Σελίδες

Παρασκευή 27 Μαΐου 2016

A Small Giveaway to Thank you (Closed) !!

Καλησπέρα beauties μου


   Σήμερα σας έχω ένα μικρό διαγωνισμό με τον οποίο θέλω να σας ευχαριστήσω καθώς σιγά σιγά φτάνουμε τους 500 followers στο Twitter τους 800 στο Facebook καθώς επίσης έχουμε ξεπεράσει και τις 21.000 προβολές στο blog μας.

   Οι αριθμοί αυτοί μπορεί να είναι μικροί για κάποιους αλλά για εμένα σημαίνουν πάρα πολλά και για αυτό σας ευχαριστώ πολύ!
 
   Όσον αφορά τον διαγωνισμό μία ή ένας τυχερή/ός θα κερδίσει 2 μάσκες προσώπου από την πολυαγαπημένη Caudalie σε travel size σωληνάριο των 15ml.




Πρόκειται για τις

  •  Moisturizing Mask : Μάσκα καταπράυνσης και θρέψης. Μάσκα που χαρίζει ενυδάτωση, χάρις το υαλουρονικό οξύ & το έλαιο από κουκούτσια σταφυλιού. Απευθύνεται σε όλους τους τύπους επιδερμίδας. 
  •  Instant Detox Mask : Μάσκα για βαθύ καθαρισμό και απομάκρυνση του σμήγματος. Μάσκα βαθύ καθαρισμού με φυτικά συστατικά που αφαιρεί τους ρύπους και τις ακαθαρσίες και αναζωγονεί την επιδερμίδα.Απευθύνεται σε όλους τους τύπους επιδερμίδας. 


Οι όροι είναι πολύ απλή, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα.


a Rafflecopter giveaway

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι τις 12 Ιουνίου και είναι ανοιχτός μόνο για Ελλάδα! Ο νικητής ή νικήτρια θα ανακοινωθεί την επόμενη μέρα εδώ, στο Facebook αλλά και στο Twitter.

Καλή επιτυχία εύχομαι σε όλους σας beauties!!

Φιλιά πολλά

Sofia


Παρασκευή 20 Μαΐου 2016

Review : L'oreal Nude Magique Cushion Foundation

Καλημέρα

Έτοιμο και το post για το Nude Magique Cushion Foundation από την L'oreal Paris που πολλές από εσάς μου είπατε ότι θέλατε να δείτε!!

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν...

 Το συγκεκριμένο foundation κυκλοφορεί στην Ελλάδα σε 6 αποχρώσεις! Περιέχει  SPF 25 και υποστηρίζει ότι είναι ένα " Δροσερό, λαμπερό foundation το οποίο μπορεί να σας δώσει ένα nude αποτέλεσμα με ένα μονο « ταπ-ταπ » ενώ κάνει την επιδερμίδα να φαίνεται ενυδατωμένη και ακόμα πιο φωτεινή χάρη στο αέρινο μαξιλαράκι απο το οποίο απελευθερώνεται η σωστή ποσότητα του υγρού make up το οποίο είναι εμπλουτισμένο με καθαρό νερό και χρωστικές για κάλυψη. ! " 






Η γνώμη μου;

   Είναι ένα αρκετά καλό foundation το οποίο όντως δίνει μια πολύ ωραία λάμψη στο δέρμα χωρίς να με κάνει να δείχνω λιπαρή! Οπότε αν έχετε λιπαρή επιδερμίδα όπως εγώ αν το σετάρετε με μία πούδρα θα είστε εντάξει. Έχει πολύ ελαφριά κάλυψη η οποία μπορεί να χτιστεί σε μέτρια αν επιμείνετε αλλά με τίποτα δεν πρόκειται να σας δώσει φουλ κάλυψη. Ειδικά αν έχετε κοκκινίλες ή σπυράκια καλό θα ήταν πριν την εφαρμογή του να χρησιμοποιήσετε κάποιο corrector ή concealer!

   Το σφουγγαράκι είναι πάρα πολύ καλής ποιότητας και σε συνδυασμό με τον καθρέφτη που υπάρχει μπορεί να σας βολέψει αν τυχόν βιάζεστε αλλά για καθημερινή χρήση προτιμώ να χρησιμοποιώ το σφουγγαράκι από τα h&m για την εφαρμογή του, από άποψη υγιεινής, και μου προσφέρει το ίδιο ακριβώς αποτέλεσμα.
  Το χρώμα του όπως βλέπετε και στην φωτογραφία είναι λίγο πιο σκούρο από την επιδερμίδα μου αυτή τη στιγμή αλλά το καλοκαίρι θα μου είναι τέλειο. Η απόχρωση που έχω εγώ είναι η 09 Beige.

