Σελίδες

Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

Finally Empties



Καλησπέρα beauties.

Σήμερα ήρθε ο καιρός να μιλήσουμε για empties, δηλαδή για τα προϊόντα που έχω χρησιμοποιήσει έως τέλους. Όπως και θα παρατηρήσετε είναι το πρώτο empties post που κάνω (έχει κάνει ένα παλιότερο post η Dina, το οποίο μπορείτε να βρείτε εδώ) και αυτό γιατί αργώ πολύ να τελειώσω προϊόντα και ειδικότερα καλλυντικά, για αυτό μην ξαφνιαστείτε αν δείτε προϊόντα για τα οποία σας έχω μιλήσει καιρό τώρα.






Θα ξεκινήσω λοιπόν με δύο προϊόντα που πραγματικά τελειώνω γρηγόροτερα και από χαρτομάντιλα. Αναφέρομαι στα υγρά μωρομάντηλα από τον ΑΒ Βασιλόπουλος αλλά και τα υγρά μαντήλια ντεμακιγιάζ από το My Market. Και τα δύο κάνουν εξαιρετικά την δουλειά τους και είναι σουπερ οικονομικά. 

Έπειτα τελείωσα το Νερό ντεμακιγιάζ από την Garnier το οποίο έχετε δει πολλές φορές σε αγαπημένα του μήνα. Το αγαπώ, κάνει πολύ καλό ντεμακιγιάζ, δεν ερεθίζει τα μάτια μου ενώ επίσης βρίσκω ότι κάνει πολύ καλή δουλειά και σαν τόνερ. Σας το συστήνω ανεπιφύλακτα.

Μια ενυδατική προσώπου για την οποία σας έχω κάνει και ξεχωριστό post (εδώ) είναι η Instant moisturizer από τα Sephora, την χρησιμοποίουσα κυρίως το βράδυ μιας και μου έπεφτε λίγο βαριά για το πρωί. Ενυδάτωνε εις βάθος την επιδερμίδα μου, έχει ευχάριστο άρωμα και απορροφάτε σχετικά γρήγορα. Σίγουρα θα την ξανα αγοράσω στο μέλλον.

Και αφού σας μίλησα για ενυδατική προσώπου, θα σας μιλήσω για μία ακόμη ενυδατική που τελείωσα ή καλύτερα μια ενυδατική που σταμάτησα να χρησιμοποιώ και πλέον έχει λήξη. Για αυτό θα ήταν καλό beauties για να μην χρειαστεί να πετάξετε τζάμπα ένα προϊόν και κυρίως περιποίησης να κοιτάτε την ημερομηνία λήξης τους. Η συγκεκριμένη κρέμα δεν μου πρόσφερε και την τέλεια ενυδάτωση αλλά ήταν αρκετά καλή και μου άρεσε ιδιαίτερα να την χρησιμοποιώ κάτω από μακιγιάζ.


Ένα επίσης προϊόν που τελείωσα πρόσφατα ήταν η βάση για βερνίκια από την Beauty Line Cosmetics. Τα βερνίκια της Beauty Line Cosmetics τα εμπιστεύομαι και τα αγοράζω χρόνια όπως και την συγκεκριμένη βάση, η οποία μου αρέσει πάρα πολύ μιας και έχει μια πιο παχυρρευστή σύσταση με αποτέλεσμα να μην αφήνει το χρώμα του βερνικιού να "λερώσει" και να αφήσει στάμπα στο νύχι.

Έφτασε στο τέλος ένα από τα αγαπημένα μου αποσμητικά από την Valey. Το συγκεκριμένο είναι αυτό με την aloe vera. Έχει πολύ καλή διάρκεια, είναι ελληνικό προϊόν, δεν έχει parabens, αν όχι πάντα πολύ συχνά θα τα βρείτε 1+1 δώρο, τι άλλο να σας πω. Να το δοκιμάσετε.

