Σελίδες

Τρίτη 28 Ιουλίου 2015

What's in my beach bag ♥♥


  Επιτέλους μετά από καιρό τα ξαναλέμε beauties μου, λίγο τα πολιτικά δρώμενα της χώρας λίγο το ότι έλειπα σε διακοπές, πέρασε ένας μήνας χωρίς να το πάρω είδηση. Τώρα όμως επέστρεψα και σας ετοιμάζω πολλά ενδιαφέροντα πραγματάκια!!

  Στο σημερινό post σκέφτηκα να σας δείξω τα προϊόντα που βρίσκονται πάντα μέσα στην τσάντα θαλάσσης μου και δεν τα αποχωρίζομαι ποτέ.


   Νομίζω είναι αυτονόητο ότι τα δύο προϊόντα που θα πρέπει να υπάρχουν σε κάθε τσάντα θαλάσσης είναι μία αντηλιακή κρέμα προσώπου και ένα αντηλιακό σώματος. Εγώ αυτήν την περίοδο σαν αντηλιακή κρέμα προσώπου χρησιμοποιώ την Face Guard με spf 30 από τα Sephora Priorities με την οποία και έχω μείνει πολύ ευχαριστημένη καθώς απορροφάτε πολύ γρήγορα από την επιδερμίδα μου και μυρίζει πανέμορφα, θα έλεγα σαν βανίλια. Όσες θέλετε να την δοκιμάσετε νομίζω ότι αυτήν την  περίοδο θα την βρείτε στα Sephora με έκπτωση -50%. Όσον αφορά τώρα το αντηλιακό σώματος θα είδατε από το προηγούμενο haul post ότι είχα αγοράσει το αντηλιακό σώματος με γιαούρτι από τον Korres με spf 50 το οποίο και λατρεύω και έχω κατα χρησιμοποιήσει αλλά αυτήν την περίοδο επειδή είμαι αρκετά μαυρισμένη θεωρώ πως δεν χρειάζομαι τόσο μεγάλο δείκτη προστασίας για αυτό και χρησιμοποιώ το για χρόνια αγαπημένο μου Protect & Moisturise Αντηλιακό Γαλάκτωμα με spf 30 από την Carroten.

   Το επόμενο προϊόν αν και πριν λίγα χρόνια θα το θεωρούσαμε υπερβολικό, τα τελευταία λόγο της αύξησης της θερμοκρασίας θεωρώ ότι είναι το ίδιο σημαντικό και με τα υπόλοιπα προϊόντα που προανέφερα. Το προϊόν για το οποίο σας μιλάω είναι το αντηλιακό σπρέϊ μαλλιών. Εγώ χρησιμοποιώ το Αντηλιακό Μαλλιών Κόκκινο Αμπέλι από τον Korres, το οποίο κάνει εξαιρετική δουλεία και αν θέλετε μπορείτε να το χρησιμοποιείτε και σαν μαλακτικό μαλλιών γιατί παρατήρησα ότι βοηθάει πολύ στο να μαλακώνουν τα μαλλιά μου μετά από το μπάνιο.

   Τέλος ένα ακόμη αγαπημένο προϊόν που δεν αποχωρίζομαι στην παραλία είναι το λάδι σώματος. Αυτόν τον καιρό χρησιμοποιώ το Λάδι Σώματος για Λάμψη από τα Dust & Cream. Το συγκεκριμένο όπως θα βλέπετε και από την φωτογραφία έχει shimmer αλλά μην το φοβάστε. Βέβαια όπως και οτιδήποτε άλλο θέλει μέτρο, δηλαδή άμα το παρακάνετε το πιθανότερο είναι να σας κάνει να  δείχνετε σαν ντισκόμπαλα.

   Βέβαια εκτός από τα προϊόντα που σας έδειξα, στην παραλία φροντίζω να έχω πάντα μαζί μου το κινητό μου για να ακούω μουσική και κάποιο βιβλίο.

   Αυτά ήταν τα προϊόντα που βρίσκονται στην τσάντα θαλάσσης μου. Έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά; Ποια η γνώμη σας;

Θα χαρώ επίσης να μάθω τα προϊόντα που βρίσκονται μέσα στην δική σας τσάντα θαλάσσης.

Φιλιά

Sofia