer. Το φοράω καθημερινά και δεν το αποχωρίζομαι! Πολύ οικονομικό αφού κοστίζει μόλις 2,50 ευρώ.

Άλλο ένα ρουζ που ήταν δώρο με το περιοδικό Madame Figaro είναι της Shiseido στην απόχρωση RD 103. Πολύ ωραίο απαλό ροζ χρώμα με ένα διακριτικό shimmer μέσα και η τιμή του (περιοδικού) είναι 5,90.

Τα επόμενα δύο προιόντα που αγόρασα έχουν να κάνουν με τη βάση του προσώπου. Το ένα είναι το foundation από τη Max Factor που χρησιμοποιώ χρόνια και δεν το αλλάζω με τίποτα όσα και αν έχω χρησιμοποιήσει κανένα δεν μου ταιριάζει όσο αυτό. Το έχω στην απόχρωση 101 Ivory Beige. Και το άλλο είναι η Dream Pure BB Cream από τη Maybelline στην απόχρωση Light, συγκεκριμένα για λιπαρό δέρμα. Θα σας μιλήσω αναλυτικά σε επόμενο post σχετικά με τα foundation που χρησιμοποιώ. Το μόνο που έχω να πω είναι ότι κάνω συνδυασμό και των δύο και το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό. H BB cream της Maybelline κοστίζει 10 ευρώ, ενώ το foundation της Maxfactor γύρω στα 8 ευρώ επειδή το παραγγέλνω online και αυτό όταν μου τελειώνει από το ebay και η αρχική του σε κατάστημα είναι 15 ευρώ περίπου ανάλογα βέβαια γιατί μπορεί να το βρείτε και πιο ακριβά.

Για το τέλος άφησα το καλύτερο!!! Δύο παλέτες σκιών από τη MUA που γι'αυτές έκανα όνειρα πολύ καιρό πριν τις παραγγείλω τελικά. Τις περίμενα πολύ καιρό γιατί άργησαν να έρθουν αλλά κάλιο αργά παρά ποτέ το καλό αξίζει να περιμένει δεν νομίζετε; Η πρώτη είναι η Undressed και η δεύτερη η Undress me too. Είναι και οι δύο dupe για την Naked την 1 και την Naked 2 αντίστοιχα! Θα κάνω αναλυτικό review σε επόμενο post γι'αυτές! Και οι δύο ήταν στην τιμή των 5 ευρώ και κάτι η μία και τις παρήγγειλα από το site της MUA.

Θέλετε να δείτε κάποιο review σε συγκεκριμένο προιόν από τα παραπάνω; Αν ναι πείτε μου ποιο θα θέλατε! :)
Αυτά από εμένα..
Να περνάτε καλά και εμείς θα τα πούμε σε ένα επόμενο post φιλιά πολλά!
Dina xoxo





6 σχόλια:

  1. Αγαπώ το body spray βανίλια από Body shop,το ντεμακιγιάζ το χρησιμοποιώ τώρα αλλά το βρίσκω αρκετά λιπαρό.Θέλω να δοκιμάσω το makeup της max factor γιατί ακούω συνεχεια οτι είναι πολύ καλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ είναι το πρώτο body spray που χρησιμοποιώ από The body shop και έχω ήδη κατενθουσιαστεί! Θα συμφωνήσω μαζί σου για το ότι είναι λιπαρό το ντεμακιγιάζ και με ενοχλεί αρκετά και μένα αλλά είναι το μοναδικό που μου αφαιρεί πολύ καλά το μακιγιάζ. Ναι να το δοκιμάσεις το makeup το χρησιμοποιώ χρόνια δεν έχω αλλάξει.

      Διαγραφή
  2. υπεροχα όλα με γεια σου!!! να κανεις Review για τις παλετες τις mua :) φιλια πολλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ πολύ!! Θα το έχω στα υπόψην μου! Φιλιά και σε σένα!

      Διαγραφή
  3. τι τελεια πραγματακια πηρες...τη Bb θελω να τη δοκιμασω αλλα δεν τη βρισκω εδω που μενω...βρισκω μονο τη ροζ...τα body mist απο τα bosy shop, τα λατρευω...τα φοραω στα μαλλια πολυ συχνατο ντεμακιγιαζ της garnier δεν το εχω δοκιμασει, γιατι εχω βολευτει με το νερακι της Bioderma και της loreal

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ πολύ!! Την BB την χρησιμοποιώ λίγο καιρό και ήδη μου αρέσει πάρα πολύ κρίμα που δεν μπορείς να την βρεις..Το νεράκι της L'oreal μου αρέσει και μένα πολύ το έχω δοκιμάσει!

      Διαγραφή