Αν επιθυμείτε λοιπόν ένα ελαφρύ "λαμπερό" foundation για κάθε μέρα νομίζω ότι το συγκεκριμένο θα σας βολέψει πάρα πολύ και ειδικά για τώρα το καλοκαίρι!!

Αυτά από μένα beauties!!
Θα χαρώ να ακούσω τις γνώμες σας!!


Φιλιά 

Sofia


Δευτέρα 16 Μαΐου 2016

Collective Haul : Boxpharmacy.gr, Pharmadvice.gr, L'oreal κ.ά

Γεια σας ομορφιές μου,τι μου κάνετε;

Στο σημερινό post σκέφτηκα να μοιραστώ μαζί σας δύο παραγγελίες που είχα κάνει από το ηλεκτρονικό φαρμακείο Box Pharmacy αλλά και από το Pharmadvice καθώς και κάποια άλλα πργαμτακάκια που αγόρασα πρόσφατα!

   Θα ξεκινήσω από το Pharmadvice.gr από το οποίο και παρήγγειλα μόνο ένα προϊόν το  Καθαριστικό προσώπου Sebium Gel Moussant από την Bioderma. Το συγκεκριμένο καθαριστικό κόστιζε μόλις 3,95 € και μαζί με την παραγγελία μου μου δώσανε δύο δειγματάκια για να δοκιμάσω, κάτι που με εξέπληξε ευχάριστά καθώς με μία τόσο μικρή παραγγελία δεν περίμενα να μου δώσουν κάποιο δειγματακι!



   Από το ηλ.φαρμακείο Box pharmacy παρήγγειλα την Ενυδατική κρέμα προσώπου με αλόη και έλαιο argan από την Sostar για εμένα ενώ από την ίδια εταιρεία επέλεξα την Αντιγηραντική κρέμα προσώπου με κολλαγόνο για την μητέρα μου. Η κάθε μία κρέμα κόστιζε 2,55 €. Από το συγκεκριμένο φαρμακείο αγόρασα επίσης την Πράσινη άργιλος σε σκόνη 300γρ από την Laino η οποία και κόστιζε 4,58 €, μιας και χρησιμοποιώ πάρα πολύ συχνά μάσκες αργίλου και η συγκεκριμένη σύμφερε κατά πάρα πολύ. Μαζί με την παραγγελία μου είχαν την ευγενή καλοσύνη να μου δώσουν και κάποια δειγματάκια από την Youth Lab να δοκιμάσω και τους ευχαριστώ πολύ! Γενικά και τα δύο ηλεκτρονικά φαρμακεία είχαν άψογη εξυπηρέτηση, πολύ καλές τιμές και σας τα συστήνω ανεπιφύλακτα.




   Έπειτα από μία παραγγελία που είχε κάνει η κολλητή μου Dina από ένα φαρμακείο της είχα ζητήσει να μου παραγγείλει το Antiseptic Hand gel με άρωμα Λεμόνι από την InterMed Reval Plus το οποίο κόστιζε 1€ καθώς και το Intima Wash Original από την InterMed Eva το οποίο χρησιμοποιώ και εμπιστεύομαι χρόνια και το οποίο κόστιζε κάπου στα 3€



   Από ένα μαγαζί εδώ στην Λάρισα που πουλάει οικονομικά καλλυντικά αγόρασα το Chocolate & Cookies Body milk στα 130ml από την Ventus το οποίο κόστιζε μόλις 1€ και από μια φίλη αντιπρόσωπο της Avon αγόρασα την Perfectly Purifying with Dead Sea Minerals Face Mask στα 75ml από την Avon η οποία κόστιζε 3,50 € και την οποία έχω ήδη δοκιμάσει και μπορώ να σας πω ότι μου αρέσει πάρα πολύ.



   Τέλος σε ένα διαγωνισμό που διοργάνωνε το blog S4 Sister Style μαζί με την L'oreal είχα κερδίσει το Nude Magique Cushion Foundation στην απόχρωση 09 από την L'oreal Paris και για το οποίο σας ετοιμάζω σύντομα review.

Αυτές ήταν beauties οι αγορές που έκανα το τελευταίο διάστημα! Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά τα προϊόντα; Ποια η γνώμη σας ;

Φιλιά πολλά

Sofia



Πέμπτη 12 Μαΐου 2016

Nails of the Day # 6 : White, Pink and Glitter

Καλημέρα beauties μου,

   Σήμερα σας έχω ένα ακόμη Nails of the Day post. Προσωπικά μου αρέσουν πολύ αυτού τα είδους τα post και ελπίζω να αρέσουν και σε εσάς.





   Για το σημερινό μανικιούρ μου επέλεξα ένα άσπρο και ένα ροζ βερνίκι από την πολυαγαπημένη μου Beauty Line Cosmetics στις αποχρώσεις #202  και #708  αντίστοιχα με τα οποία έβαψα εναλλάξ τα νύχια μου. Στον μέσο επέλεξα να κάνω κάποιες βούλες με το ροζ βερνίκι για να ζωηρέψω λίγο σχέδιο και έπειτα πέρασα ένα Glitter top coat από τα H&M στην απόχρωση Fizzy το οποίο έχει σχεδόν τα ίδια χρώματα glitter με τα βερνίκια που χρησιμοποίησα.
   Τέλος χρησιμοποίησα το πιο τέλειο Weekly Top Coat από την CND "Vinylux" το οποίο όχι μόνο βοηθάει τα βερνίκια να κρατάνε αν όχι μια εβδομάδα σίγουρα 4-5 μέρες χωρίς να πάθουν τίποτα αλλά στεγνώνει και πολύ γρήγορα.

Αυτά από εμένα beauties!!
Ελπίζω να σας άρεσε το μανικιούρ της ημέρας μου, θα τα πούμε πολύ γρήγορα σε ένα επόμενο post φιλιά πολλά!!

Sofia

Κυριακή 8 Μαΐου 2016

Samples of The Month : Avon, That's Better, Frezyderm, Marvis, PlacAway

Καλημέρα beauties!

Χρόνια πολλά να ευχηθώ σε όλες τις μανούλες που γιορτάζουν σήμερα!

Το σημερινό post όπως βλέπετε και από τον τίτλο είναι ένα Samples of the Month δηλαδή τα δείγματα που χρησιμοποίησα το μήνα που μας πέρασε. Πάμε να σας τα δείξω;




1. Frezyderm Ac-Norm Seb Adsorb Κρέμα προσώπου :  Η συγκεκριμένη κρέμα προσώπου απευθύνεται σε λιπαρές επιδερμίδες και βοηθάει στην άμεση προσρόφηση και ρύθμιση της λιπαρότητας. Έχει λεπτόρρευστη υφή και απορροφάτε αμέσως από την επιδερμίδα μου. Αφήνει ενυδατωμένο το πρόσωπο μου χωρίς να το αφήνει λιπαρό. Σίγουρα θα την δοκιμάσω και σε full size για να δω αν πραγματικά βοηθάει στην ρύθμιση της λιπαρότητας του δέρματος.

2.  Avon Nutra Effects Radiance Κρέμα προσώπου : Μία ακόμη πολύ καλή κρέμα προσώπου με spf20 από την Avon. Η συγκεκριμένη ενυδατική κρέμα προσώπου απευθύνεται σε όλους τους τύπους δέρματος. Απορροφάτε γρήγορα από την επιδερμίδα ενώ την αφήνει πολύ απαλή και ενυδατωμένη. Το μόνο αρνητικό της, η μυρωδιά της η οποία έμενε στο δέρμα μου για αρκετή ώρα κάτι που προσωπικά δεν μου αρέσει καθόλου στις κρέμες προσώπου.

3.  That's Better After Party Secret Serum : Ο συγκεκριμένος ορός αποκατάστασης υπόσχεται ότι και με ελάχιστες ώρες ύπνου το δέρμα δείχνει ανανεωμένο και ξεκούραστο ενώ σβήνει άμεσα τα σημάδια της κούρασης. Μμμ δεν ξέρω τη να σας πω για τον συγκεκριμένο ορό beauties. Δεν έχω ταλαιπωρημένη επιδερμίδα ούτε έτυχε να ξενυχτήσω το χρονικό διάστημα που τον δοκίμαζα για να σας πω αν κάνει ότι υπόσχεται. Έχει ένα πολύ ωραίο και χαρακτηριστικό άρωμα ενώ λόγο της κολλώδες υφής του λειτουργεί άψογα σαν primer κάτω από το makeup.

4.  That's Better This is A Body Cream Κρέμα σώματος : Θα το χαρακτήριζα περισσότερο σαν Body Butter παρά σαν κρέμα σώματος. Έχει πολύ πλούσια υφή. Ενυδατώνει πολύ καλά το δέρμα ενώ έχει και αυτό την ίδιο ωραίο χαρακτηριστικό άρωμα όπως όλα τα προϊόντα της εταιρίας That's Better. 


