Σελίδες

Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

A small haul!!

Καλησπέρα beauties!!

Τι μου κάνετε; Πως τα περάσατε το Σαββατοκύριακο;
Στο σημερινό ποστ θα σας δείξω κάποια πραγματάκια που αγόρασα.


 Όσες μας ακολουθείτε στο facebook θα έχετε δει μια κοινοποίηση που είχα κάνει, ενός καταστήματος εδώ στη Λάρισα που για την τελευταία εβδομάδα των εκπτώσεων έχει σε όλα τα προϊόντα του την προσφορά 2+2,δηλαδή αγοράζεις 2 οποιαδήποτε προϊόντα θες και παίρνεις άλλα 2 δώρο,όποτε καταλαβαίνετε κορίτσια δεν μπόρεσα να συγκρατηθώ, σηκώθηκα πρωί πρωί και πήγα για ψώνια.:)

Ας δούμε λοιπόν τη αγόρασα....
  •  Το νερό ντεμακιγιάζ της Garnier.Δεν έχω δοκιμάσει κανένα τέτοιου είδους προϊόν αλλά με το ντόρο που γίνεται τόσο στο youtube αλλά και στα blogs για τα νεράκια της Bioderma και της L'oreal αποφάσισα και εγώ να δοκιμάσω ένα.Επέλεξα αυτό της Garnier για το μόνο λόγο του ότι ήταν το πιο φθηνό σε σχέση με την ποσότητά του. Είναι στα 400 ml και έκανε 6 ευρώ.
  •  Το cashmir mineral foundation από την εταιρία Vollare cosmetics στην απόχρωση 04 warm sand. Ο λόγος που επέλεξα αυτό το foundation έναντι κάποιου αλλού είναι το ότι όπως ισχυρίζεται διαρκεί έως και 16 ώρες και το ότι περιέχει έλαιο jojoba. Η τιμή του ήταν γύρω στα 5 ευρώ.
  •  Τα Satin touch velvet blush στις αποχρώσεις no 11 και  no12 από την εταιρία Ingrid cosmetics. Η απόχρωση no 12 είναι ένα πολύ όμορφο καφεκόκκινο χρώμα ενώ η απόχρωση no 11 είναι ένα έντονο ροζ/φουξ χρώμα, ότι πρέπει για την άνοιξη και το καλοκαίρι. Κόστιζαν 2,50 ευρώ έκαστος. 
  •  Τέλος αγόρασα ένα κραγιόν από την lovie στην απόχρωση no 33 που είναι ένα σούπερ καλοκαιρινό φλουο φούξια χρώμα.Η τιμή του ήταν στα 2,50 ευρώ.

Αυτά ήταν τα πραγματάκια που αγόρασα κορίτσια,πείτε μου αν θα θέλατε να κάνω κανένα review για κάποιο από τα προϊόντα που σας έδειξα.
Φιλιά πολλά
 Sofia :*










12 σχόλια:

  1. Κυκλοφορει το νερακι της garnier??τελεια..περιμενω την αποψη σου..εχω χρησιμοποιω το bioderma (Κλασσικα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και εγώ η αλήθεια είναι ότι και εγώ το bioderma είχα σαν πρώτη επιλογή να αγοράσω αλλά λόγο τιμής κατέληξα σε αυτό της garnier :p
      Φιλιά πολλά :*

      Διαγραφή
  2. Τα ρουζάκια από Ingrid είναι καλά?? Την έχω πετύχει αυτή τη μάρκα κάπου αλλά δεν ήξερα αν αξίζει να τη δοκιμάσω! Να τα χαρείς όλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα ρουζ με μία φορά που τα έχω χρησιμοποιήσει μπορώ να πω ότι είναι αρκετά καλά για την τιμή τους, σε ευχαριστώ πολύ!!
      Φιλιά πολλά :*

      Διαγραφή
  3. εννοειται πως περιμενουμε review!!! Garnier, vollare (πρωτη φορα την ακουω αυτη την μαρκα) και για τα ρουζακια σιγουρα με τετοια τιμουλα!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η αλήθεια είναι ότι και εγώ δεν την είχα ακουστά αυτήν την μάρκα αλλά με μια πρώτη εκτίμηση μου αρέσουν αρκετά και το foundation αλλά και τα ρουζ, θα τα τεστάρω βέβαια λίγο καιρό ακόμα και σίγουρα θα σας κάνω ένα review. Φιλιά πολλά :*

      Διαγραφή
  4. Το Νο 33 από την Lovie το πήρα πρόσφατα..Ακριβώς όπως το λες!Σουπερ καλοκαιρινό χρώμα!!Με γεια σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πραγματικά είναι σούπερ, ανυπομονώ να έρθει το καλοκαίρι για να αρχίσω να το φοράω!!! Σε ευχαριστώ πολύ Ιωάννα μου :*

      Διαγραφή
  5. Με γεια ^^ ολα υπεροχα, της garnier το νερακι θελω πολυ να το δοκιμασω ειναι το επομενο που θα παρω ^^

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Με γεια!! Είναι τέλειο το κραγιονάκι της Lovie!

    ΑπάντησηΔιαγραφή