Σελίδες

Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

I ♥ Fall TAG!

Γεια σας κορίτσια!! Ελπίζω να είστε όλες καλά! Είμαι πολύ ενθουσιασμένη επιτέλους μπήκαμε για τα καλά στο κλίμα του φθινοπώρου, έχει ξεκινήσει να κάνει λίγο κρύο οπότε ήρθε η ώρα για ζεστά πουλοβεράκια, ζεστά ροφήματα γύρω από το τζάκι και χουχουλιάσματα ! Αποφάσισα και εγώ να κάνω το πολυσυζητημένο και αγαπημένο fall tag γιατί απλούστατα λατρεύω αυτή την εποχή αφού σε λίγο καιρό πλησιάζουν τα Χριστούγεννα!!! Έχω αλλάξει λίγο τις ερωτήσεις του tag για να ταιριάξουν περισσότερο στην προσωπικότητα μου. Ας μην πολυλογώ άλλο και ας ξεκινήσουμε!


1. Αγαπημένη μυρωδιά κεριού;
Πραγματικά λατρεύω τις ώρες που είμαι στο σπίτι μου να ανάβω από το πρωί ως το βράδυ το αγαπημένο μου κερί από τα IKEA με άρωμα βανίλια. Omg!!!! Όλος ο χώρος μυρίζει τέλεια υπέροχα ακόμα και όταν δεν το έχω αναμμένο! Μου φτιάχνει τη διάθεση όποτε το μυρίζω γι’ αυτό το παίρνω και το ξαναπαίρνω συνέχεια επειδή μου τελειώνει. Λατρεύω τη μυρωδιά του, η βανίλια είναι μια από τις αγαπημένες μου μυρωδιές και μου θυμίζει φθινοπωρινό τοπίο!!




2. Αγαπημένο φθινοπωρινό ρόφημα;
Λατρεύω να πίνω ζεστά ροφήματα το χειμώνα!! Πότε προτιμώ ένα ζεστό καφεδάκι, πότε μια ζεστή σοκολάτα, ή ένα τσάι με διαφορετικές γεύσεις που ανακαλύπτω κάθε φορά. Αυτή την περίοδο λατρεία μου έγινε το τσάι της Lipton με γεύση cupcake και φράουλα. Είναι απλά τέλειο!! Σε ηρεμεί, σε χαλαρώνει, σε ζεσταίνει, ό,τι πρέπει για τις κρύες νύχτες που μας έρχονται..



3. Τι τάση στο μακιγιάζ σου προτιμάς για το φθινόπωρο: σκούρα χείλη ή έντονο eyeliner;
Φυσικά και προτιμώ τα πιο plum χείλη το φθινόπωρο. Προσωπικά νιώθω ότι με βάζουν στο χειμερινό κλίμα και μ’ αρέσει πολύ, αν και θα λεγα ότι δεν τα τιμώ και πολύ στο μακιγιάζ μου, ίσως επειδή φοβάμαι ότι δεν μου πηγαίνουν τέτοιες αποχρώσεις αλλά ποτέ δεν είναι κακό να τολμήσεις κάτι για πρώτη φορά.  Νομίζω πως τα σκούρα χείλη σε συνδυασμό με ένα πιο απαλό μακιγιάζ στα μάτια είναι υπέροχο για το φθινόπωρο και το χειμώνα. Είναι το τέλειο μακιγιάζ για μένα αυτή την εποχή.  Λατρεύω περισσότερο τα πιο μπορντό προς μωβ χρώματα και όχι τόσο τα κόκκινα της φωτιάς.


4. Αγαπημένο άρωμα για το φθινόπωρο;
Αγαπημένο άρωμα για το φθινόπωρο φέτος είναι το black amber από τα ZARA. Έχει ένα πολύ αισθησιακό ζεστό χειμωνιάτικο άρωμα, όταν το μυρίζω μου θυμίζει αμέσως φθινόπωρο! Το λατρεύω απλά!!!



5. Το πιο πολυφορεμένο σου πουλόβερ;
Κορίτσια δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ τρελαίνομαι να φοράω ζεστά πουλοβεράκια αυτή την εποχή! Πέραν του ότι με κρατάνε ζεστή το χειμώνα μ’ αρέσει η σύνθεσή τους, τα χρώματα και τα σχέδιά τους. Τα συνδυάζω συνήθως με ένα μαύρο κολάν από κάτω και μποτάκια.Το αγαπημένο μου είναι από τα Pull and Bear σε ροζ χρώμα και όταν το φοράω μου φτιάχνει τη διάθεση!



6. Αγαπημένο βερνίκι νυχιών για φέτος το φθινόπωρο;
Λοιπόοον έχουμε και λέμε! Μπορώ να πω πως έχω μανία με το να βάφω τα νύχια μου. Έχω να τα δω άβαφα πολύυυ καιρό κορίτσια, διότι συνέχεια τα βάφω με διαφορετικά χρώματα κάθε φορά οπότε δεν προλαβαίνουν  τα καημένα να ησυχάσουν και καθόλου! :P  Τώρα που έρχεται ο χειμώνας μ’ αρέσουν τα πιο ζεστά σκούρα χρωματάκια στα νύχια, οπότε θα σας πω συγκεκριμένα ποια είναι τα αγαπημένα μου βερνίκια για φέτος το φθινόπωρο! 