5. Marvis Amarelli Licorice Οδοντόκρεμα : Τόσα χρόνια βλέπω τις Αμερικανίδες youtubers να εκθιάζουν τις συγκεκριμένες οδοντόκρεμες οπότε όταν βρήκα αυτές τις μίνι συσκευασίες στα Hondos Center δεν αντιστάθηκα και τις πήρα να τις δοκιμάσω. Αυτή με τη γεύση γλυκόριζας είναι αυτη που μου άρεσε περισσότερο από τις δύο και αυτό λόγο της γλυκιάς της γεύσης, Κατα τ' άλλα ήταν μία καλή οδοντόκρεμα.

6. PlacAway Όδοντόκρεμα με φθόριο : Δυστυχώς η συγκεκριμένη οδοντόκρεμα δεν μου άρεσε καθόλου και αυτό λόγου του φθορίου που περιέχει. Καθαρίζει πάρα πολύ καλά τα δόντια αλλά κάθε φορά που την χρησιμοποιούσα έπρεπε μετά να βουρτσίσω τα δόντια μου με κάποια άλλη οδοντόκρεμα για να φύγει αυτή η γεύση του φθορίου που άφηνε.

7. Marvis Classic Strong Mint Οδοντόκρεμα :  Κατά την γνώμη μου μία απλή κλασική οδοντόκρεμα με γεύση μέντας. Δεν αξίζει να δώσετε τόσα χρήματα για την συγκεκριμένη οδοντόκρεμα ενώ υπάρχουν στο εμπόριο πιο οικονομικές οδοντόκρεμες με γεύση μέντας που κάνουν εξίσου την ίδια καλή δουλειά με αυτήν.

Εσείς beauties έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά τα προϊόντα;
Ποια η γνώμη σας;

Φιλιά

Sofia


Τετάρτη 4 Μαΐου 2016

April 2016 Favorites ❤

Καλησπέρα beauties μου.

Χριστός Ανέστη!
Χρόνια πολλά και καλό μήνα να σας ευχηθώ!!
Ελπίζω να περάσατε υπέροχα στις γιορτές τους Πάσχα!!Άλλος ένας μήνας πέρασε οπότε όπως καταλαβαίνετε ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για τα αγαπημένα του μήνα Απριλίου!


   Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω πολλά προϊόντα μακιγιάζ και περιποίησης να σας δείξω μιας και χρησιμοποιώ πολλά από τα προϊόντα που σας έχω ήδη δείξει και σε παλαιότερα αγαπημένα οπότε και σκέφτηκα να μην σας τα ξανά δείξω.

   Το μοναδικό foundation που χρησιμοποίησα αυτό το μήνα δεν ήταν άλλο από το Nude Magique Cushion από την L'oreal Paris! Είναι ένα πολύ ενυδατικό makeup το οποίο δίνει μία πολύ ωραία λάμψη στο δέρμα. Δίνει μία ελαφριά κάλυψη την οποία βέβαια μπορείτε να χτίσετε και είναι πολύ γρήγορο στην εφαρμογή του.


  Το πόσο αγαπώ τα μολύβια από την Emily και ειδικά των χειλιών δεν λέγεται. Είναι όσο μαλακά πρέπει, γράφουν πολύ έντονα, έχουν πολύ καλή διάρκεια και είναι πολύ οικονομικά! Όλα τα χρώματα είναι υπέροχα και πραγματικά τα έχω σχεδόν όλα αλλά αυτό που χρησιμοποίησα πιο πολύ από όλα αυτό το μήνα ήταν το #203 το οποίο έχει ένα πολύ ωραίο mauve/καφέ χρώμα.


   Άλλο ένα πολύ οικονομικό προϊόν το οποίο έχετε δει και σε προηγούμενο Nails of The Day post είναι το Matte βερνίκι από Gabrini στην απόχρωση M 10. Τα συγκεκριμένα βερνίκια στεγνώνουν πολύ γρήγορα για αυτό και τα χρησιμοποιώ συνέχεια.


   Το τελευταίο προϊόν που έχω να σας δείξω είναι η το γαλάκτωμα σώματος με λάδι ελιάς από την STC (Specia Tender Care). Η μυρωδιά του απλά με ταξιδεύει στα παιδικά μου χρόνια. Είναι πολύ ενυδατικό και απορροφάτε αμέσως από την επιδερμίδα μου. Σας συστήνω να το δοκιμάσετε beauties. Είναι πραγματικά από τα καλύτερα γαλακτώματα σώματος που έχω δοκιμάσει!!



Αυτά από μένα beauties!!
Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά τα προϊόντα; Ποια η γνώμη σας;

Φιλιά

Sofia