Σελίδες

Σάββατο 7 Μαρτίου 2015

Ένα ακόμη μικρό haul!!

Καλημέρα beauties, τι μου κάνετε?

Ελπίζω όλες σας να είστε καλά. Σήμερα σας ετοίμασα ένα μικρό και σύντομο post με κάποιες πρόσφατες αγορές που έκανα και ήθελα να μοιραστώ μαζί σας.



   Αρχικά θα σας δείξω τα πραγματάκια που αγόρασα από το ηλεκτρονικό φαρμακείο naturepharm.gr. Λόγω μίας ευαισθησίας του ματιού μου αποφάσισα ότι θα ήταν καλύτερο από εδώ και πέρα να χρησιμοποιώ mascara με όσον τον δυνατό λιγότερο βλαπτερά συστατικά και για αυτό τον λόγο αγόρασα το Dramatic Gift Set από τον Korres το οποίο περιείχε :

- Black Volcanic Minerals Mascara στην απόχρωση Black
- Ηλίανθος & Νυχτολούλοδο Σκιά Ματίων στην απόχρωση 47 Olive Green
- Twist Lipstick Rasberry

   Δεν θα μπορούσα να μην αγοράσω επίσης τις αγαπημένες μου μάσκες από την Apivita, αυτήν με τον Πράσινο άργιλο και την μάσκα με Θαλάσσια λεβάντα που υπεραγαπώ και όπως βλέπετε ήδη έχω χρησιμοποιήσει.

   Σε μία σύντομη βόλτα μου στον ΑΒ Βασιλόπουλό βρήκα μία αντιγραφή της πασίγνωστης πλέον σε όλες μας Tangle Teezer και αποφάσισα να την δοκιμάσω μιας και ήταν αρκετά οικονομική.Ενώ σε μία ακόμη επισκεψή μου σε ένα κατάστημα της γειτονιάς μου βρήκα την ενυδατική κρέμα από την Cera di Cupra για ξηρές επιδερμίδες και αποφάσισα να την δοκιμάσω μιας και όπως σας ανέφερα και στο προηγούμενο post το δέρμα μου είναι αρκετά ξηρό τον τελευταίο καιρό.

   Και για το τέλος σας άφησα τα καλύτερα. Μετά από τον τόσο πανικό που έγινε με τα συγκεκριμένα κραγιόν δεν μπορούσα και εγώ έστω και καθυστερημένα να μην τα δοκιμάσω  και μιλάω φυσικά για τα Golden Rose Velvet Matte Lipsticks. Επέλεξα το νούμερο 07 το οποίο είναι ένα πολύ όμορφο καθημερινό ροζ χρώμα. Ενώ επίσης δεν αντιστάθηκα και αγόρασα και την Terracotta Stardust από την Golden Rose επίσης στην απόχρωση no 102.

Αυτά από μένα beauties.
Για πείτε μου έχετε κάποιο από αυτά τα προϊόντα, ποιά η γνώμη σας;

Φιλιά

Sofia

10 σχόλια:

  1. Με γεια σου ολα τελεια +_+ μασκες apivita για παντα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με γειαα!!να τα χαρείς!!θέλω και γω τερακόττα από Golden Rose!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με γεια σου!!! Να τα χαρείς όλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με γεια όλα, να τα χαρείς! Τη μάσκα με πράσινη άργιλο απλά τη λατρεύω! Μαζί με την πρόπολη και το ρόδι είναι οι αγαπημένες μου μάσκες από Apivita! :) x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πολύ καλές επιλογές!

    να τα χαρείς όλα!

    φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Με γεια σου!!! να τα χαρείς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. It’s a really great post! Thank you for sharing!
    Can’t wait to see the next one!)
    Like your blog very much!)

    Diana Cloudlet
    http://www.dianacloudlet.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή