Σελίδες

Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Disney Maleficent Makeup Collection by MAC


Καλησπέρα beauties, τι μου κάνετε;


Μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας της Mac με την Disney νωρίτερα μέσα στο έτος, επιτέλους έχουμε μια πρώτη ματιά από τα προϊόντα που θα εμπεριέχονται στη συλλογή. Εμπνευσμένη από Angelina Jolie στο ρόλο της πανέμορφης αλλά κακιάς Maleficent η συλλογή  αγκαλιάζει τις αποχρώσεις του κόκκινου,του χρυσού και του καφέ.  Θα περιλαμβάνει μια σειρά από  σκιές, κραγιόν, μολύβια χειλιών, βερνίκια, lip glass και sculpting powders.

Παρακάτω θα δείτε μερικές φωτογραφίες από τα προϊόντα της συλλογής, οι οποίες διέρρευσαν στο διαδίκτυο πριν από λίγες μέρες.

Η συλλογή θα βρίσκεται στα καταστήματα στις αρχές του Ιουνίου.





Πώς σας φάνηκε η συλλογή κορίτσια; Υπήρξε κάποιο προϊόν που να σας τράβηξε την προσοχή;
Η αλήθεια είναι πως εγώ δεν εντυπωσιάστηκα ιδιαίτερα από κάποιο προϊόν.

Αυτά από μένα beauties, θα τα πούμε σύντομα με ένα καινούργιο ποστ.
Φιλιά πολλά Sofia :*





Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

Review : MUA Undress Me Too Palette + Swatches

Γεια σας beauties!!!

Σήμερα θα σας μιλήσω για μία από τις αγαπημένες μου παλέτες και δεν είναι άλλη από την Undress me too της MUA η οποία για όσες δεν το γνωρίζουν είναι dupe της Naked 2 από την πολυαγαπημένη αλλά δυστυχώς πανάκριβης Urban Decay.



Την παλέτα αυτή την έχω στην κατοχή μου 3 μήνες περίπου και την χρησιμοποιώ κορίτσια ανελλιπώς. Η αλήθεια είναι ότι τελευταία λόγω μιας μικρο λοίμωξης που έπαθα στο μάτι δεν χρησιμοποιώ συχνά σκιές αλλά όταν τυχαίνει να βαφτώ αυτή είναι η μοναδική παλέτα που χρησιμοποιώ.

Η παλέτα περιέχει συνολικά 12 σκιές εκ των οποίων οι 3 είναι ματ και οι υπόλοιπες είναι shimmery. Έχουν πολύ καλή χρωματική απόδοση η οποία μπορεί και να χτιστεί. Είναι πολύ απαλές, απλώνονται και αναμειγνύονται εύκολα και μένουν πολλές ώρες με ένα καλό primer ματιών.Τα χρώματα ταιριάζουν σε όλες τις επιδερμίδες και είναι ιδανικά για πρωινές και βραδυνές εμφανίσεις!

Η συσκευασία της είναι πάρα πολύ γλυκιά. Και αυτό που μου έκανε εντύπωση σε αυτήν την παλέτα είναι ότι οι σκιές έχουν ονόματα πράγμα που δεν συμβαίνει με άλλες παλέτες που έχω της MUA. Η παλέτα περιέχει 9,6 gr προϊόντος και η τιμή της ήταν 4 λίρες δηλαδή περίπου 5 ευρώ.  Όσες θέλετε να  αποκτήσετε την Naked 2 αλλά δεν μπορείτε η συγκεκριμένη παλέτα αποτελεί μια πολύ  πολύ καλή απομίμηση της.






Δεν ξέρω τι άλλο να σας πω κορίτσια για την παλέτα αυτή, την υπεραγαπώ και πιστεύω ότι αξίζει να την δοκιμάσετε.

Update: Πλέον προϊόντα της MUA μπορούμε να βρούμε και στην Ελλάδα από το επίσημο ελληνικό site της εταιρείας (εδώ).

Αυτά από εμένα beauties,θα τα πούμε σύντομα με ένα νέο ποστ!!
Φιλιά πολλά 
Sofia :*

Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Review : L'oreal Skin Perfection Advanced Correcting Serum

Καλησπέρα beauties!!

  Τι μου κάνετε; Έχουμε καιρό να τα πούμε αλλά δυστυχώς τρέχω με την σχολή και την πτυχιακή  και δεν μου μένει καθόλου χρόνος.
  Σήμερα θα σας μιλήσω για το serum της σειράς Skin Perfection της L'oreal το οποίο χρησιμοποιώ ανελλιπώς τον τελευταίο μηνά!!
   Η συγκεκριμένη σειρά απευθύνεται σε νεανικές επιδερμίδες ηλικίας 20-30 χρονών και περιλαμβάνει συνολικά μία ενυδατική κρέμα, μία bb cream,ένα προϊόν magic touch που ουσιαστικά βοηθάει στο σβήσιμό των ατελειών  και έναν ορό τελειοποίησης για τον οποίο και θα σας μιλήσω.



  Ο συγκεκριμένος ορός υπόσχεται ότι βοηθάει στην τελειοποίηση της υφής της επιδερμίδας,ότι συσφίγγει τους πόρους και ότι ζωντανεύει τον τόνο της και τον κάνει ομοιόμορφο. 
  Είναι ένα προϊόν που εφαρμόζεται στην επιδερμίδα μας πριν την ενυδατική ή και μόνο του σε καθαρή επιδερμίδα.
  Προσωπικά κορίτσια είμαι πολύ ευχαριστημένη με αυτό το προϊόν,είδα διαφορά σε σχέση με τους πόρους μου,και για μένα αυτό είναι το πιο σημαντικό γιατί έχω αρκετά μεγάλους πόρους, το νιώθω ευχάριστο στην επιδερμίδα μου και αφήνει το δέρμα μου πολύ απαλό .Ό,τι ζητάω δηλαδή από ένα serum το συγκεκριμένο μου τα προσφέρει. Τώρα σε σχέση με τον τόνο της επιδερμίδας δεν έχω κάποιο πρόβλημα καθώς η επιδερμίδα μου είναι ανοιχτόχρωμη και για αυτό δεν μπορώ να έχω κάποια άποψη πάνω σε αυτόν τον τομέα.

  Έρχεται σε  μία πολύ χαριτωμένη ροζ γυάλινη συσκευασία με αντλία των 30 ml και η τιμή του ήταν γύρω  στα 14 ευρώ.

  Εσείς έχετε δοκιμάσει το συγκεκριμένο προϊόν; Ποια η γνώμη σας;

Φιλιά πολλά Sofia :*