Για το τέλος σας άφησα το ένα και μοναδικό προϊόν που δεν μου άρεσε καθόλου και περίμενα πως και πως για να τελειώσει και να το πετάξω. Πρόκειται για το dry shampoo από τα Sephora. Το είχα βρει σε προσφορά στην τιμή των 2,5 ευρώ και το θεώρησα την τέλεια ευκαιρία να δοκιμάσω και εγώ ένα dry shampoo αλλά δυστυχως μου βγήκε χάλια. Η συσκευασία του είναι πολύ καλή και βολική αλλά για κάποιο λόγο δεν ξέρω αν είναι η σύσταση του προϊόντος τέτοια αλλά το προϊόν κατά την εφαρμογή του εβγαίνε υγρό με αποτέλεσμα αντί να απορραφά την λιπαρότητα των μαλλιών μου να τα μουσκεύει.

Αυτά από μένα beauties,εσείς έχετε χρησιμοποιήσει κάποιο από αυτά τα προϊόντα; Ποια η γνώμη σας;

Μην ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά στην σελίδα μας στο facebook οπού τρέχει και ένας διαγωνισμός.

Φιλιά

Sofia

Σάββατο 20 Ιουνίου 2015

Makeup of the Day : My Everyday Look


Καλησπέρα beauties,

Σήμερα σκέφτηκα να σας δείξω τα προϊόντα που χρησιμοποίησα για το σημερινό μου μακιγιάζ μιας και το look αυτό είναι ένα από τα αγαπημένα μου και το κάνω σχεδόν καθημερινά.

Πάμε να σας δείξω τα προϊόντα;;



Για την βάση χρησιμοποίησα:
  • Το primer από την Catrice για το οποίο και σας έχω κάνει αναλυτικό post (εδώ)
  • Το αγαπημένο foundation Natural Velvet από την Seventeen στην απόχρωση 07 Latte
  • Την πούδρα της Dido στην απόχρωση 01
  • καθώς και το πολυαγαπημένο Bronzer από τον Korres στην απόχρωση 02 Sunglow Amber (εδώ).
Για τα μάτια χρησιμοποίησα: 

  • Την rose/gold απόχρωση από το bronzer του Korres που προανέφερα σε όλο το κινητό βλέφαρο καθώς και μία matte καφέ σκιά στην κόγχη του ματιού ενώ τέλος χρησιμοποίησα και μία μαύρη σκιά από την Immaculate Collection παλέτα της MUA στην εξωτερική γωνία του ματιού μου.
  • και την Black Volcanic Minerals Mascara του Korres στην απόχρωση 01 Black.
Τέλος στα χείλη αν και ξέχασα να σας το συμπεριλάβω στην φωτογραφία πιο πάνω χρησιμοποίησα το Liposan Fruit Shine στην απόχρωση Κεράσι.

  

  

 
( Sorry beauties για τις φωτογραφίες το ξέρω ότι δεν είναι και οι καλύτερες, αλλά στα επόμενα motd θα φροντίσω να φαίνεται καλύτερα και πιο καθαρά το μακιγιάζ) :)

Θα χαρώ πολύ να μάθω τι χρησιμοποιήσατε εσείς για το σημερινό σας μακιγιάζ.

Φιλιά 

Sofia

Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

Samples of the Month : Apivita, Vichy, Ducray, Avene


Καλησπέρα beauties,

Τι μου κάνετε; Πως τα περάσατε το Σαββατοκύριακο; Πήγατε για κανένα μπανάκι;
Εγω αν και δεν είχα πολύ ελεύθερο χρόνο το μπανάκι μου το έκανα..και το κατα ευχαριστήθηκα με τόση ζέστη που είχε.

Ας γυρίσουμε όμως στο θέμα μας.
Πριν λίγο καιρό είχα κάνει ένα post στο οποίο σας έλεγα την γνώμη μου για κάποια δειγματάκια που είχα δοκιμάσει και επειδή είδα ότι σας άρεσε σκέφτηκα σήμερα να σας μιλήσω για κάποια δειγματάκια που δοκίμασα μέσα αυτόν τον μήνα.



