Σελίδες

Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

♥ *** Mini haul+review!!! *** ♥

Hello beauties!!! ♥ Τι κάνετε;

Επιτέλους ήρθε η ώρα να κάνω και ένα haul post κορίτσια για να μοιραστώ μαζί σας κάποια πραγματάκια που έχω πάρει τους τελευταίους 2 μήνες περίπου. Είναι αρκετά θα έλεγα οπότε πάμε να ξεκινήσουμε!



Η πρώτη μου αγορά για φέτος το φθινόπωρο ήταν ένα βερνίκι νυχιών από την εταιρεία elixir στην απόχρωση 215.  Προσωπικά λατρεύω αυτή την εταιρεία γιατί στεγνώνουν πάρα πολύ γρήγορα τα νύχια μέσα σε 60’’, αφήστε που έχει και πολύ μεγάλη γκάμα χρωμάτων. Σίγουρα θα ξαναπάρω!! Η τιμή του δεν ξεπερνάει  τα 2 ευρώ.
Στη συνέχεια ακολούθησαν άλλες δυο αγορές για τα νύχια (δεν μπόρεσα να αντισταθώ :P), δύο βερνίκια από την εταιρεία Golden rose Selective. Το ένα στην απόχρωση 44 Purple Mirage και το άλλο στην απόχρωση 26 Cherry Bomb.  Επίσης λατρεύω και τη συγκεκριμένη εταιρεία,  διότι η συσκευασία αυτής της σειράς (γιατί υπάρχει και άλλη σειρά με διαφορετική συσκευασία) μου θυμίζει αρκετά αυτή της OPI και γενικότερα με έχουν κατενθουσιάσει! Έχουν πολύ ωραία χρώματα και είναι πολύ οικονομικά, γύρω στα 2 ευρώ. 

Και περνάμε σε προιόντα μακιγιάζ! Μία πρόσφατη λατρεμένη αγορά είναι η μάσκαρα της Maybelline The falsies Black Drama. Τη λατρεύω αυτή τη μάσκαρα κορίτσια!! Είναι η δεύτερη φορά που την ξαναπαίρνω. Μου τελείωσε η προηγούμενη και δεν υπήρχε λόγος να πάρω κάποια άλλη αφού αυτή με έχει καταβολέψει και είναι ό, τι καλύτερο έχω δοκιμάσει μέχρι στιγμής! Οπότε κατέληξε στα ίδια. Στα Hondos Center την προηγούμενη εβδομάδα είχε όλες τις μάσκαρα της Maybelline σε προσφορά -5 ευρώ, επομένως κόστισε  10 ευρώ με την έκπτωση.

Η επόμενή μου αγορά μπορώ να πω πως με έχει απογοητεύσει η αλήθεια είναι και μετανιώνω που την έκανα. Πρόκειται για ένα μολύβι ματιών από την Essence. Το stays no matter what  στην απόχρωση 01 Midnight black. Κορίτσια απλά να σας πω την γνώμη μου επειδή πρόλαβα και το δοκίμασα το θεώρησα αρκετά σκληρό σε σημείο που ήταν λες και άπλωνα πέτρα στο μάτι μου! (οοο yes!!). Δεν ξέρω αν θα το ξαναχρησιμοποιήσω.. Η τιμή του ήταν στα 2,99 ευρώ. Αρκετα οικονομικό οπότε δεν τα κλαίω τα λεφτά μου.

Μαζί με το χειμώνα και το κρύο έρχεται και η ξηρότητα στο δέρμα. Τραγικό πρόβλημα! Δεν ξέρω εάν εσείς έχετε τέτοιο θέμα πάντως εγώ ναι. Σε ένα κατάστημα καλλυντικών στην πόλη μου είχε της bioten τα προιόντα 1+1 δώρο οπότε πήρα την κρέμα χεριών με αβοκάντο και βούτυρο shea στην τιμή των 2,70 ευρώ. Κορίτσια μυρίζει απίστευταααα!!!! Δεν σταματάω να βάζω στα χέρια μου και να τη μυρίζω!! Και επίσης χάρη στο βούτυρο shea προσφέρει πλούσια ενυδάτωση που πραγματικά διαρκεί πολλές ώρες!

Ακόμη μια αγορά που έκανα τον προηγούμενο μήνα ήταν το άρωμα από τα ZARA black amber. Μυρίζει απίστευτα σας έχω ξαναζαλίσει με αυτό το άρωμα! :P Αλλά είναι θεικό! Μου θυμίζει καθαρά χειμώνα και δεν χορταίνω να το φοράω!!  Η τιμή του είναι στα 8 ευρώ τα 50 ml. Αρκετά καλή τιμή μπορώ να πω.

Πρόσφατα κορίτσια πήρα από τα IKEA για τρίτη μπορεί και τέταρτη φορά το αγαπημένο μου κερί με άρωμα βανίλια. Αχχχχ το άρωμά του απλά με ηρεμεί και μου φτιάχνει τη διάθεση τις ώρες που κάθομαι και χαλαρώνω σπίτι μου. Η τιμή του ανέρχεται στα 1,99 ευρώ και δεν θα σταματήσω να το παίρνω!!

Τέλος, θα ολοκληρώσω τις αγορές μου με ένα ζευγάρι μποτάκια που πήρα πρόσφατα από τα Bershka. Από τότε που τα πήρα έχω πάθει εμμονή! Είναι πολύ άνετα τα συνδυάζω με κολάν, τζιν, φορεματάκια και έχω τρελαθεί. Για τώρα το χειμώνα αλλά και για την άνοιξη είναι ό, τι πρέπει. Να περιμένετε και ένα lookbook που σκέφτομαι πολύ να κάνω, οπότε θα τα δείτε και εκεί πως τα συνδυάζω!

Αγαπημένες μου beauties αυτά από εμένα!! Ελπίζω να σας άρεσε. Θα τα πούμε στο επόμενο post. Μέχρι τότε να περνάτε πολύ πολύ όμορφα!
Φιλιά πολλά!! xoxo

Dina  

6 σχόλια:

  1. Mε γεια σου!!
    Αυτή η μάσκαρα μ αρέσει και μένα πολύ!!
    Πολύ ωραία και τα μποτάκια σου!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. με γεια ... όμορφα μποτακια , και εγω εχω πάρει παρόμοια με τρουκς αλλα σε μαύρο και δεν τα βγάζω απο τα πόδια μου χεχεχε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχα έχουν γίνει ένα με το πόδι μας!! :P Ευχαριστώ πολύυυ!! :)

      Διαγραφή
  3. Μεγειάααα σου!!Φαίνονται όλα σούπερ!Ειδικά τα μποτάκια!
    ΥΓ...θα χαρώ πολύ να σε δω στο blog μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ πολύ! Να σαι καλά! :) Σε έχω κάνει follow στο blog σου! Πανέμορφο!!

      Διαγραφή