Σελίδες

Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

Review : Golden Rose Style Liner Black & Black


Καλησπέρα beauties,

   Σήμερα μετά από πολύ καιρό θα έχουμε ένα review post για το υγρό eyeliner από την Golden Rose, το συγκεκριμένο προϊόν το προμηθεύτηκά από ένα συνοικιακό κατάστημα και κόστιζε περίπου 5 ευρώ! Από την Golden Rose είχα ξαναδοκιμάσει το Dipliner Liquid Eyeliner και ειχα μείνει πάρα πολύ ικανοποιημένη για αυτό και αποφάσισα να δοκιμάσω και πάλι κάποιο άλλο eyeliner από την ίδια εταιρεία.



      Το συγκεκριμένο προϊόν υποστηρίζει ότι " Είναι ένα πολύ ξεχωριστό, μεγάλης διάρκειας και γυαλιστερό μαύρο αϊλάινερ. Στεγνώνει γρήγορα και δίνει εκπληκτική κάλυψη με έντονο μαύρο χρώμα. Δημιουργεί μυστηριώδες και ελκυστικό βλέμμα και ολοκληρώνει τέλεια το μακιγιάζ σας."
   
   Όπως θα δείτε και από τις φωτογραφίες το συγκεκριμένο eyeliner έχει ένα πολύ λεπτό βουρτσάκι το οποίο βοηθάει στο να δημιουργήσετε πολύ λεπτές ή και έντονες γραμμές ανάλογα με την πίεση που θα του ασκήσετε. Γράφει πάρα πολύ έντονα αλλά αντίθετα με τους ισχυρισμούς τους στα δικά μου βλέφαρα αργεί λιγάκι να στεγνώσει, οπότε χρειάζεται να είμαι προσεκτική έτσι έστω να μην λερωθώ μέχρι να στεγνώσει. Η διάρκεια του είναι αρκετά καλή αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο. Τέλος θα ήθελα να σας αναφέρω ότι δεν είναι αδιάβροχο, δεν υποστηρίζει κάτι τέτοιο άλλωστε οπότε μπορείτε να το αφαιρέσετε πολύ εύκολα. 
   Σε γενικές γραμμές ένα αρκετά καλό και οικονομικό eyeliner το οποίο θα σας σύστηνα να δοκιμάσετε.





Αυτά από μένα beauties.
Ποια η γνώμη σας για το συγκεκριμένο eyeliner; Το έχει δοκιμάσει κάποια από εσάς;

Φιλιά 

Sofia

2 σχόλια:

  1. Μόνο και μόνο για το τόσο λεπτό και ωραίο πινελάκι του θα φροντίσω να το δοκιμάσω!! Αν και το ότι αργεί να στεγνώσει θα είναι πρόβλημα για τα "κουκουλωτά" μου μάτια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να το δοκιμάσεις Stacey μου, εγώ έχω πάρα πολύ λιπαρά βλέφαρα οπότε μπορεί να λειτουργήσει καλύτερα και να μην έχεις πρόβλημα!! Φιλιά :)

      Διαγραφή