1. Idealia Life Serum από την Vichy :
 Τον ερωτεύτηκα αυτόν τον ορό. Αν και δεν είναι για την ηλικία μου γιατί όπως αναφέρει είναι ένας καθημερινός ορός για ηλικίες 30-45, εμένα μου έκατσε πολύ καλά. Αν και έχω λιπαρή επιδερμίδα το δέρμα μου είναι αρκετά αφυδατωμένο και το συγκεκριμένο προϊόν παρατήρησα ότι άφηνε την επιδερμίδα μου πολύ καλά ενυδατωμένη-λεία και σούπερ απαλή και η μυρωδιά του ήταν πολύ ευχάριστή. Αν είστε κοντά στις ηλικίες αυτές θα σας πρότεινα να τον δοκιμάσετε.

2. Aqua Vita BB Cream από την Apivita : Η συγκεκριμένη BB Cream δεν έχει πάρα πολύ καιρό στην αγορά από όσο γνωρίζω, και επειδή είναι αρκετά ακριβή χάρηκα πάρα πολύ που σε μία παραγγελία μου από ηλεκτρονικό φαρμακείο μου δώσανε ένα δειγματάκι της για να το δοκιμάσω.
Η γνώμη μου΄; Να ξεκαθαρίσουμε ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΛΙΠΑΡΕΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΕΣ, δεν αναφέρει μάλιστα και κατι τέτοιο, οπότε αν έχετε μεικτή ή λιπαρή επιδερμίδα η συγκεκριμένη BB Cream δεν κάνει για σας. Σαν BB έχει μια πολύ καλή κάλυψη, το χρώμα της μου έκατσε πολύ καλά μιας και έχω πάρει λίγο χρωματάκι, απλώνεται ομοιόμορφα, έχει ένα ευχαριστώ άρωμα αλλά όπως σας είπα δεν κάνει για λιπαρές επιδερμίδες. Στο πρόσωπο μου, αφού την είχα σετάρει με πούδρα κρατούσε maximum 4 ώρες. Οπότε αν έχετε ξηρή ή κανονική επιδερμίδα θα σας την πρότεινα να την δοκιμάσετε αλλά αν όπως ξανα ανέφερα έχετε μεικτή ή λιπαρή επιδερμίδα καλύτερα να δοκιμάσετε κάποια άλλη.

3. Purete Thermale 3 in 1 Step Cleanser από την Vichy : Είναι ένα προϊόν ντεμακιγιαζ 3 σε 1 δηλαδή συνδυάζει γαλάκτωμα καθαρισμού-τονωτική λοσιόν-ντεμακιγιαζ ματιών. Αν σας αρέσουν αυτού του είδους τα προϊόντα νομίζω ότι θα το ευχαρηστηθείτε το συγκεκριμένο. Σε μένα παρατήρησα ότι αφαιρούσε αρκετά καλά το μακιγιάζ μου-δεν με έτσουζε στα μάτια αλλά εγώ επειδή είμαι από τα άτομα που αν δεν καθαρίσω το πρόσωπο μου με αφρό θεωρώ πως δεν είναι καθαρό, και επειδή το θεωρώ άσκοπο να χρησιμοποιώ δύο προϊόντα ντεμακιγιαζ, θα παραμείνω πιστή για το ντεμακιγιαζ μου στο  πολυαγαπημένο μου σαπούνι από την Apivita.

4. Keracnyl Acne Foaming Gel από την Ducray : Άλλο ένα καθαριστικό προσώπου που δυστυχώς με απογοήτευσε. Να τονίσω εδώ ότι δεν έχω ακνεικό δέρμα, οπότε να το έχετε στο νου σας. Σαν προϊόν είναι αρκετά καλό αλλά δεν κάνει ΚΑΘΟΛΟΥ αφρό, όσο προϊόν και να βάλετε δεν κάνει σχεδόν καθόλου αφρό και αυτός είναι ο μοναδικός λόγος που δεν μου άρεσε σαν προϊόν.Βασικά μπορώ να σας πω ότι σαν προϊόν είναι ίδιο με gel καθαρισμού της Avene, σαν σύσταση-μυρωδιά-δράση. Ολόιδιο, οπότε αν σας αρέσει αυτό της Avene θα σας αρέσει και το συγκεκριμένο.

5. Cleanance Solaire Sunscreen SPF 50 από την Avene : Και αφού μιλήσαμε για Avene θα κλείσουμε το συγκεκριμένο post με την αντηλιακή κρέμα προσώπου της Avene. Η συγκεκριμένη μου άρεσε πάρα πολύ, τόσο ώστε μόλις μου τελείωσε το δειγματάκι που βλέπετε, την παρήγγειλα και στην κανονική της συσκευασία. Ο λόγος που μου άρεσε τόσο; Το γεγονός ότι είναι τόσο λεπτόρρευστη που απορροφάτε αμέσως από το δέρμα μου, αφήνει ματ την επιδερμίδα μου και κάθεται σούπερ κάτω από το μακιγιάζ μου. Για αυτό και την χρησιμοποιώ κυρίως σε καθημερινό επίπεδο, για μέσα στην πόλη, ενώ για την παραλία που θέλω κάτι πιο "βαρύ" συνεχίζω να χρησιμοποιώ την αντηλιακή προσώπου με γιαούρτι από τον Korres.

Αυτά ήταν λοιπόν beauties τα δειγματάκια που δοκίμασα μέσα στον μήνα. Έχετε δοκιμάσει κάποια από αυτά; Ποια η γνώμη σας;

Φιλιά

Sofia

Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

Beauty News : Νέα σειρά Virgin Mojito από τα The Body Shop


Καλησπέρα beauties,

Σήμερα σκέφτηκα να ξεκινήσω μία νέα στήλη στο blog μας, στην οποία και θα σας ενημερώνω για διάφορα τυχόν νέα στο χώρο της ομορφιάς και των καλλυντικών.
Στο σημερινό post θα σας μιλήσω για την νέα limited edition συλλογή από τα The Body Shop η οποία ονομάζεται Virgin Mojito και από ότι καταλαβαίνετε είναι άκρως καλοκαιρινή.


Αναλυτικότερα στη συλλογή συμπεριλαμβάνονται ένα Body Splash, ένα Shower Gel, ένα Body Scrub, ένα Body Sorbet και ένα Body Butter




Πώς σας φαίνεται η νέα καλοκαιρινή συλλογή των The Body Shop κορίτσια; Εγώ είμαι σίγουρη πως θα την λατρέψω μιας και το Mojito είναι το αγαπημένο μου καλοκαιρινό coctail. Εσείς σκοπεύετε να δοκιμάσετε κάποιο από αυτά τα προϊόντα; 

Αυτά από μένα beauties, τα λέμε σύντομα με κάποιο νέο post. Θα χαρώ να ακούσω την γνώμη σας σχετικά με αυτήν την νέα στήλη στο blog μας.
Να περνάτε όμορφα!!!

Φιλιά

Sofia

Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

Collective Haul (e-pharm.gr,Essence, Catrice,Gaia etc.)


Hello beauties,

Τι μου κάνετε;
Πφφ επιτέλους μπήκαμε σε ένα πρόγραμμα. Όποτε να περιμένετε να βλέπετε πιο συστηματικά post στο blog μας!! Σήμερα σκέφτηκα να σας δείξω μερικά πραγματάκια που έχω αγοράσει τους τελευταίους δύο μήνες!!


