Σελίδες

Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

Empties!!! ♥

Γεια σας κορίτσια! Τι κάνετε;

Ξέρω ότι έχουμε πάρα πολύ καιρό να τα πούμε αλλά έχω πολλά τρεχάματα από εδώ από εκεί και δεν έβρισκα καθόλου χρόνο. Θέλω να ευχηθώ σε όλους καλές γιορτές κορίτσια και το καινούργιο έτος να σας φέρει ό, τι δεν σας έφερε το προηγούμενο. J



Ήρθα όμως με ένα ολοκαίνουργιο post και δεν θα είναι άλλο από μερικά empties!!! Περίμενα αρκετό καιρό μπορώ να πω για να μου τελειώσουν κάποια πραγματάκια και να τα μαζέψω για να σας τα δείξω. Ας ξεκινήσουμε!



Αρχικά θα σας μιλήσω για το πολυαγαπημένο μου jel καθαρισμού της Garnier με γκρέιπφρουτ, ρόδι και βιταμίνη C για λιπαρές επιδερμίδες με τάση για ατέλειες. Καθαρίζει σε βάθος την επιδερμίδα μου χάρη στον πλούσιο αφρό που κάνει και αφαιρεί τέλεια το μακιγιάζ όταν είμαι βαμμένη. Μυρίζει υπέροχα!!! Δεν μπορώ να πω ότι ενυδατώνει φουλ το δέρμα μου, αλλά ούτως ή άλλως αφού πλύνω το πρόσωπό μου πάντα βάζω την ενυδατική μου μετά. Το παίρνω και το ξαναπαίρνω συνέχεια όταν μου τελειώνει. Έχω δοκιμάσει και άλλα jel καθαρισμού και πιστεύω πως αυτό είναι το καλύτερο!

Το επόμενο προιόν που χρησιμοποίησα μέχρι τέλους είναι το νεράκι καθαρισμού  της Loreal . Το συγκεκριμένο ήταν ένα συν ένα δώρο όταν το πήρα, οπότε το ένα το χρησιμοποίησα εγώ και το άλλο η αδερφή μου. Δεν μπορώ να πω ότι μου αφαιρούσε τέλεια το μακιγιάζ στα μάτια, ειδικά τη μάσκαρα και το eyeliner χρειαζόμουν κάτι πιο «δραστικό» ας πούμε που θα περιείχε λάδι μέσα. Για το υπόλοιπο πρόσωπο όμως μου άρεσε πολύ και το ένιωθα να μου δροσίζει την επιδερμίδα και να την αναζωογονεί. Δεν νομίζω να το ξαναπάρω τουλάχιστον μέχρι στιγμής, αφού δεν νιώθω ότι με καλύβει στο θέμα αφαίρεσης του μακιγιάζ.  



Ένα άλλο προιόν που μου έχει τελειώσει και το έχω καταυχαριστηθεί είναι το αφρόλουτρο της Palmolive από τη σειρά mediterranean moments. Το συγκεκριμένο με  Έλαιο Argan από το Μαρόκο και εκχύλισμα Αμυγδάλου μυρίζει ΥΠΕΡΟΧΑ!!!!! Oh my god!!! Δεν μπορώ να εξηγήσω το πώς μυρίζει αλλά έχει ένα ζεστό άρωμα χειμωνιάτικο που μου φτιάχνει τη διάθεση και με χαλαρώνει κάθε φορά που κάνω το μπάνιο μου!

Λατρεύω το κλασικό άρωμα της Dove!! Είναι ότι πιο χαλαρωτικό και αναζωογονητικό. Η συγκεκριμένη κρέμα σώματος με το κλασικό άρωμα νιώθω ότι ενυδατώνει πάρα πολύ την επιδερμίδα μου πράγμα που δύσκολα βρίσκεις σε άλλες κρέμες σώματος. Μου αρέσει πιο πολύ για καλοκαίρι και σίγουρα θα την ξανάπαιρνα!



Επόμενο προιόν που συνεχίζω να ξαναπαίρνω όταν μου τελειώνει είναι το αποσμητικό της Dove με το κλασικό άρωμα. Το λατρεύω, μπορώ να πω πως μετά από αρκετό ψάξιμο βρήκα αυτό που ταιριάζει στο δικό μου δέρμα.

Επόμενα στη λίστα με τα empties είναι δυο αρώματα, το ένα είναι σε χύμα μορφή από τα Refan και είναι το Lady Million από Paco Rabanne. Πολύ ωραίο άρωμα το φόρεσα αρκετά κυρίως το καλοκαίρι μπορώ να πω. Και το δεύτερο είναι από τα Sephora, ένα μίνι spray με άρωμα καρύδας. Μ’ αρέσει πολύ η μυρωδιά της καρύδας για το καλοκαίρι περισσότερο και το συγκεκριμένο μου άρεσε να το φοράω πολύ στην παραλία!! Η συσκευασία του είναι και αυτή πολύ εύχρηστη αφού είναι ιδανικό για να το πάρετε μαζί σας στην τσάντα σας.



Στη συνέχεια, ένα ακόμη προιόν που τελείωσα είναι η μάσκαρα της Maybelline the falsies black drama. Και ναι είναι η top μάσκαρα για εμένα!! Την έχω ξαναπάρει από τότε που μου τελείωσε και πιστεύω πως δεν θα σταματήσω να την παίρνω. Είναι τέλεια!!

Άλλο ένα προιόν που νομίζω ότι είναι η δεύτερη ή τρίτη συσκευασία που τελειώνω, είναι η BB cream της Garnier. Αγαπημένο προιόν για πολλουυύς μήνες κορίτσια. Δεν θα πω πολλά για το συγκεκριμένο μόνο ότι μ’ αρέσει πάρα πολύ και για καθημερινή χρήση διότι δεν θεωρώ ότι «παστώνομαι» όποτε τη φοράω.

Το επόμενο που θα σας μιλήσω είναι το Lip butter  jasmine του Korres. Λυπήθηκα που τελείωσε γιατί μου άρεσε πάρα πολύ, ενυδάτωνε σούπερ τα χείλη μου και τα άφηνε βελούδινα και απαλά, ενώ τους έδινε ένα απαλό ροζ χρωματάκι! Δεν μπορώ να πω όμως ότι η ενυδάτωση αυτή κρατούσε για ώρες…anyway!!  

Τέλος, ένα προιόν που μου τελείωσε και χάρηκα γι’ αυτό είναι ένα απλό μολύβι ματιών από την essence σε μαύρο χρώμα. Η αλήθεια είναι ότι μου κράτησε αρκετά μπορώ να πω αλλά ήθελα επιτέλους να τελειώσει για να πάρω κάποιο άλλο. Είναι πάρα πολύ μαλακό, αρκετά έντονο και διαρκεί πολλές ώρες.

Αυτά από εμένα beauties μου!!! 
Τα λέμε στο επόμενο post με πολλές εκπλήξεις!!
Φιλιά πολλά
Dina   xoxo 


4 σχόλια: