Σελίδες

Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

Αγαπημένα Οκτωβρίου/ October's favorites

Hello beauties!!
Τι μου κάνετε?
Δεν το πιστεύω ότι μπήκαμε ήδη στον Νοέμβριο! Να σας ευχηθώ και καλό μήνα!!
Ήρθε λοιπόν η ώρα να μοιραστώ μαζί σας τα αγαπημένα του μήνα Οκτωβρίου.
Ο Οκτώβριος είναι ο αγαπημένος μου μήνας, και όχι γιατί  είναι τα γενέθλια μου αυτό το μήνα, αλλά επειδή αρχίζει και κρυώνει ο καιρός και αρχίζουμε να φοράμε πιο βαριά ρούχα. Βασικά εγώ δεν μπορώ καθόλου την πολύ ζέστη οπότε το φθινόπωρο και η άνοιξη είναι οι αγαπημένες μου εποχές αλλά οκ θα σταματήσω το μπλα μπλα για να σας μιλήσω για τα αγαπημένα μου.
Ας ξεκινήσουμε….




Αρχικά θα ξεκινήσω με τα προϊόντα που έχουν σχέση με το μακιγιάζ και δεν είναι άλλα από την ΒΒ cream της Garnier στο χρώμα light/ clear που είναι για τις μεικτές προς λιπαρές επιδερμίδες. Νομίζω τα λόγια είναι περιττά για το συγκεκριμένο προϊόν. Από τότε που βγήκε στην αγορά έχει αντικαταστήσει πλήρως τα make up για μένα.


Το μανό από την εταιρία Jessica στο χρώμα midnite sky . WOW!!! Δεν έχω πολλά να πω για το συγκεκριμένο, είναι Το τέλειο χρώμα για το φθινόπωρο και τον χειμώνα, έχει απίστευτη απόδοση χρώματος όπως και όλα τα μανό της εταιρίας αυτής και αυτό που μου έκανε την μεγαλύτερη εντύπωση είναι ότι και χωρίς top coat κράτησε στα νύχια μου μία εβδομάδα, πράγμα συγκλονιστικό για μένα.

 Το κραγιόν της Golden rose στο νούμερο 142 , απo την σειρά collection 2000 που είναι με τη γκρι συσκευασία . Το φορούσα σχεδόν καθημερινά, είναι ένα πάρα πολύ όμορφο nude ροζ χρώμα, είναι πολύ ενυδατικό και το καλύτερο πολύ οικονομικό.

Το eyebrow designer στο νούμερο 02 brown της essence. Κορίτσια να σας πω την αμαρτία μου, ποτέ μου δεν είχα ασχοληθεί με το γέμισμα και την περιποίηση των φρυδιών στην ρουτίνα του μακιγιάζ μου, αλλά βλέποντας τόσα βιντεάκια στο YouTube  άρχισα και εγώ να μπαίνω στην διαδικασία αυτή. Έτσι αποφάσισα να αγοράσω αυτό το μολύβι από την essence και μπορώ να πω ότι το λατρεύω, το χρησιμοποιώ ανελλιπώς κάθε μέρα ακόμα και τις μέρες που δεν φοράω καν make up.

 Το Sence lip balm strawberry . Είναι ένα από τα καλύτερα ενυδατικά χειλιών που έχω δοκιμάσει, αφήνει τα χείλη απίστευτα μαλακά, ενυδατώνει σε βάθος και μυρίζει φράουλα.


Και τώρα θα σας μιλήσω για τα αγαπημένα αυτού του μήνα που δεν έχουν καμιά σχέση με το μακιγιάζ. 

Δεν ξέρω για σας αλλά εγώ τώρα που άρχισε και το κρύο λατρεύω να κάθομαι το βραδάκι και να διαβάζω βιβλία, με χαλαρώνει απίστευτα. Το βιβλίο που διαβάζω αυτό τον καιρό είναι το Inferno του Dan Brown. Τα βιβλία του συγκεκριμένου συγγραφέα είναι τόσο αιχμαλωτιστικά που κυριολεκτικά δεν μπορείς να σταματήσεις να τα διαβάζεις. Καταφέρνει με ένα παρά πολύ μαγευτικό τρόπο να συνδέει ιστορικά γεγονότα με την μυθοπλασία. Σας τα συνιστώ ανεπιφύλακτα!
Και τέλος αυτό τον μήνα έχω κατά ευχαριστηθεί τα κεριά από τα ικεα και συγκεκριμένα αυτό που μυρίζει μήλο και κανέλα. Τα ανάβω κυρίως το απόγευμα και τα αφήνω να καίνε και κορίτσια πίστεψε με μυρίζει όλο το σπίτι. Τα υπεραγαπώ και σίγουρα στην επόμενη επίσκεψη μου στα ικεα θα φροντίσω να προμηθευτώ κάμποσα.



Αυτά λοιπόν είναι τα προϊόντα που ξεχώρισαν για εμένα αυτόν τον μήνα. Ποια ήταν τα δικά σας αγαπημένα για τον μήνα Οκτώβριο?

Φιλιά πολλά 
xoxo Sophia

2 σχόλια:

  1. αυτη την bb την αγαπώ κι εγώ!!και τα αρωματικά κεράκια!!!Θα παω να πάρω σίγουρα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πραγματικά είναι τέλεια και μυρίζουν φανταστικά!! Θα τα κατά ευχαρηστηθείς! :)

      Διαγραφή