Θα ξεκινήσω λοιπόν με την παραγγελία που έκανα τον προηγούμενο μήνα από το ηλεκτρονικό φαρμακείο e-pharm.gr, από το οποίο και έμεινα πολύ ικανοποιημένη, πολύ καλές τιμές-άριστη εξυπηρέτηση και αυτό που μου έκανε την μεγαλύτερη εντύπωση και δεν το έχω δει σε κανένα άλλο online φαρμακείο,μέχρι στιγμής τουλάχιστον, είναι ότι με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σου σε ρωτάνε τι ώρα θες να παραλάβεις την παραγγελία σου, πρωί ή απογευμα κάτι πολύ έξυπνο! Πάμε όμως να σας δείξω τα προϊόντα..
  1. Αντηλιακό προσώπου-σώματος με γιαούρτι με spf 50 + δώρο αντηλιακή κρέμα προσώπου με γιαούρτι με spf 50 από τον Korres
  2. Μάσκα με ροζ άργιλό από την Apivita 

 Ενώ όπως βλέπετε μαζί με την παραγγελία μου βάλανε και μερικά δειγματάκια, πολύ περισσότερα από κάποια άλλα φαρμακεία από το οποία έχω κάνει αγορές, οπότε beauties ρίξτε του μια ματιά.

Τέλος όταν μια φίλη μου έκανε κάποιες αγορές από ένα άλλο online φαρμακείο, το οποίο αν θυμάμαι καλά ήταν το Pharmacy Discount, της ζήτησα να μου πάρει το λάδι μαυρίσματος με καροτέλαιο για βαθύ μαύρισμά από την Luxurious στην πολύ καλή τιμή των 4,50 ευρώ


Όσον αφορά τον τομέα των καλλυντικών μπορώ να πω συγκρατήθηκα και δεν αγόρασα πολλά προϊόντα! :) :)

Από ένα τοπικό μαγαζί εδώ στην πόλη μου το οποίο φέρνει προϊόντα Catrice και Essence πήρα τέσσερα πραγματάκια.

  1. Το Pore Refining Anti-Shine Base από την Catrice για το οποίο έχω κάνει αναλυτικό post το οποίο μπορείτε να δείτε (εδώ).
  2. την I love Extreme Mascara από Essence 
  3. το Lip Liner από Essence στην απόχρωση no 07 Cute Pink 
  4. το Long lasting eye pencil στην απόχρωση 01 Black Fever από Essence
Αγόρασα επίσης ένα βερνίκι από την Beauty Line Cosmetics, το νούμερο 708 από την σειρά Semi Matte και ένα Top Coat από την Essie στην απόχρωση Summit of Style, το  ποίο βέβαια μπορεί να φορεθεί και μόνο του.


Τέλος από το Supermarket προμηθεύτηκα για άλλη μια φορά ένα από τα αγαπημένα μου αποσμητικά το Noxzema Talc.


Για το τέλος σας άφησα το δώράκι που κέρδισα πρίν λίγο καιρό από το blog Beauty and Fashion Stalkers το οποίο περιείχε μερικά προϊόντα των εταιριών Ventus και Gaia. Αναλυτικότερα το δωράκι περιείχε :
  1. Κρέμα σώματος με κύβους ζάχαρης και φιστίκι από Ventus
  2. Σαμπουάν για βαμένα μαλλιά με ρόδι και σύκο από Ventus
  3. Body Oil  με Argan και Macadamia oil από Gaia
  4. Κρέμα χεριών με ελαιόλαδο και αμυγδαλέλαιο από Ventus
  5. Μιά μάσκα ματιών με Ginko biloba και αγγούρι από Ventus

Αυτά ήταν λοιπόν τα πραγματάκια που αγόρασα τους τελευταίους μήνες beauties. Εσύ έχτε δοκιμάσει κάποιο από αυτά? Ποιά η γνώμη σας?