Ένα αρκετά πολυφορεμένο μανό μέχρι στιγμής ήταν αλλά και θα είναι για όλο το χειμώνα, της elixir το Νο 215, πρόκειται για ένα σκούρο μωβ χωρίς shimmer. Στη συνέχεια, ένα επίσης αγαπημένο βερνίκι νυχιών είναι από τη Golden Rose το No 26 Cherry Bomb, ένα κερασί χρώμα όπως άλλωστε το λέει και το όνομά του. Άλλο ένα λατρεμένο φθινοπωρινό μανό είναι πάλι από τη Golden Rose το No 44 Purple Mirage, μια ‘οφθαλμαπάτη’ του μωβ όπως προδίδει και η ονομασία του, ένα σκούρο μεταλλικό δαμασκηνί. Μπορώ να πω ότι στη Golden Rose έχω βρει τις αποχρώσεις που έψαχνα οπότε τα επόμενα δύο βερνίκια που έχω να σας μιλήσω είναι πάλι από την ίδια εταιρεία. Το ένα είναι το No 12 Beige Satin, ένα μπεζ-nude σατινέ, πολύ όμορφο και απαλό ζεστό χρωματάκι για το φθινόπωρο. Και το άλλο είναι το No 38 Foggy Albion, στην απόχρωση του καφέ. Για το τέλος κράτησα το απίστευτα αγαπημένο και χιλιοφορεμένο μπορώ να πω τον προηγούμενο χειμώνα και είναι από την essie το No 735 Hot Coco,το χρώμα της σοκολάτας! Το λάτρεψα από την πρώτη στιγμή που το πήρα!!




7. Στενά τζιν ή κολάν;
Γενικά είμαι τύπος του skinny ρούχου οπότε είτε τζιν θα είναι αυτό που θα φορέσω είτε κολάν. Αλλά τελευταία έχω μια τρελή αγάπη στα κολάν.Και ναι θα το ομολογήσω!  Νομίζω ότι είναι πολύ εύκολο να φορεθεί ειδικά εάν βιάζομαι να πάω κάπου, πολύ άνετο και κολακεύει όπως άλλωστε και ένα skinny τζιν.

8. Μπότες αρβύλες ή Ugg;
Ψηφίζω Ugg κορίτσια!!! Τις αγαπώ αυτές τις μπότες, έχουν γίνει το απόλυτο trend κάθε χειμώνα για εμένα. Τις συνδυάζω με πολλά ρούχα μου και πάνε πραγματικά με όλα. Τις λατρεύωωω είναι ζεστές, χουχουλιάρικες και πολύ στυλάτες. Οι δικές μου έχουν χρώμα μπεζ σκούρο.

9. Αγαπημένη τηλεοπτική σειρά για το φθινόπωρο;
Εντάξει δεν έχω και πολλά να πω για τη σειρά που θα σας αναφέρω. Πρόκειται για την αμερικάνικη σειρά The Walking Dead. Δεν θα έλεγα ότι είναι θρίλερ, εγώ προσωπικά δεν τρομάζω είναι περισσότερο δράσης. Αλλά εάν αηδιάζετε ή τρομάζετε στη θέα των ζωντανών-νεκρών ζόμπι μάλλον δεν είναι για εσάς! Παρόλα αυτά εμένα μ' αρέσει πάρα πολύ δεν χάνω επεισόδιο κάθε βδομάδα και την προτείνω ανεπιφύλακτα για όσους αντέχουν τέτοιου είδους θεάματα!





10. Ποιο τραγούδι σε βάζει πραγματικά στο φθινοπωρινό πνεύμα;
Κορίτσια δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ με το που μπαίνουμε στο φθινόπωρο αμέσως μου έρχονται στο μυαλό τα Χριστούγεννα! Ανυπομονώ να έρθουν οπότε για να μπω στο πνεύμα ακούω χριστουγεννιάτικα τραγούδια που και που χαχα!! Το αγαπημένο μου είναι το All I want for Christmas is you της Mariah Carrey.


11. Αγαπημένη κρέμα σώματος για το φθινόπωρο;

Όχι απλά αγαπημένη αλλά λατρεμένη κρέμα σώματος είναι το body butter από τα The Body Shop με άρωμα βανίλια. Είναι υπέροχο!!! Δεν έχω πολλά να πω γι’ αυτό το προιόν. Είναι σούπερ ενυδατικό, το άρωμα κρατάει λίγες ώρες θα έλεγα αλλά μυρίζουν ακόμα και τα ρούχα για 2 μέρες σίγουρα! Είναι ιδανικό ακόμα και σαν κρέμα χεριών να το χρησιμοποιήσετε αλλά και σε κάποιες ξηρές περιοχές αν έχετε. Είναι μια κρέμα σώματος που μόλις τη μυρίζω μου έρχονται αμέσως στο μυαλό και πάλι τα Χριστούγεννα (σας ζάλισα!) ίσως γιατί τότε την αγόρασα.


Αυτά από εμένα κορίτσια, τα λέμε στο επόμενο post! Εσείς τι αγαπημένο έχετε το φθινόπωρο? 
Φιλιά πολλά και να έχετε ένα όμορφο βράδυ! 
Dina 
xxx


6 σχόλια:

  1. Θα συμφωνήσω με το πλεκτό πουλοβεράκι, το κολάν κ τα μποτάκια..αλλά κ με Uggs είναι πολύ "ζεστό" το όλο outfit! :) πολύ ωραίο το post σου!! φιλιάαα!! xoxo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι απίθανος συνδυασμός και με Ugg!! Σ' ευχαριστώ πολύ!!!! φιλιά πολλά και σε σένα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ ωραίο tag!!Συμφωνώ με όλα!!Μόνο την σειρά αυτή δεν εχω δει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. dokimase kai tin krema swmatos vanilla apo tin bettina barty (sta hondos) exei arwma idio me to anthos aravositou tin kremoula!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ για την ενημέρωση θα ρίξω μια ματιά με την πρώτη ευκαιρία μόλις επισκεφτώ τα hondos :)

      Διαγραφή