Σελίδες

Σάββατο 30 Μαΐου 2015

May 2015 Favorites


Καλησπέρα beauties μου,

Τι μου κάνετε; Ελπίζω όλες σας να περνάτε υπέροχα!
Σήμερα σκέφτηκα να μοιραστώ μαζί σας, αν και δεν είναι πολλά τα αγαπημένα του μήνα Μαϊου.



Αρχικά θα σας μιλήσω για τα προϊόντα περιποίησης σώματος που χρησιμοποίησα περισσότερο τον μήνα που μας πέρασε. Ένα από τα πιο αγαπημένα μου αφρόλουτρα ever είναι το Dove deeply nourishing body wash. Έχει την κλασική μυρωδιά της dove που αγαπώ, όπως και οι περισσότεροι φαντάζομαι ενώ αφήνει το δέρμα μου τόσο μαλακό και ενυδατωμένο που τις περισσότερες φορές δεν χρειάζεται να βάλω καν ενυδατική.Υπέροχο προϊόν!!

Δεύτερο πολυαγαπημένο προϊόν περιποίησης σώματος, είναι η ενυδατική σώματος από τα Dust & Cream με άρωμα banana. Δεν υπάρχει κορίτσια αυτό το άρωμα, είμαι κυριολεκτικά εθισμένη σε αυτό. Δεν υπάρχει πιο υπέροχη ενυδατική κρέμα σώματος για τώρα το καλοκαίρι. Την αγόρασα σχεδόν ένα μήνα πριν και σχεδόν την έχω τελειώσει. Και αυτό για μένα λέει πολλά :p



Όσον αφορά το κομμάτι των καλλυντικών τρία ήταν τα προϊόντα που ξεχώρισα τον μήνα που μας πέρασε. Την Sea Flower Bronzing Powder από τον Korres για την οποία σας έχω κάνει και αναλυτικό post (εδώ), την φορούσα καθημερινά είτε σαν ρουζ είτε σαν bronzer ενώ τις περισσότερες φορές την φορούσα και σαν σκιά. Έπειτα ένα ακόμη αγαπημένο προϊόν που φόρεσα πάρα πολύ είναι το ρουζ από την BeautyUk στην απόχρωση no.3 pink, ένα πολύ όμορφο ροζ ρουζ το οποίο χαρίζει μία πολύ όμορφη λάμψη στο πρόσωπο. Όσες με ακολουθείτε στο instagram θα έχετε καταλάβει την εμμονή μου με το συγκεκριμένο μολύβι χειλιών από την essence no.07 στην απόχρωση Cute Pink, το οποίο έχει ένα πολύ όμορφο ροζ/φουξ χρωματάκι, τέλειο για κάθε μέρα.

Για το τέλος τέλος σας άφησα το πιο τέλειο βερνίκι/top coat και δεν είναι άλλο από το Summit of Style από την σειρά Luxeffects της Essie. Μπορεί να φορεθεί μόνο του είτε σαν top coat πάνω από κάποιο άλλο βερνίκι και δείχνει πραγματικά φανταστικό.

Αυτά ήταν τα δικά μου αγαπημένα για τον μήνα Μάϊο.Έχουμε κάποιο κοινό αγαπημένο; Θα χαρώ να ακούσω ποια ήταν τα δικά σας αγαπημένα για τον μήνα που μας πέρασε.

Φιλιά

Sofia





Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

Review : Korres Sea Flower Bronzing Powder




Καλησπέρα beauties μου, τι μου κάνετε?

Σήμερα θέλησα να σας μιλήσω για ένα από τα αγαπημένα προϊόντα τον τελευταίο καιρό, την bronzing powder από τον Korres την οποία κέρδισα σε ένα διαγωνισμό στο blog της γλυκύτατης Εύης, το οποίο και μπορείτε να βρείτε εδώ


Η πούδρα αυτή είναι ένα από τα νέα προϊόντα που λανσαρίστηκαν στην limited edition συλλογή της εταιρίας Korres για την Άνοιξή και το Καλοκαίρι 2015, βγαίνει σε 2 αποχρώσεις, την 02 Sunglow Amber την οποία και έχω και εγώ και την 01 Sunny Pink.
Η αρχική τιμή τους είναι στα 19,90 αλλά σίγουρα θα την βρείτε πολύ πιο οικονομικά σε κάποιο online φαρμακείο.