Φιλιά 

Sofia


Τρίτη 2 Ιουνίου 2015

Review : Catrice Prime and Fine Pore Refining Anti-Shine Base


Καλημέρα beauties μου,

Καλό μήνα και καλό Καλοκαίρι σας εύχομαι!!
Σήμερα σκέφτηκα να σας μιλήσω για ένα primer που χρησιμοποιώ τον τελευταίο καιρό. Πρόκειται για το Pore Refining Anti-Shine Base από την σειρά Prime and Fine της Catrice.






Η Catrice στην σειρά αυτή έχει άλλα τρία primer από όσο γνωρίζω. Ένα που είναι σε γυάλινο βαζάκι το Prime and Fine Smoothing Refiner το οποίο υποστηρίζει ότι κάνει τους πόρους να εξαφανιστούν ενώ γεμίζει και τις ρυτίδες τις οποίες μπορεί να έχουμε στο πρόσωπο μας και άλλα δύο ακόμη στην ίδια συσκευασία με αυτό που έχω και για το οποίο θα σας μιλήσω εγώ. Το Prime and Fine Anti-Red Base το οποίο έχει ένα πράσινο χρώμα και η συσκευασία του αλλά και το ίδιο το προϊόν του, το υποστηρίζει πως εξουδετερώνει τις κοκκινίλες στο δέρμα και ένα ακόμη το Prime and Fine Healthy Look του οποίου η συσκευασία όπως και το ίδιο το προϊόν του έχει ένα σομόν χρώμα το οποίο υποστηρίζει ότι αντανακλά το φως, φωτίζοντας έτσι την επιδερμίδα, δειχνωντάς την πιο λαμπερή και υγειή.

Το Pore Refining Anti-Shine Base για το οποίο και θα σας μιλήσω σήμερα υποστηρίζει ότι:

  • Αφήνει ένα ματ εφέ στο πρόσωπο (mattyfing)
  • ότι έχει διάρκεια και (long-lasting)
  • ότι είναι oil free


Η συσκευασία του είναι στα 30ml και κοστίζει 5,19 ευρώ.

Η γνώμη μου?

Αρχικά να σας πω ότι η σύσταση του είναι αρκετά πιο υγρή από όσο περίμενα δηλαδή μου θυμίζει ενυδατική κρέμα ενώ έχει μία καλαίσθητη μυρωδιά και απορροφάτε πάρα πολύ εύκολα και γρήγορα από την επιδερμίδα μου. Τώρα αν και υποστηρίζει ότι βοηθάει στην μείωση των πόρων αν έχετε μεγάλους πόρους σαν και μένα μην περιμένετε θαύματα. Σε μένα ναι μεν κάνει τους πόρους να δείχνουν πιο μικροί αλλά δεν τους "εξαφανίζει" όπως το Poreffesional από την Benefit, τώρα όσον αφορά το ότι δίνει ματ αποτέλεσμα θα πω ότι δίνει ένα φυσικό αποτέλεσμα, δεν γυαλίζει αλλά και δεν είναι ματ ματ το αποτέλεσμα του, κάτι που προσωπικά εμένα δεν με πειράζει γιατί χρησιμοποιώ ούτως η άλλως ματ makeup. Τέλος παρατηρώ ότι σε μένα κρατάει αρκετή ώρα στην επιδερμίδα μου.

Αν θα σας το πρότεινα? Αν έχετε κανονική/ξηρή επιδερμίδα  ΝΑΙ γιατί λόγο του κύριου συστατικού του, το οποίο είναι το νερό, αν και είναι mattyfing είναι αρκετά ενυδατικό. Αν έχετε μεικτή ή λιπαρή επιδερμίδα και πάλι θα σας το πρότεινα μεν αλλά με κάποιους ενδοιασμούς.
Σε μένα έκατσε καλά και για κάθε μέρα είναι αρκετά καλό αλλά για πιο επίσημες εξόδους χρησιμοποιώ το primer της Benefit.

Αυτά από μένα beauties, θα χαρώ να ακούσω την άποψη σας στα σχόλια!!

Φιλιά

Sofia