Σελίδες

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016

Review : Bioderma Sebium Gel Moussant

Hello beauties

   Σήμερα σκέφτηκα να σας μιλήσω για το gel που χρησιμοποιώ για τον καθαρισμό της επιδερμίδας μου τον τελευταίο σχεδόν μήνα. Πρόκειται για το αφρίζον gel καθαρισμού από την σειρά Sebium της Bioderma.
 
   Όπως το γνωρίζετε όλες σας όσον αφορά την περιποίησή προσώπου τα προϊόντα της Bioderma θεωρούνται εγγύησή για αυτό και εγώ επέλεξα να δοκιμάσω το συγκεκριμένο καθαριστικό αφού το βρήκα και σε μία ΠΑΡΑ πολύ καλή τιμή στο Pharmadvice.gr!





   Το καθαριστικό αυτό υπόσχεται ότι απομακρύνει απαλά την πλεονάζουσα λιπαρότητα και τις άχρηστες ουσίες ενώ εξυγιαίνει το δέρμα του προσώπου. Περιέχει το σμηγματορυθμιστικό σύμπλεγμα ουσιών Fluidactiv (κατοχυρωμένη ευρεσυτεχνία της Bioderma), που ρυθμίζει βιολογικά την ποσότητα του σμήγματος. Είναι εμπλουτισμένο με θειικό ψευδάργυρο και θειικό χαλκό για στυπτική δράση, ενώ παράλληλα προφυλάσσει τους πόρους του δέρματος ώστε να μη φράζουν. Το δέρμα μένει καθαρό και άνετο, χωρίς να γυαλίζει.

Δεν περιέχει parabens και είναι υποαλλεργικό!

   Πρόκειται για ένα πάρα πολύ καλό και απαλό καθαριστικό.Το χρησιμοποιώ κάθε βράδυ μετά από το ντεμακιγιάζ μου και αφήνει το δέρμα μου πολύ απαλό και καθαρό, χωρίς να νιώθω ότι με τραβάει όπως συμβαίνει με κάποια άλλα καθαριστικά προσώπου που έχω δοκιμάσει. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και για το ντεμακιγιάζ σας βέβαια αλλά βρίσκω ότι θέλει περισσότερη δουλειά και χρόνο για να αφαιρέσει καλά το μακιγιάζ μου.

    Έχει μία ήπια λουλουδένια μυρωδιά κάτι που με εξέπληξε ευχάριστα καθώς περίμενα ότι θα είναι άοσμο για κάποιο λόγο. Έχει αντλία κάτι που είναι πάρα πολύ βολικό. Όσον αφορά την λιπαρότητα και την μείωση του σμήγματος η αλήθεια είναι ότι δεν έχω παρατηρήσει κάποια διαφορά, κάτι το οποίο δεν περίμενα κιολας. Το μόνο του αρνητικό για μένα είναι ότι δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω στα μάτια καθώς με πιάνει φαγούρα κάθε φορά που το χρησιμοποιώ. Εν κατακλείδι είναι ένα πολύ καλό ήπιο καθαριστικό για λιπαρές ακνεϊκές επιδερμίδες.


Αυτή ήταν η γνώμη μου beauties για το Sebium Gel Moussant από την Bioderma. Εσείς το έχετε δοκιμάσει; Ποια η γνώμη σας ;

Φιλιά 

Sofia

6 σχόλια:

  1. Το είχα δοκιμάσει σε travel size και είχα εντυπωσιαστεί. Το αγόρασα σε full size αλλά δεν το έχω χρησιμοποιήσει ακόμη. Πολύ αναλυτικό Post. Φιλιάααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πολύ ωραίο review! Θα το τσεκάρω σύντομα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομίζω θα σου αρέσει αρκετά Ελένη μου, να το δοκιμάσεις!! Φιλιά :)

      Διαγραφή