 Η νέα αυτή limited edition bronzing powder όπως αναφέρει η ίδια η εταιρία αναλαμβάνει την περιποίηση της επιδερμίδας, είναι πλούσια σε λινολεϊκό οξύ  και ω-3 λιπαρά, ενισχύει τα επίπεδα ενυδάτωσης και την ελαστικότητά της. Προσφέρει εξαιρετική συμβατότητα με το δέρμα, χάρη και στην απουσία ορισμένων συνθετικών ενώσεων ενώ περιέχει εκχύλισμα Άλγης για φωτεινή και φυσική ηλιοκαμένη όψη.



Η γνώμη μου?
Όπως σας προανέφερα το αγαπώ αυτό το προϊόν. Έχει πολύ καλή χρωματική απόδοση όπως μπορείτε να δείτε και στην φωτογραφία πιο πάνω, Λόγω του σχεδίου της μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε και σαν σκιές, κάτι το οποίο κάνει το συγκεκριμένο προϊόν τέλειο για ταξίδια. Βέβαια όπως αναφέρει και η ονομασία του " bronzing"  η συγκεκριμένη πούδρα δεν ενδείκνυται για κοψίματα. Εγώ προσωπικά το χρησιμοποιώ πάνω από την πούδρα που χρησιμοποιώ για να κάνω κοψίματα, με ένα φουντωτό πινέλο και μου δίνει αυτό το φανταστικό ηλιοκαμένο αποτέλεσμα.
Σας το συστήνω ανεπιφύλακτα beauties, είναι για μένα ένα must προϊόν για τώρα το καλοκαίρι.

Για πείτε μου το έχει δοκιμάσει καμιά σας? Ποια η γνώμη σας?

Φιλιά 
Sofia

Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

Review : Bioten CC Cream


Καλησπέρα beauties

Σήμερα θα σας μιλήσω για ένα πολύ ξακουστώ και πολυσυζητημένο προϊόν το οποίο δεν είναι άλλο από την CC cream ή αλλιώς Colour Corrector Cream της Bioten.





Όπως αναφέρει η ίδια η εταιρεία η κρέμα αυτή είναι εμπλουτισμένη με μεταλλικά χρωστικά στοιχεία και 100 % φυσικά ενεργά συστατικά που προσφέρουν αψεγάδιαστη επιδερμίδα με μία μονο κίνηση.


  • Παρέχει αντιγηραντική δράση
  • Είναι δερματολογικά ελεγμένη,
  • Έχει δείκτη προστασίας 20 
  • ενώ δεν περιέχει Parabens και Paraffin.

Η γνώμη μου?

Αρχικά το πρώτο που παρατήρησα και μου άρεσε πάρα πολύ είναι η συσκευασία της, απλή και βολική! Έπειτα εκείνο που θα σας τραβήξει το ενδιαφέρον είναι η μυρωδιά της που για μερικές μπορεί να θεωρηθεί έντονη και για άλλες ευχάριστη εμένα προσωπικά μου άρεσε πολύ και δε με ενοχλούσε καθόλου! Κατά την εφαρμογή διαπίστωσα πως προσφέρει αρκετά καλή ενυδάτωση και δεν βαραίνει το δέρμα μου.

Ως προς την κάλυψη, με ένα πέρασμα ήταν μέτρια αλλά προσωπικά δεν με ενοχλεί. Είναι πάρα πολύ ενυδατική χάρη στο hydronutrient 24h και στο 100 % φυσικό εκχύλισμα κυδωνιού που περιέχει κάτι το οποίο οι λιπαρές επιδερμίδες θα πρέπει να έχουν στο νου τους καθώς αφήνει μια κάποια λιπαρότητα αλλά αν δεν σκοπεύετε να την φορέσετε για πολλές ώρες και την σετάρετε με μία πούδρα νομίζω πως δεν θα έχετε κάποιο πρόβλημα.

Παρόλα αυτά όμως αν και μου αρέσει πάρα πολύ σαν προϊόν, σαν υφή και κάλυψη πρέπει να σας πω η απόχρωση της (έχω την απόχρωση medium) πορτοκαλίζει ΠΑΡΑ πολύ σε μένα, όπως μπορείτε να δείτε και στην φωτογραφία, με αποτέλεσμα να μην μπορώ να το χρησιμοποιώ. :( 
Ίσως το καλοκαίρι μου καθίσει πιο καλά και μπορέσω να την χρησιμοποιήσω.

Αυτά από μένα beauties!!
Φιλιά 

Sofia